Оскари - какво да очаквате от церемонията тази година?

Ето как ще раздадат наградите заради пандемията
20 мар 2021 16:00, Дарена Найденова
9
Оскари - какво да очаквате от церемонията тази година?
БГНЕС

Можете ли да си представите, че през февруари миналата година наградите „Оскар“ се проведоха с пълна мощ? Звездите седяха една до друга, фотографите и репортерите бяха наблъскани пред червения килим, а прегръдките и целувките не бяха забранени. Всичко това ни се струва като нещо странно, тъй като през последните 12 месеца живеем в свят, в който близостта е забранена, социалната дистанция е задължителна, а маските са любимият ни аксесоар.

Епидемията от коронавирус започна в Китай още през декември 2019 година, но светът се сблъска с нея през март 2020-а. Дотогава всичко си вървеше нормално, а киноманите имаха възможност да наблюдават за последен път традиционно раздаване на награди. „Оскарите“ бяха връчени през февруари, като никой не подозираше, че следващата такава церемония ще бъде проведена с множество ограничения и лимити на присъстващите.
 
На 15 март Ник Джонас и съпругата му Приянка обявиха номинациите за тазгодишните награди „Оскар“, като сред тях попадна и българката Мария Бакалова. Тя ще се бори за статуетката в категорията „Най-добра поддържаща женска роля“ за играта си в „Борат: Последващ филм“. Церемонията ще се проведе на 25 април, като само часове след разкриването на номинациите, президентът на Филмовата академия разкри, че събитието ще бъде предавано от няколко различни локации и ще съдържа строги правила за присъстващите.
 
Дейвид Рубин обяснява в имейл, изпратен до всички членове на Академията, че само номинираните, техният гост и презентиращите ще могат да присъстват на церемонията. „Въпреки че се надявахме пандемията да бъде зад гърба ни до месец април, здравето и безопасността на нашите членове и номинираните са най-важният ни приоритет и затова трябваше да вземем важни решения относно някои от най-очакваните събития покрай „Оскарите“, пише Рубин.
 
Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Казано направо преди 3 години
Не ме трийте !Казвам ви истината. И пак ще го напиша !
7
1
 
3
 
! Отговори
Казано направо преди 3 години
Мария няма да спечели. Защото не тъмна. Не е лгбт. Няма метоо отпреди 17години и не еврейка !
6
0
 
5
 
! Отговори
Оскар Глобински преди 3 години
Мимето Боратова има шансове да вземе Оскар над 95%.Номинираха я в категорията за поддържаща роля за да може да дадат статуетката за тази огромна т'ъ'п'н'я. Главните заслуги на филма е омаскаряването на Тръмп и Джулиани, а сатанистите не забравят да се отблагодарят на слугите си. Единствено някакво тайно споразумение може да отнеме Оскара на п*ткaтa.Филмът е пошъл, пpocтaшки но е още:-индиректна атака срещу Русия -индиректна атака срещу източното православие и нрави.Гурдейте се бре!
5
0
 
5
 
! Отговори
11 преди 3 години
Статуетката тази година ще е с маска, ще е черна и е с мека китка.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Статуетката тази година трябва е с маска след време ще струва в пъти повече от другите такива.... но маската да е между краката, да не е ясен пола. в крак с тенденциите
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Статуетката тази година трябва е с маска след време ще струва в пъти повече от другите такива.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като нема бели, черните правят пакостикато нема мъже, жените правят пакостиПоука:от белите мъже зависи света
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Извинявайте, ама това на снимката наистина прилича на третополово същество.Направо от сега да му дадат Оскара и да не ни се натрапва повече пред очите.