Опасенията, които могат да съсипят връзката ви

Какво може да развали взаимоотношенията в двойката
11 дек 2013 22:06, Теодора Драгоева
1
Опасенията, които могат да съсипят връзката ви
Кадър от филма "Четири Коледи"; Снимка: outnow.ch

Колкото и да се обичате със своята половинка, има някои притеснения/опасения, които могат да се намесят във връзката ви и да я съсипят постепенно. Дори да сте идеални един за друг, тези негативни чувства могат да изплуват на повърхността и да вгорчат живота ви. Никоя двойка не е съвършена. Във всяко партньорство има съмнения, опасения и т. н., които витаят и се активизират в даден момент. Пазете се от тях, защото те могат да развалят отношенията ви с любимия. А ето и най-честите от тях:

1. Може да ви изневери

Едно от най-големите притеснения във всяка връзка, включва това, че друг/а жена/мъж може да се намеси и да ви открадне любимия човек. Ако постоянно се страхувате, че гаджето ви ще ви изневери, опитайте се да разберете какъв е източникът на тази тревога.

Ако са ви изневерявали в миналото, може би още страдате от преживяното, но трябва да дадете шанс на сегашната си половинка да ви докаже, че е различна от бившата. Не може да вините човека до себе си за грешките на някой друг индивид от вашето минало. Научете се отново да се доверявате. Но ако гаджето ви ви дава истински поводи за съмнение, то трябва да проведете сериозен разговор с него по темата.

2. Половинката ви не е достатъчно перспективна

Ако имате сериозна връзка с даден човек и се чувствате щастливи с него, но по някаква причина не можете да си представите бъдещето си с него, то това в даден момент ще съсипе връзката ви. Вероятно не можете да си представите да се омъжите за човек, който няма сигурни доходи, който все още не се е ориентирал в живота и т. н. и затова ви е трудно да си представите бъдещето с него. Ако обаче наистина го обичате, трябва да останете с него и да видите как ще се развият нещата.

3. Може да ви разори

Много двойки, които имат проблеми с плащането на сметките си, започват да спорят за финансови въпроси. Дори богатите мъже и жени невинаги са съгласни с това как следва да бъдат похарчени общите им пари. Ако вашата половинка не харесва у вас това, че сте склонни да харчите твърде много или обратното, то това ще създаде напрежение в отношенията ви.

4. Вие не сте достатъчно добри за половинката си

Ако страдате от чувство за малоценност и непрекъснато смятате, че не сте достатъчно добри за вашия партньор, то вие постепенно ще го отблъснете от себе си, без да осъзнаете дори. Трябва да си припомняте по-често, че той/тя се е влюбил във вас заради вашите качества. Не изпускайте любовта заради липсата на доверие в себе си.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tiakloto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анчо преди 10 години
Притеснява ме само да не ме ухапе по хея от престараване.