Принц Уилям още е в шок от смъртта на Даяна

И той разказва за загубата на майка си, също като брат си Хари
Обновена: 19 апр 2017 15:37 | 19 апр 2017 15:37, Петя Славова
11
Принц Уилям още е в шок от смъртта на Даяна
Снимка: БТА

Принц Уилям заяви, че за него шокът от загубата на майка му принцеса Даяна преди две десетилетия все още не е отминал, два дни след като по-малкият му брат Хари спомена за емоционалните си проблеми във връзка с кончината й, предаде Ройтерс.

Още по темата

Даяна загина в автомобилна катастрофа в Париж през август 1997 г., когато Уилям бе на 15 години, а Хари - на 12.
"Все още усещам шока 20 години след смъртта на майка ми", заявява принц Уилям в предаване на Би Би Си, което ще бъде излъчено утре.

То е посветено на страдащи от психични проблеми хора, които ще участват в Лондонския маратон. "Хората казват, че шокът не може да продължи толкова дълго, но това не е така - поясни Уилям. - Изобщо не можеш да го преодолееш - това е незабравим голям миг, който не те оставя през целия ти живот. Просто привикваш да живееш с него."

Уилям и Хари се изказаха в рамките на кампанията си, която цели да се привлече общественото внимание върху свързани с психичното здраве проблеми и да се окуражат хората да говорят открито, вместо да прикриват емоциите си, пише БТА.

Във вторник принц Уилям пусна видеоклип, включващ телефонния му видео разговор с американската певица Лейди Гага, която страдала от посттравматичен стрес, след като била насилена на 19-годишна възраст.

В понеделник принц Хари проговори за сериозните си психични проблеми след смъртта на майка си. Той разкри, че близо 20 години живял в "пълен хаос", като многократно е бил "близо до пълен срив".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
none преди 7 години
Кога и в наше село хората започнат да се грижат за психическото си и емоционално здраве няма да е такава депресия.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А за лудата си баба и дебилния баща защо не каже нещо?! За да не го сполети съдбата на клетата му майка, нали! Банер през цялото време е знаела, че уродливия и син и камилата са любовници и не отиде да му закопчаване панталона. Вместо това натириха и убиха Даяна. Но едва ли съвестта им щрака. Лицемерни гадини!!! ***-рептили са те!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До гп"Уилям и Хари се изказаха в рамките на кампанията си..."
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дгд цялото им семейство
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В шок са не само защото е починала, а защото знаят, че Чарлз и бабата са поръчали убийството на майка им, обаче трябва да мълчат, да се преструват и да ги търпят цял живот, за да си запазят кралските привилигии и да не им се случи същото.
4
0
 
10
 
! Отговори
до гп преди 7 години
Нямат време да проверяват, като на маратон са. Почти няма статия без правописни грешки.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОНЕ СНИМКАТА Е СРАВНИТЕЛНО НОВА НО СЕГА ВЕЧЕ Е С ОЩЕ ПО-МАЛКО КОСА А Е НА 34 ГОДИНИ!!!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До гпНе са намерили снимка на Хари, та затова ;-)
1
2
 
18
 
! Отговори
гп преди 7 години
Извинете, това е новина за брат му Хари, не за него! Брат му Хари сподели наскоро това, което твърдите, че е казал Уилиям...сериозно? Проверявайте си статиите!