5 причини да ви остави, дори да му допадате

Пригответе се за грозната истина
10
5 причини да ви остави, дори да му допадате
Снимка: outnow.ch

Една от най-честите причини за раздяла се крие в думите: "Просто не съм влюбен в теб!". В голям процент от случаите тя отговаря на истината, но всъщност той може и да ви харесва. Тогава защо го прави? Пригответе се за грозната истина, която може и да ви изуми!

1. Иска да излиза и с други жени

Дали защото е прекалено млад или просто още не вярва в моногамията, не е съвсем ясно. Всъщност той ви харесва и дори сексът е добър, ала не му се иска да посвети времето и енергията си само на вас, защото не е сигурен, че вие сте точната жена за него.

2. Мисли си, че иска да излиза с други жени

Разликата тук е, че тази идея е все още в главата му, но не е реализирана и по всяка вероятност е свързана с негови лични комплекси и неувереност. Той смята, че не е опитал всичко от живота и трябва да докаже на себе си и приятелите си, че е истински мъжкар, който не може да бъде „въртян на пръста“ от една жена.

3. Приятелите му не ви харесват

Има мъже, които страшно се влияят от това, което мислят техните другари. Ако постоянно му повтарят: „Пич, можеш по-добре!“, нищо чудно да им повярва и с лека ръка да прекъсне отношенията ви, дори да се чувства добре с вас и наистина да му харесвате.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не си я оставял.
7
0
 
4
 
! Отговори
Той преди 8 години
До Минко 47 г. кретенПак ли се събуди с полюция?
6
0
 
7
 
! Отговори
ТКЗС преди 8 години
До ШибиРиби,тука е наборе! Включвай се и ти. Ако не може да го вдигнеш, бат Минко магьосника ще ти го дигне, той е стар майстор в надуването на кавала.
5
2
 
16
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
Братя, тука ли е сбирката на старите ергени дето блъскат злобарки на спомени от осемдесете?
4
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само 5? Ето още няколко: слагате му рога; опитвате да го контролирате; държите му сметка; ревнувате постоянно; налагате си мнението; не го оставяте сам; досаждате; незадоволен; майката ви се меси; не ви обича/харесва достатъчно; няма тръпка; приятелите ви не му харесват; тъпичка сте; липсват общи интереси; не искате деца; дядо коледа не му носи подаръци; малки са ви...; прекалено големи и увиснали..; сам си готви постоянно; не си миете зъбите... достатъчно; краката ви са на X; нослето ви...
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами ако тя ти се изфляка ***, а, Минко?
2
0
 
18
 
! Отговори
Дали той е умен? преди 8 години
Само *** няма да се усети, че някои "приятели" просто завиждат.Три такива случая станаха пред очите ми. Два от тях,в студентските години - виждаш как някой позеленява, когато някое от момчетата в компанията представя на останалите момичето, с което е започнал връзка.След това започва да говори срещу нея и да се подиграва на онзи, който я е спечелил.Третият -неотдавна.Един си свали хубаво момиче, негов уж-приятел също я хареса и като разбра,че тя не ляга с всекиго, се опита да направи интрига
1
5
 
8
 
! Отговори
Федор преди 8 години
Ще го кажа по американски:Бате Минко, както винаги, рулира!+1 за този ***