Емили Ратайковски е била насилена от фотограф

Звездата с разкритие
16 сеп 2020 18:00, Ивета Иванова
36
Емили Ратайковски е била насилена от фотограф
Снимка: БГНЕС

Емили Ратайковски разкри, че е била подложена на сексуален тормоз от фотографа Джонатан Ледър.

Това се случило, докато той ѝ правил гола фотосесия през 2012 г. После, 4 години по-късно, фотографът издал книга с голи снимки на моделката, без да иска разрешение от нея.
 
Но фотографът отрича твърденията на Емили за сексуалния тормоз и казва, че така тя опитва да предизвика вниманието на публиката и пресата.
 
Емили разказа, че е пътувала до Catskills, Ню Йорк и е отишла в дома на Джонатан, за да може той да направи фотосесия за списание "Darius". 
 
Ратайковски е била само на 20 г., когато фотосесията се е състояла. Тя пише в есе за "The Cut", че Ледър още в началото ѝ се е сторил по-различен от другите модни фотографи, с които е работила. Той отишъл да я вземе от автобусната спирка и дори в началото не проявявал интерес към нея.
 
"Джонатан никога не ме гледаше директно в очите, но си спомням как се чувствах, сякаш някой ме наблюдава... Колкото по-незаинтересован изглеждаше той, толкова повече аз исках да докажа, че заслужавам внимание. Знаех, че да впечатля тези фотографи беше важна част от това да изградя добра репутация", пише звездата.
 
Когато стигнали в дома на Джонатан, отначало се появили две деца, които ги поздравили, а после дошла и гримьорка, което малко успокоило Емили.
 
"Когато той постави старомодно бельо на кухненски стол, аз започнах да схващам какъв тип момиче той иска да съм. Моят агент спомена, че фотосесията ще е по бельо, но аз не бях притеснена, правила бях безброй фотосесии по бельо преди", разкрива още Ратайковски.
 
Моделката обяснява, че гримьорката, тя и Джонатан седнали да хапнат вечеря, и фотографът непрекъснато доливал в чашата ѝ и тя пиела. Емили изпила 4 чаши вино и Джонатан я снимал по бельо, като после предложил тя да остане напълно гола за следващите снимки.
 

36
Още от Звезди
Карди Би иска развод от Офсет, вече е подала документи
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 1 седмица
От цялата статия, единственто евентуално насилие е, че онзи е публикувал книга с нейните голи снимки, без да пита. Това разбрах аз.
29
2
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 1 седмица
Емили е напълно права подкрепям я
28
2
 
7
 
! Отговори
к.к. преди 1 седмица
Ами ти се снимай гола,пък после някой ти е виновен.
27
2
 
17
 
! Отговори
зарежи !!! преди 1 седмица
тези евтини Холивудски паччаври гащите не могат да си вдигнат от изнасилвачи
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нормално, вече не се пише за нея и е изпаднала в тежка депресия... Но ! Женската изобретателност си е казала думата и милаат се е сетила, че някой й е бъзикал ануса сус кутре преди 10 години....
25
1
 
10
 
! Отговори
Хм преди 1 седмица
Колко сантиметра ѝ е разкритието?
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Без коментар - Колкото по-незаинтересован изглеждаше той, толкова повече аз исках да докажа, че заслужавам внимание. Знаех, че да впечатля тези фотографи беше важна част от това да изградя добра репутация
23
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като искаш топ услуги и топ списания, а си бедна... Все някакси плащаш. Никой не ви кара на сила. Като не искаш отивай в някой верига на касата. Няма безплатни неща на тоя свят. От хиляди жени теб да снима, що? Нито си извънземна, нито нищо. Средна работа даже.
22
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пълни глупости!
21
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Искал е да и мери температурата. Ама тея нали са толкова плиткоумни, разбрала след това, че онова твърдото не е било термометъра!
20
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мома в чейнч бюро подава 100 $
- Госпожице парите ви са фалшиви.
- Значи снощи са ме изнасилили
19
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А как е била насилена, доброволно или по собствено желание? Уточнявайте ги тия неща.
18
2
 
24
 
! Отговори
Представяте ли си преди 1 седмица
А Рон Джереми го съдят за изнасилване по време на заснемане на поорнофилм. Тия алигафрени далече няма да стигнат. Плацдармът наречен САЖД изживява последните си дни.
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А ние сме насилени от Тиква.
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не и личи. Малко и било значи.
15
0
 
30
 
! Отговори
пенсионер преди 1 седмица
този Фотограф какво и е направил, което вече не е правила с 1000 мъже преди него?!
14
0
 
30
 
! Отговори
мхм преди 1 седмица
каква добра репутация, това е проституция
13
0
 
29
 
! Отговори
Handel преди 1 седмица
Това ми напомни онзъ американския милионер-пeдoфил, които се самоуби преди 1-2 години. и Щатитте изведнъж се напълниха с хиляди мацки, които почнаха да разправят как ги е изнacилил когато били на 14 и колко милиона долара обещетение трябвало да полчуат.
12
0
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Щом искат да се показват колко са красиви, няма как да не налетят на някой насилник! Да бе учила нещо: фармация, право, а не да снима по голи кълки, а после да се жали! *** пат-ка!
11
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Жена съм, ама не ги разбирам тия пишман феминистки. Като се събличаш пред някого, може да очакваш всичко. Не всички мъже са гейове или от желязо.
Тя тази почти никога не се облича, пък после се прави на ощипана мома.