Как рисунките показват чувствата и чертите на характера ни?

Кои хора обичат да пишат имената си?
1 фев 2014 22:35, Мария Дуковска
2
Как рисунките показват чувствата и чертите на характера ни?
Снимка: Sxc.hu

По рисунките, които човек прави, може да се разбере много за характера му и за това как се усеща в този момент. Често, докато говорите по телефона, вие несъзнателно хващате лист хартия и химикал и започвате да рисувате.

Фигурите, които оставяте на белия лист, са многобройни и всяка една от тях говори нещо. Няма как да изброим всички, но ще споменем най-често рисуваните.

Квадрати или правоъгълници

Вие сте човек, който е в състояние да погледне и да се обърне към проблемите от всички възможни страни.

Триъгълници

Те разкриват логическата мисъл и рационалния ум. Вие сте човек, който иска да довършва нещата докрай.

Цветя

Те представляват женствената страна на личността, а и желанието за развитие и разширяване на семейството.

Звезди

Звездите могат да бъдат нарисувани в различни варианти, но във всичките им, те говорят за личност, която по-често е оптимистично настроена, стреми се да гледа напред и винаги с надежда.

Кръгове

Когато се стремите да рисувате правилни кръгове, това подсказва за пасивност. Вие сте пасивна личност и се нуждаете от повече хора около вас, с които да може да разговаряте, но те трябва да бъдат положителни личности.

Още по темата прочетете в Az-jenata.bg


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Анчо преди 7 години
Аз рисувам два кръга един до друг и един правоъгълник, долепен с тясната си страна към кръговете. От другата страна на правоъгълника добавям широко усмихнато лице с бели капки по него.Значи съм щастлив човек, който може да погледне на проблемите от всички страни. :))
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ме кефи рисунката на снимката. По този начин с акварел се рисуват невероятни дървета. Рисувал съм ги когато бях малък. Всеки трябва да опита. Няма нищо лошо в опита. Не заради някой друг, а за собственно удоволетворение. Рисуването на спокойствие е нещо невероятно.