Плеймейтката Осипова излиза в дуел за оставане във "Фермата"

Участниците се разделиха с контузения македонец Миро
25 сеп 2020 11:06, Александър Попов
35
Плеймейтката Осипова излиза в дуел за оставане във "Фермата"
Снимка: Фермата
Македонецът Мирослав Трайчевски напусна "Фермата", след като падна от покрива на скелето на лятната кухня. Той прекара няколко дни с гипсова шина, а в четвъртък вечер водещият Андрей съобщи на групата, че Миро има частично скъсани кръстни връзки и менискус, и участието му в шоуто приключва.
 
Новината за принудителното напускане на работливия македонец разплака както жените, така и някои от най-коравите мъже. За да го изпратят достойно, момичетата му изпяха "Македонско девойче".
 
"Много зле се чувствам, защото исках да си тръгна от Арената след дуел, а не така. Но това е съдба. Тук разбрах, че трябва да обръщам повече внимание на семейството си", коментира с насълзени очи Миро.
Още по темата
Травмата в стопанството той прие като знак, че трябва да напусне сферата на строителството, в която вероятността от инциденти е голяма, и да си потърси нова, по-безопасна работа.  
 
В събота предстои групата да се сбогува и с една от жените в стопанството, след като фермерът на седмицата Борислав реши да номинира за първи дуелист Жанета Осипова.
 
"Не казвам, че Жанета не работи или не е полезна. Тя обаче е родена за съвсем различен живот. Тя е цвете, което краси "Фермата", но към момента на мен ми трябва сила“, обясни избора си Борислав, с мотива, че на този етап мъжете са по-нужни за работата в стопанството.
 
"Боби има предразсъдъци спрямо мен, но предстои да ги разбия на малки парченца. Той е тясно скроен човек с много комплекси", коментира Жанета, която остана разочарована от липсата на подкрепа от групата. 
 
"Те всъщност не вярват, че аз ще се върна, защото също смятат, че съм слаб играч", допълни Осипова.
 
Единствената жена, която не е застрашена от излизане на дуел в събота вечер, е Даяна Ханджиева, която по категоричен начин спечели първата дамска битка за имунитет от дуел. Актрисата призна, че емоцията от загубата на Миро е по-силна от радостта от спечелената битка.
 
Най-притеснена от предстоящия женски двубой на Арената е Дана, която споделя, че се страхува от това да бъде избрана за втори дуелист, защото не иска да изгуби битката срещу Жанета.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: ФерматаЖанета Осипова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Бог да го прости Ицо 100-те манекенки, ама точно на тая какво и хареса още се чудя.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се маха,да не плаши с визия и държание зрители и каракачанските овце.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незнам ама аз виждам само едни джуки да се разхождат - къде е човекът???
20
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шкафа си е истински,и евраците и кюлчетата.Щеше да е постановка ако имаше например Библия на шкафа.
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"На първо място за записите, снимките и видеото от бацината спалня."Е точно това е абсолютно несериозно. Как и какво точно очакваш да се докаже по тези снимки и записи? Дори при автентичност на снимковия материал, как точно ще се доказва, че не е постановка и какво точно ще се докаже? Ето заради тези жълти г лу по сти. Протестите нямат масова подкрепа и легитимност.
18
3
 
2
 
! Отговори
Handel преди 3 години
С толквоа малко силикон на какъв дуел ще се явява? Я да добави поне още 2-3 килограма, тохава може и да удържи фронта.Между другото тези тъпни гледа ли ги някой?
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Осипова остаанло ли е нещо естествено по тялото и????? Да не говорим за самочуствието без покритие,Все едно е принцеса която владее половината свят.
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 17Исканията за конкретни разследвания са много и са известни на всички. На първо място за записите, снимките и видеото от бацината спалня. Какво става с уж течащата проверка на прокуратурата по въпроса, експертиза нещо има ли? Не. Нищо. Всичко е потулено. А и въпросът не е конкретно за тия записи/снимки, цялото общество знае или поне предполага какво се случва. Проблемът е, че прокуратура и съд са в джоба на разследвания и то не от вчера. Да припомням ли за тефтерчето на Златанов?
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека да работим с конкретни казуси. Нека исканията на протестите да са за разследване на конкретни случаи, а не за оставка, че да дойдат калинките на Радев на власт за 3 месеца. Ако исканията са за конкретни разследвания които не са основани на измислици на жълтата преса, никой няма да откаже да бъдат изпълнени.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 15Стига бе Христо :)
13
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фактите сочат че имаше огромни скандали около имотите на почти цялото правителство, както и на назначенията на възлови постове като шефа на КНОПИ. не стана ясно откъде те имат тези пари и защо растат по кариерен принцип само след определени дела, които не са юридически издържани, а са един вид остракиране на недоволни от ГЕРБ?В момента има гигантсак корупция и нейното име е ГЕРБ
12
0
 
21
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Като го гледах по ТВ това недоразумение Осипова и си помислих...колко е кофти да си повярваш че си нещо...Аз съм Жанета Осипова... с такъв патос казано все чедно че е Нобелов лауреат а не ...плеймейтка...Тя просто не е за Фермата...можеше да влезне на нейно място по интересна личност...
11
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Ама не е постановка. Това ви е проблемът на герберчетата.Истина е."Всеки си вярва в това което си иска да си вярва. Бил ли си лично в стаята на Бойко? Видял ли си пачките на живо? Искаш да го вярваш и затова го вярваш. За какво му е да ги държи тези пачки в нощното си шкафче? Банковите трезори в Швейцария са свършили?Шкафчето на Борисов е спекулация. Документиран факт обаче е, че Корнелия си присвои държавната Техноимпекс. А Радев нито един път не зададе въпроса как и защо.
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1"Защо сте оплезили език след такива жени?"Никой не е оплезил език след такива жени. Това са медиини манипулации. В повечето случаи става на въпрос за грозновати селски момичета който си слагат едни гърди за няколко хиляди лева изкарали ги като "сервитьорки" в някой немски "клуб" и почват да се мислят за голямата работа. Красивите интелигентни жени не се бутат в светлината на прожектора, а бачкат и отглеждат деца.
9
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Е, не ти ли стана ясна постановката с шкафчетата"Ама не е постановка. Това ви е проблемът на герберчетата.Истина е.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Днес БГЗа какви "шкафчета в Банкя"пишеш? ул. Секвоя, ако имаш предвод не е в Банкя. Квартала наистина започва с "б". Но до тук.
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Днес БГ 7Е, не ти ли стана ясна постановката с шкафчетата. И чия съпруга от обкръжението на Черепа, професионална кораторка, чийто съпруг е върл подръжник на Радев сготви манджата? Сега, ако зад никнейма"Днес БГ" се крие Фигуранта или ДесаМерцедеса....ще се пита до откат за шкафчета. Та айде:"Кръгом! Ходоом марш!".
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Защо слагаш всички мъже под един знаменател? Не знам какво ти е обкръжението. Може да е само от жени. Триста пъти съм повтарял напомпани кобили не ме кефят. Ама имала дълъг крак, голени гърди, ама се разголила. Един миньон/до 160/, с малки или липсващи гърди, здрав глезен и буйна коса ме убива! Поли, рокли не по къси от коляното. Старите коцкари са го казали: гледай глезена на една жена. Това много говори. Както и пръстите на мъжа за палавите жени.
5
10
 
7
 
! Отговори
Днес БГ преди 3 години
Ще публикуваме всякакви други новини само и само да отклоним вниманието от ШКАФЧЕТАТА в Банкя !!!
4
3
 
29
 
! Отговори
Ало плейпростотията преди 3 години
До всички жени които са се филмирали, че са много красиви: Махнете целия грим, екстеншъни и изпъвания на лицето и излезте пред хората да ви видим красотата!Като мъжете бе, бъдете като мъжете, те не слагат нищо а имате наглостта с целия тоя кит по лицето си да давате оценки кой мъж е грозен и кой красив!