"Санди" погуби 13 души, остави милиони без ток

Ню Йорк е сред най-тежко пострадалите градове
Обновена: 30 окт 2012 15:03 | 30 окт 2012 12:04, Екип на Dnes.bg
131

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
3
 
1
 
! Отговори
и преди 11 години
Какъв господ,каква история ви гони бре хора? От природни стихий никоя държава не е застрохована и навсякаъде по света може да се случи - било то земетресения,урагани,пожари,вулкани или цунамита! Какви са тези вярвания,че съдбата си знаела работата? Японците и те ли са грешни? И индонизийците? Няма такова скотско мислене като българското! Кой ви промива мозъците,че САЩ е най-грешната и заради нея се случват най-големите беди на човечеството? В коя секта членувате? И колко сте на брой в България?
114
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГОСПОД НАКАЗВА ТЕЗИ КОИТО ЗАГРАБИХА СВЕЩЕННИТЕ ЗЕМИ НА ИНДИАНЦИТЕ. КОЙТО Е ЧЕЛ ИСТОРИЯТА ЗНАЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. ПО МЛАДИТЕ ДАЖЕ И НЕ СА ЧУЛИ ЗА ТАЗИ ИСТОРИЯ ЗАЩОТО В ТИКВОЛАНДИЯ ТАЗИ ТЕМА НЕЕ НА ДНЕВЕН РЕД. НО КОИТО ИСКАТ ДА РАЗБЕРАТ МОЖЕ ДА ПОТЪРСЯТ В НЕТА. НАКАЗАНИЕТО ГОСПОДНЕ ЩЕ УНИЩОЖИ НАЙ ЗЛАТА СИЛА В СВЕТА КОЯТО СЕЕ СМЪРТ И ОМРАЗА В ЦЕЛИЯТ СВЯТ. НЯКОИ ЩЕ ПОПИТАТ АМА КАКВО СА ВИНОВНИ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА? АМИ ТЕ ПЛАЩАТ ЗА ГРЕХОВЕТЕ НА ПРАДЕДИТЕСИ. КОРЕНИТЕ НЕ ИМ СА ТАМ КЪДЕТО СА В МОМЕНТА. ТЕ НЯМАТ КОРЕНИ НА ТАЗИ *** ТЕРИТОРИЯ. ПРАДЕДИТЕ ИМ СА ПРИШЪЛЦИ И ЗАВОЕВАТЕЛИ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ. МЕСТНОТО ИНДИАНСКО ПЛЕМЕ Е ИЗБИТО И УНИЩОЖЕНО. ЗАТОВА СИ ЗАСЛУЖАВАТ СЪДБАТА ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ОТ БОГ.
113
1
 
1
 
! Отговори
klekcionera преди 11 години
ILIZAT SMETKI OT UPRAVLENIETO NA BUSH .99 METROVA VALNA DA VI SHIBNE USA
112
2
 
3
 
! Отговори
аз преди 11 години
HAARP май си има аналог,щом американците могат да значи и други могат.
111
1
 
3
 
! Отговори
Баба Клинтън преди 11 години
Стари са ви данните, чеда мой, току що по CNN съобщиха, че 29 афро-индиано-американци са се преселили във Вечните Ловни Полета на прадедите си!!!
110
4
 
10
 
! Отговори
Маймун Обамофф преди 11 години
Дедо Господ си знае работата! Да видят хубаво ли е да живееш в опустошение, като след война за насаждане на демокрация по американски! То не беше Виетнам, Корея, Ирак, Афганистан, Сърбия, Либия,... Проклето Афро-Американско Племе от Сбирщина *** от цял свят!!!!
109
3
 
2
 
! Отговори
карпатска лисица преди 11 години
Много ти е объркана главата Бенчев.От карпатска лисица(прекрасно вярвам животинче)скачаш на мишка.Та когато решиш поименно да назовеш СЪВЕТНИЦИТЕ,обади ми се.А що се отнася до"жертви",всички държави обвързани са ТЕХНИ жертви.
108
2
 
1
 
! Отговори
Benchev преди 11 години
естествено по лесно е да кажеш кои са ми кумирите и за коя агенция работа - ама толкова ти е багажа , сори бро .. за това съм на лични нападки ... и ментални загадки :)
107
5
 
1
 
! Отговори
Benchev do 118 и 116 преди 11 години
ти брат явно си *** като карпатска лисица ! 1во не съм анонимен ( за разлкика от теб ) 2ро няма какво да коментирам ( защото колкото и да не ти се иска , не съм ***) неща за които се говори в друга среда с други хора . 3то въобще ти следиш ли ми мисълта ( и по точно искам да намекна че не САЩ са виновни за това че цвърчиш като жалка мишка сега , защото САЩ бяха 1вата жертва , на същите тия хора за които искаш да си говорим) и точно това сикам да обясня на няколко задръстеняка тук !
106
1
 
1
 
! Отговори
до Бенчев преди 11 години
Бенчев,истината е,че имаш нужда от място,където анонимно да излееш съдейки от" културата ти",огорчението на нещастния си живот.Забелязах,че не изкоментира нищо от поста ми 116,но опитваш лични нападки,никога няма да ме засегнат Бенчевци ,Бенчев.Затова ще допълня ,че Европа бе братски поделена между великите сили,зад които стояха СЪВЕТНИЦИТЕ ИМ,истинските управляващи и днес.Можеш ли да изброиш имена?
105
3
 
2
 
! Отговори
Benchev преди 11 години
от отдел мозъчна корозия съм и знам че промитият ти мозък дори не може да възприеме че може да съществува друга истина за *** които ежеминутно някой изсипва в главата ти и такйа добре я запълва с всевъзможни познания по задкулисни заговори и исторически загатки . Но истината е една и много очевидна - *** народ , слаба държава :) както искаш го разбирай , допитай се до някой ако трябва :)
104
2
 
5
 
! Отговори
до Бенчев преди 11 години
Бенчев,ти от отдел антируска пропаганда ли си ,що ли?Даже и история не знаеш,кой подари източна Европа и България на еврейските болшевики или знаеш ама лъжеш по наследство.
103
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как ли това ще се отрази на изборите...и как така стана баш преди най-важните избори в днешно време...
102
2
 
1
 
! Отговори
indian преди 11 години
ako znaiat kakvo gi chaka..... tova nishto ne e
101
5
 
1
 
! Отговори
Benchev do 108 преди 11 години
кукло ако ти си в Харлем значи теб пляскат *** - те си падат по източно европейска евтинийка :) дано си направила *** и баджаци че да има кой да те клати - някой път като доида в uptown в гетото ще ти се обадя да се видим :)
100
4
 
1
 
! Отговори
до заклещения преди 11 години
не злоба изливам а антипатия към задръстени *** , за които целия ужас от безсмисления и пропит с тъга и огорчение живот се свежда до синтеза - америка е виновна ! и това слага краи на мисловните процеси и каквато и да е борба за интелектуално и духовно развитие :) има малко разлика , господин заклещен - има малко разлика :)
99
4
 
1
 
! Отговори
Benchev преди 11 години
една нация не може да е обременена по начина по който твърдиш - но виж отделният индивид може , за което пък ти си идялното доказателство - правописа ми е ужасен както и английският - дано да се успокоиш някога от този факт и да си легнеш спокойно в леглото ...аз ще терзая вярвай ми :) а какво възхвалявам ти казвам и на теб не ти влиза в интересите нито в познанията :) като ти е слаба нервната система и не може да асимилира и анализира нещо казано , на моя скротум му е все тая :) динозавър
98
3
 
2
 
! Отговори
Заклещени кучета преди 11 години
До BenchevАаа, ясно е защо киснеш по български форуми. И ти като всеки емигрант си спечен, че живееш на чуждо място и те смятат за втора ръка човек, а това ти създава нужда си изливаш злобата някъде и да дразниш хората.
97
2
 
2
 
! Отговори
jan преди 11 години
до107Ако си в САЩ действително си живото доказателство защо само минавам оттам и не се задържам. Последният ти коментар е супер.
96
2
 
3
 
! Отговори
тя преди 11 години
До онова недоразумение геномно Бенчев.Младежо, ако ти си онзи същия Бенчев който живее тук в Харлем , си наистина за съжаление.Продължавай да се пляскаш с *** и не възхвалявай тази и без това обременена нация тук. Вземи седни и учи правопис/български/ за английския съм УБЕДЕНА ,че си много бос там.Не коментирай неща само и само да ти се види името в който и да е български форум и прочети какво те е попитал в поста си 105 ти.