Хороскоп за годината на Маймуната (част първа)

Предстои една интересна година. Вижте защо
0
Хороскоп за годината на Маймуната (част първа)
Снимка: Reuters

С настъпването на китайската нова година, поглеждаме към характеристиките за всеки един знак. От днес всичко, което ще ни се случва, ще бъде под въздействието на Червената огнена маймуна.

Ето какво ви очаква, ако според китайския зодиак сте Плъх (1924, 1972, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008).

На пръв поглед може да ви се стори, че пестеливият и „прибран“ Плъх няма да се чувства много добре в годината на Маймуната, но това е само „на пръв поглед“. В крайна сметка, Маймуната по никакъв начин няма да пречи на Плъха да следва принципите си, така че той ще напредва уверено и без особени усилия.

Финансовото положение на Плъха ще е сравнително стабилно. Приходите няма да се различават от обичайните. Плъхът обаче обича да прави запаси, за да се чувства сигурен. Съществуват предпоставки за разширяване на бизнеса, намиране на втора работа или поне на допълнителни източници на приходи от време на време за кратки периоди. Което ще е достатъчно, за да осигури спокойствието и доброто настроение на Плъха.

През тази година Плъхът ще продължава да е все така старателен спрямо работата си, но е желателно да отделя много повече време за личния живот. Необвързаните имат реални шансове за нова връзка, за стабилизиране на съществуващата и дори за начало на семеен живот в общ дом.

Семейните Плъхове трябва да анализират отношенията си и да решат в каква насока ще ги развиват.

В годината на Маймуната е подходящо да се помисли за нови членове в семейството, а именно за създаване на деца. Ако отношенията с любимия човек по някаква причина са в криза, то тази година е много подходяща да оправите нещата.

Маймуната предразполага към забавления, авантюри, пътешествия... Ако пък всичко е наред, то още по-добре. Значи ще можете да се забавлявате искрено и от сърце, без да мислите за допуснатите грешки.

Бик (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Хитрата и закачлива Маймуна едва ли ще успее да въздейства на трудолюбивия и упорит Бик. В интерес на истината, тя няма и да се опитва. Бикът е сериозен, целенасочен и осъществява намеренията си със завидно постоянство. Което е достатъчно, за да внуши на Маймуната, че е по-добре да му помага, отколкото да му пречи.
Така че Бикът ще продължи да напредва както по отношение на професионалния, така и в социалния си живот.

Способностите му ще получат висока оценка и най-вече съответния финансов еквивалент.
Бикът може да прави нещата бавно, но ги прави непоклатимо. Довършва всичко и то така, както си го представя. Достатъчно е енергичен, за да отстрани всички препятствия по пътя си, а и всички знаят, че не е желателно да му пречат.

Личните, любовни и семейни отношения на Бика ще са много спокойни. Близките ще му оказват подкрепа винаги и на всякъде. И тъй като Маймуната е любителка на забавленията, то в нейната година Бикът ще има прекрасната възможност да отдъхне, да си създаде някакво приятно развлечение, интересно пътуване, вълнуващо приключение на екзотично място.

Всеизвестно е, че няма приключение без романтика и няма романтика без любов. Значи Бикът трябва да е готов за любовни и романтични преживявания, независимо дали е обвързан или не. И в двата случая резултатите ще са повече от прекрасни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари