Проруски сепаратисти: Диалогът с Киев е невъзможен

Няма с кого да се разговаря там, заяви Денис Пушилин
20 май 2014 22:11, Александър Попов
198
Проруски сепаратисти: Диалогът с Киев е невъзможен
Снимка: Reuters

Представители на самопровъзгласилата се Донецка народна република са готови да водят диалог с властите в Киев само за размяна на заложници и за изтегляне на войски от територията на ДНР, заяви лидерът на сепаратистите в Донецка област Денис Пушилин, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Още по темата

"В момента диалогът с Киев е невъзможен, няма с кого да се разговаря там. Ако изобщо се обсъжда нещо, на първо място ще е въпросът за размяната на заложници и изтеглянето на окупационните войски от територията ни. Не искаме кръвопролития и правим всичко възможно те да се избегнат", заяви Пушилин.

Ръководството на Донецка народна република планира да национализира големи предприятия, съобщи Пушилин.

"Само едрите предприятия ще бъдат национализирани. Ще помагаме всячески на малките и средни предприятия да се
развиват", уточни той.

Според Пушилин икономиката в Донецка област от дълго време не се развива и не получава подкрепа от властите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още по темата: УкрайнаДенис Пушилин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
1
 
! Отговори
ок преди 9 години
До Боби - да за Ханкингол съм съгласен, че Японците са нападнали - бях забравил този факт, но е ясно, че войната във Финландия, превземането на Прибалтика и половин Полша, не е свързано с военният гений на Сталин - той е спечелил ВСВ благодарение на желязна дисциплина, на геният на своите генерали и на жертва на милиони руснаци - можеш да гледаш как са ги пращали в в пълно бойно снаряжение и колко от тях са се удавили във Волга без да стигнат брега! ...
108
2
 
1
 
! Отговори
Ок - разбрах преди 9 години
До БобиОк, разбрах те, Сталин е велик и не е направил нищо лошо. Няма смисъл да спорим повече. За финската война има дори и руски филми (подозирам, че другите ще ги обвиниш в пристрастност). Доколкото си спомням при Сталин е важало правилото: независимо че си ми приятел ако си "враг" на народа си мъртъв - по тази причина дори и силно негови хора като Ежов и Берия са минали под ножа. А относно Халкингол - да Сталин се е готвил за настъпателна война - т.е. искал е като Хилтер да превзема Европа.
107
0
 
3
 
! Отговори
Финландската война . преди 9 години
До Боби - може да гледаш колко войници са загинали тогава - тя е била за да се изпробва боеспособнистта на армията на СССР - още тогава се е видяло, че най-голямата им сила са неограничените ресурси (най-вече човешки). Финландците са загубили войната защото за били с много малко ресурси и са се изтощили. Но това е пирова победа! Да, не са нападнали СССР по време на ВСВ, но на каква цена!
106
0
 
2
 
! Отговори
Пак "историци&q преди 9 години
До Боби - НЕщо си се объркал - защото аз съм виждал по руска телевизия как се говори за милиони затрити от Сталин - по време на големият глад през 23-та, по време на репресиите преди войната. Освен това може голяма част от тези които са загинали през войната да се считат косвени негови жертви - като се има предвид, че е обезглавил армията през 30-те - унищожил е точно най-можещите командири, които са участвали в Гражданската война!
105
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До vesko02В Руската федерация живеят 1 927 988 украинци, 5 310 649 татари, 1 431 360 чеченци, 1 182 388 арменци.... През 2000г. ОМОН изби 20 000 цивилни в Грозни. Те за Путин бяха терористи. Сега сепаратистите в независима Украйна според Путин са борци за свобода, а украинците са фашисти.
104
1
 
2
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Защо някой не пробва в Москва да си направи Украинска република?
103
3
 
5
 
! Отговори
TrollTerminator преди 9 години
До Анонимен 124Извинявай, че се намесвам в разговора, но нека те светна нещо, аз например нямам нищо против руснаците, но не понасям Путин. И именно *** всъщност поставя знак за равенство между Русия и СССР. Неговата агресивна политика е подобна на тази на Сталин и Хитлер, просто използва различни средства и ако си разумен човек би успял да видиш това!Проблема никога не са били руснаците а техните управляващи, които винаги са считали чуждото за общо!
102
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯГурбетчия, това че сме русофили не значи, че мислим, че трябва да сме под руско робство - както си го описал, за да плюеш по нас русофилите и по руснаците. И ако си разумен човек, би трябвало да правиш разлика между тогавашния Съветски Съюз и Русия.
101
1
 
5
 
! Отговори
МВФ-то преди 9 години
" "Само едрите предприятия ще бъдат национализирани. Ще помагаме всячески на малките и средни предприятия да се развиват", уточни той. "А ние? Кога ще си получим дължимото от олигарсите и компаниите от обикновенния украйнски народ? Корупция и монопол трябва да има, за да се разпределят "правилно" финансите. Така мислим ние от МВФ. В крайна сметка управляваме и ЕС и САЩ. Не мислим, че обикновенния украйнски гражданин е в позицията си да преговаря.
100
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Някой до 158Не знам какъв е , но ти със сигурност си ненормален, руски *** ! Ако беше толкова просто, Путин отдавна да е вкарал армията. И щеше да почне една безкрайна война, от която Русия щеше да понесе само огромни загуби. Чечня не можаха да покорят, какво остава за Украйна.Путин вдигна ръце от Чечня. На планинския склон, над резиденцията на Кадиров в град Гудермес, на изток от Грозни, е изписано с огромни арабски букви "Няма друг Бог освен Аллах".
99
6
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
МИСЛЯ ,ЧЕ НЯМА ПО-*** И ПО-ГОЛЯМ МАЗОХИСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ! ЧЕТА РУСОФИЛСКИ КОМЕТАРИ И НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ ! ЗНАЧИ САМО ЗАРАДИ ТОВА ,ЧЕ СА ОСВОБОДИЛИ БЪЛГАРИЯ , БЪЛГАРИНЪТ Е ГОТОВ ДА РОБУВА ВЕЧНО НА руснаците ,ДОРИ ДА ВЪЗХВАЛЯВА ДНЕШНАТА АГРЕСИВНА И ОКУПАТОРСКА ПОЛИТИКА НА русия ?! А НЕ СИ ЛИ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСА ЗАЩО руснаците ОСВОБОДИХА БЪЛГАРИЯ ?! НИКОЙ НИКОГО НЕ ОСВОБОЖДАВА ЕЙ ТАКА ЗАРАДИ ЧЕРНИТЕ МУ ОЧИ ! НЕ ВИ ЛИ СТИГНА МИЗЕРИЯТА ,КОЯТО руснаците ПРИЧИНИХА НА БЪЛГАРИЯ ?!
98
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 170Da poneje komunizma e neshto po razlichno ot fashizma nali :)
97
3
 
3
 
! Отговори
НФБ преди 9 години
КИЕВ ИЗПРАЩА КАТО ПРЕГОВАРЯЩИ ЛИЦА ФАШАГИ С ТАНКОВЕ И МИНОХВЪРГАЧКИ..ВИЖТЕ С КАКВИ ДМИ ИЗЛИЗАТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА...ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ ФИЗИЧЕСКИ С ТЕРОРИСТИЧНИ АКЦИИ АКТИВИСТИТЕ И ЗАЩИТНИЦИТЕ НА НОВОВЪЗНИКНАЛАТА ДЪРЖАВА НОВОРУСИЯ!НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА БОГАТСТВОТО НА ОЛИГАРСИТЕ НАТРУПАНО ЧРЕЗ НЕЗАКОННИ СДЕЛКИ/СЪМНИТЕЛНИ СДЕЛКИ...
96
3
 
4
 
! Отговори
НФБ преди 9 години
СТАЛИН УБИЛ 40 МИЛИОНА В РУСИЯ...САЩ ИЗБИХА КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ЦЕЛИЯ АМЕРИКАНСКИ КОНТИНЕНТ...НЯКОЛКОТО ДЕСЕТКИ ЖИВИ ДНЕС ПОТОМЦИ НА ИНДИАНЦИТЕ ЖИВЕЯТ В РЕЗЕРВАТИ...СПРАВКА ПОКАЗВА ЧЕ РЕЗЕРВАТИ ИМА САМО ЗА ЖИВОТНИТЕ В АФРИКА И ЗА ИНДИАНЦИТЕ В САЩ...ЕГАТИ ДЕМОКРАТИТЕ..ВСИЧКИТЕ ИМИГРАНТИ СА ЕКСПЛОАТИРАНИ И РАБОТЯТ ЧЕСТО ПРИНУДИТЕЛНО КАТО РОБИ..
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ВЪЗМОЖЕН ЛИ Е ДИАЛОГ С АГРЕСОРИ ?
94
1
 
5
 
! Отговори
НФБ преди 9 години
Американските акции поеха надолу във вторник, като Dow Jones Industrial Average се смъкна до 5-седмично дъно след коментарите на представители на Федералния резерв,предава CNBCШирокият бенчмарк S&P 500 изтри 0,65% до 1 872,83 пункта.Индексът на сините чипове Dow Jones изгуби 0,83% до 16 374,31 пункта,докато технологичният Nasdaq Composite отстъпи с 0,70% до 4 096,89 пунктаВъпросът, който чувам най-често,е дали резкият спад в лихвените проценти сигнализира за слабост в ИКОНОМИКАТА НА САЩ
93
3
 
0
 
! Отговори
До 170 преди 9 години
и от къде ги знаеш всички тези подробности?! Лично ли са те уведомили всички тия хора?!А за твое сведение, "бореца против фашизма"-Сталин е убил 40 милиона от СОБСТВЕНИТЕ СИ ХОРА, и преди да се сдерат с Хитлер, са били в СЪЮЗ! Докато Хитлер е окупирал Франция, Съюза е нападнал и окупирал СКАНДИНАВИЯ и прибалтийските републики, които, ако не знаеш, са производна на Финландия!!! И от другата страна на Съюза са нападали - как мислиш имат дръпнатооки републики ?!?!!!! ЗАВЗЕМАЛИ СА ГИ, *** !!
92
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аман от *** на тази земя! Като не може да говориш, тагава ще те изнесат с ковчег! Дори Русия не подкрепя такива самозванци.
91
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Наблюдаващ"А в Афганистан какво беше преди да влязат руснаците 1979, бе лейко? "Ох по-големи глупости не бях чел днес. Преди руснаците да се опитат да наложат тъпия си комунизъм в Афганистан, държавата беше много добре уредена, и хората имаха много свободи. Преди да пишеш глупости вземи прочети малко как стоят нещата има достатъчно информация по въпроса. От където е минал *** руснак трева не никне.
90
1
 
9
 
! Отговори
Някой до 158 преди 9 години
Каква война, Вие нормален ли сте. Та нали ако руската армия беше влязла на територията на Украина, сега щеше да се вее трикольор над Киев. Та те с един район в страната си не можаха да се справят ... Осъзнайте се какви ги плещите ...