Моделът на Vouge, който от звезда се превърна в бездомник

Светът е в краката на Наташа Урбано, докато не среща грешния човек
Обновена: 6 фев 2019 20:39 | 6 фев 2019 19:00, Нели Христова
46
Моделът на Vouge, който от звезда се превърна в бездомник
Снимка: Yves Saint Laurent

Когато Наташа Урбано е на 20 години, светът е в краката й. Работи само 20 дни в годината, но печели милиони. Краси кориците на Vouge. Обядва с Анди Уорхол, вечеря с Роман Полански и само тежък махмурлук я спира да отиде на сватбата на Мадона. Урбано живее като принцеса. Но всяка приказка има своят край.

Днес Наташа е на 57 години, но от славното й минало няма и следа. Профилът й в Instagram е следван от едва 166 души. Ала това не е най-големият й проблем. Някогашната красавица няма дом. Живее по улиците на Барселона и всичко това... защото е избрала грешния мъж.

Приказката й започва като на всеки модел. Красотата й не останала незабелязана и след като се появила на корицата на европейския Vouge, испанката се преместила да живее в Америка.

И от двете страни на Атлантическия окен Наташа се радвала на огромен успех. Известната агенция Ford Models сключва договор с нея, става лице на популярния парфюм "Опиум“ на Yves Saint Laurent. Пътува от Париж до Лондон, от Лондон до Ню Йорк. Снимат я легендарни фотографи като Фабрицио Фери.

"Появявах се във всички списания, всички ме обичаха. Даваха ми милиони на година само за няколко дни работа“, спомня си Наташа пред Еl Periodico.

“Един ден вечерях с Джак Никълсън, на следващия се срещах с Анди Уорхол и дори Роман Полански. Ходех на партита с Мелъни Грифит и Дон Джонсън.. Дори щях да отида на сватбата на Мадона с Шон Пен, защото Дейвид Кийт, с когото бях по онова време, беше поканен. Но същия ден се събудихме с махмурлук и не успяхме да станем от леглото. Имах всичко. Живеех като кралица“, разказва тя.

Но докато е на върха на кариерата си, Урбано среща мъж, който по-късно се превръща в неин съпруг, баща на децата й и в човека, заради когото животът й се променя толкова много. Още на втория ден от запознанството им той я кара да му купи чисто ново BMW.

“И като глупачка, аз се съгласих. Подписах чека. Бях влюбена!“, казва Урбано.

Красавицата не обръща внимание на огромните червени флагове и въпреки всичко продължава връзката си с мъжа. Двамата сключват брак, имат дете.

"Всъщност, това беше единственото хубаво в съжителството ни. Децата. Всичко останало беше ад“, категорична е тя.

Съпругът й не работи. Плаща всичко с нейните пари. А когато привършват, решава, че ще я изостави. "Тръгна си, оставяйки ме само с дрехите на гърба ми“.

Моделът на Vouge, който от звезда се превърна в бездомник
Снимка: Еl Periodico

От тогава, Наташа се опитала да наеме няколко апартамента, но не можела да плаща за тях и останала на улицата.

Днес има няколко алтернативи къде да прекара нощта. Нито една от тях не е приятна – или трябва да остане на дивана на някой неин приятел или да спи в малките помещения, където се намират банкоматите.

От време на време изкарва някакви пари с "несигурна работа", колкото да има с какво да се храни. Страда от депресия и се опитва да я пребори сама, без помощ. Ала спомените за миналото, когато светът е бил в краката й, далеч не й помагат.

"Искам да живея, а не просто да оцелявам. Уморена съм от оцеляването, уморена съм да искам пари от хората. Приятелите ми си отиват, но е нормално. Не се изненадвам. Искам децата ми да ме видят добре, да се гордеят с мен“, обяснява някогашната красавица.


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова закачалките за дрехи,позьорките по списания и фотосесии не трябва да бъдат високо платени за да няма такива ''трагедии".
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛелеКакво общо имат 3-те месеца с чека на втория ден: това се побира точно в срока, който са отпуснали психоаналитиците! Бил е идеалния до брака. Ти ще поискаш ли от някоя мадама да ти купи ботуши на втория ден, понеже е богата? Просто е изпробвал източника си, доколко е лапнал въдицата и дали е готов да се доказва. Още въпроси? Както на нея са й падали пари от нищото понеже е била прекрасна, така и тя е била ларж към нейния прекрасен човек.
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
....Уморена съм от оцеляването, уморена съм да искам пари от хората...Обаче като са и давали милиони за няколко дни работа без да се мори и се е струвало нормално да се звезделее.И каквото сам човек си направи,никой друг не може да му го направи.Сама си е виновна.Да не се оправдава че била Флюбена.
34
0
 
3
 
! Отговори
Леле преди 3 години
До Анонимен 40Ти къде пропусна подписания чек за новото БМВ на 2-я ден от познанството им? Какви три месеца бълнуваш? Къде са децата на тази лекомислена жена? И още много други въпроси!
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едни мъже не смеят да заговорят жена, за други - свалката е като детска игра.Специално мъже като съпругът на Наташа се водят нарциси и със сигурност е бил един от обектите за изследване на явлението нарцисизъм. В началото перфектния човек, след това най-много до 3 месеца - коренна промяна и търсене на нови доставчици. Ако е оженен, а той се жени стриктно по сметка и изгода, не му пука нито за собствените деца, нито за личното достойнство на партньора, обира каквото може до кокал и офейква.
32
0
 
1
 
! Отговори
Селянин преди 3 години
Воуг не се пише така! Пише се Vogue
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Невероятна красота! Нейна колежка казва за нея, ако ние бехме на ниво принцеси, тя бе богиня!Тъжна историв, жената страда от депресия, а това е сериозно.
30
0
 
3
 
! Отговори
До 27 преди 3 години
... и беше дала парите на приятеля си да ги обменя и той на черно. През 90-те години е било така. По думите на майка й, след като провела телефонен разговор с гаджето си, щерката припаднала. В болницата я свестили, но била получила удар и не можела ясно да говори. Не се оправи и почина наскоро след това, аз смътно я помня.Майката изобщо не успя да издири приятеля й. От приятелки на дъщеря си разбрала, че е заминал за чужбина и повече не го е видяла.По-дребни използвачи пък има колкото щеш.
29
0
 
3
 
! Отговори
Продължение преди 3 години
...да ги обмени на черно в долари. Тя да изтеглела и доларите на баща си и да му даде всичко, той имал начин да пренесе парите през граница и да я чака във Франция.На такава съшита с бели конци история и дете трудно ще се хване. Не знам на какво се е надявал този, след като приятелката на леля ми по онова време е била вече завършила висше образование. Разкарала го.Но има и други наивници. Дъщеря на съседи преди години беше продала апартамента, купен за нея от баща й и беше дала парите ...
28
0
 
3
 
! Отговори
До 27- продължение преди 3 години
Целта им била, когато се върнат те да купят апартамент от Кореком.И хитрецът се осукал около това момиче,започнал да излиза с нея. Най-напред поискал някакъв заем който така и не върнал никога. Но най-важното е, че започнал да я убеждава да се възползва от това, че може да пътува в чужбина уж при родителите с прекачване в Западна Европа. баламосвал я, че и той може да си уреди пътуване до западна държава. Тя да изтеглела своите пари в левове и да продаде апартамента, той щял да обмени парите...
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 27Просто не си осведомен. Такива мъже има на всяка крачка.Още докато четях текста, през ума ми мина спомен за разговорите на леля ми с нейна приятелка, която през 80-те години е имала подобно гадже. Родителите й били в чужбина. Онзи надушил, че на името на момичето има тлъст влог в левове и че тя има пълномощно да тегли пари от валутната сметка на баща си. От общи познати разбрал също, че преди да заминат, родителите са прехвърлили апартамента сина името на дъщерята .....
26
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Попаднала е на мъжка к/ва. Влюбила се е в човек с манталитет на жиголо.Мислила си е, че тлъстите хонорари ще валят цял живот, но е пренебрегнала факта, че красотата е до време. Топ модел можеш да бъдеш само в младежките си години. Спечелила милиони - добре, но е трябвало да ги инвестира разумно и да харчи само доходите, които й носят тези инвестиции.Подобна съдба са имали и някои легендарни спортисти.Дано останалите да си вземат поука.
25
0
 
2
 
! Отговори
armenia pop преди 3 години
Еми, имала пари дала пари. Нямала акъл, останала без акъл...
24
4
 
1
 
! Отговори
Lan преди 3 години
:) ей страшно заглавие. Аз очаквах мъж да видя...а то жена! Ся, не може някой друг да ти е виновен. Хубаво любов, опукали парите, *** това е било до време! Мъжът не е виновен, че тя сега не работи или че децата не я поглеждат...за това си е виновна тя и никой друг!
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя *** пет пари не е давал за децата си,що за егоист?За да ощети децата си,заради собствения си гъz,тоя е бил тотално психо и егоист.Човек,който е здрав и не внася нищо в къщата или не подобрява къщата,не е за семейство,без значение дали мъж или жена.
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е първата история, в която мъж изхарчва парите на богата жена, за която чувам. До сега винаги съм виждал само обратните истории ;))) Имаме шанс значи, ние мъжете, за справедливост в тоя свят ;)))
21
0
 
5
 
! Отговори
х преди 3 години
Да, когато си млад, живота е до колене. Камо ли когато си богат. Когато те даряват с милиони за няколко дена, когато си красива млада жена, когато си във вихъра на славата, като боксьора...
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нейните деца не могат ли да й помогнат? Тя грижила ли се е за тях? С какво се занимават те сега?
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
цялата и драма е,че е разрешила на някой друг да управлява живота и.За да позволи всичко това да се случи,значи е била доста ретроградна личност.Разглезена и хаотична,опитваща само насладите на живота,без цел и без основа на която да стъпи.В крайна сметка всичко завършва така ,както е започнало,просто е минала през живота без да мисли.
18
4
 
2
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До До inedЧак пък велики? Да, интересни са и добре направени - често и с вътрешна информация, прокарвайки разни сатанински теми. Тези неща в киното не са случайни, особено когато ги правят евреи :)