Модните съвети на една икона на 94

"Обличайте се с малко хумор и може да извървите дълъг път"
11 юли 2016 16:14, Михаела Лазарова
7
Модните съвети на една икона на 94
Снимка: facebook

За стила и красотата няма възраст. И колкото и клиширано да звучи е самата истина. Представяме ви една уникална дама на 94. Айрис Апфел е екстравагантност, облечена в голяма доза позитивизъм, младежки дух и любов към живота и красивото.

Кариерата ѝ на интериорен дизайнер и текстилен производител ѝ дава възможността да пътува по широкия свят и постоянно да преоткрива себе си. Айрис е и дизайнер на своя собствена линия дрехи и аксесоари.

Казва, че не вижда нищо нередно в бръчките, но какво още може да научите от нея за модата и живота, вижте в следващите редове.

"Когато не се обличате като всички останали, няма нужда да мислите като всички останали".

"Аз съм цветна личност. Никога не съм била известна с това, че играя на сигурно. Плюс това ми харесват големите чанти. Моите очила са толкова големи, те не подхождат на малки чанти".

"Модата може да се купи, но стилът го притежавате. Ключът към стила е да научите кои сте вие, което отнема години. Няма пътна карта за стил. Става въпрос за себеизразяване и преди всичко за нагласа".

"Аз не се обличам, за да се вгледат в мен. Аз се обличам за себе си"

"Трябва да се интересувате. Ако не се интересувате, вие не сте интересни".

"Хората ме харесват, защото съм различна"

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
Азармо преди 7 години
Уважавайте възрастните хора, защото може да имате нещастието да доживеете до тяхната възраст! Учете се и от тях и от малките деца.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗнайкоЧе кой разбира от стил на 25 г?
4
17
 
5
 
! Отговори
Знайко преди 7 години
До ?Предпочитам модните съвети на една икона на 25 ...Вероятността ,бабката от снимката на тази статия да е била някога красавица ,абсолютно не ме интересува !
3
5
 
15
 
! Отговори
? преди 7 години
Излагате се.Тази жена е с чувство за хумор. Вероятно е била красавица навремето.Не разбирам злобата в предишните два коментара.
2
7
 
5
 
! Отговори
Незнайко преди 7 години
Икона ,казваш...хаххахаххахахах...и да ти кажа честно фрапиращо тъпо е ,че явно преувеличаваш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моята баба е на същата възраст, не носи крещящ грим и перушини, изглежда далече по-добре и не се натрапва на хората с облещени и стряскащи снимки в нета. Като я гледам тази, тръпки ме побиват и ми замирисва на нафталин, и ми се привиждат молци.