Щерката на Глория се разделила с бащата на детето й

Симона Загорова приключила отношенията си с Даниел
18 окт 2021 08:06, Александър Попов
138
Щерката на Глория се разделила с бащата на детето й
Снимка: Facebook

Дъщерята на фолкзвездата Глория - Симона Загорова, призна, че се е разделила с бащата на дъщеря си.

"С Даниел приключихме нашите любовни отношения, но все пак сме родители на Галина и това е най-важното в случая. Аз и моето семейство, както той и неговото семейство, ще участваме в отглеждането й. Това, което се е случило между нас, няма никакво значение. Важното е да е всичко да бъде наред за нея", заяви Симона пред bTV.

Тя се върна към момента на раждането.

"Имах вътрешен усет, че ще е момиче – бях сигурна. Това е може би най-хубавият момент в моя живот като цяло".

"Аз бях на седмото небе, като разбрах, че ще носи моето име. При мен не беше планирано забременяването, но моята майка ми каза да не се притеснявам, защото ще ми помага с отглеждането на детето. При Симона беше по същия начин – не беше планирано. Тя забременя след първия месец, след като се запознаха с Даниел. Това е един Божи дар – след като Господ е решил, така трябва да бъде. Нямам нищо против да ме наричат баба. Аз съм баба на Галина – дай Боже всекиму. Това е благословия за всеки един човек и родител", каза от своя страна Глория.

Глория била против връзката на дъщеря си с нереализирания младеж. Наследницата й обаче се противопоставила и продължила да се среща с него, а не след дълго и забременяла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: ГлорияСимона Загорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като видя глория и се сещам за израза човека струва толкова колкото цена си сложи. Оттам идва проблема с младежа. Той първо да завърши Академията и да стане Министър и пак да се яви пред мадам Гло.
79
1
 
0
 
! Отговори
Похвално преди 2 години
Тази новина е на четвърто място в класацията на най-четени. Случайно ли България е на четвърто място по смъртност от ковид в света? Антиваксърско племе обречено на изчезване.
78
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нереализиран, защото не е успял да завърши Академията на МВР и е бил безработен. Глория го е издържала
77
0
 
3
 
! Отговори
тва преди 2 години
сред най-четените публикация, верно сме жалки де били , заспали офци и квото там се сетите
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глория издържа 25годишната си дъщеря ,но да издържа и зет си ,който живееше у тях и отказваше да си потърси работа...не е редно. В днешно време и много момченца златотърсачки се навъдиха.
75
1
 
4
 
! Отговори
Валя преди 2 години
Групости ли трябва да пишете за Глория? Жената е професионалист и ди вади парите с гласа си, а не примерно като колежката ѝ Камелия с голотии и вулгарно поведение. Разделила се дъщеря ѝ, разделила се! Гояма работа! Ха вие все едно нямате близки, роднини или щерки разведени. При вас всичко е по мед и масло. Коментарът ми е съм крайно негативните хора, пишещи тук.
74
0
 
1
 
! Отговори
новина преди 2 години
от новото издание на *** Сеир
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ще се насочи към баща номер 2
72
0
 
3
 
! Отговори
Загрижен преди 2 години
Крушата не пада по-далече от дървото!Ще се започне с едни печеливши концерти по нощите - няма мъж който да я следи;-)))
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тВА среднай-ченетите ???? Сериозно ли?
70
0
 
2
 
! Отговори
Джендю преди 2 години
Аз днес се раздели с моите стари ***... Я, да ми се обадите за интервю! Имам какво да ви разкажа... Страшно интересни неща са ми се случвали с тези ***!
69
0
 
1
 
! Отговори
до сопола преди 2 години
Кога ще вариш ракията?
68
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, мъжа же да не са заедно, но ще си гледат детето. С поява на дете се разваля спокойствието, повечето не могат да го изтърпят. Едва ли става въпрос само за пари.
67
0
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
До До Алекс 76 Ясно пише какво е мнението на тъщата/Глория/за момчето.Казано кратко и ясно:Мъж без пари.Не е подходящ за мойта дъщеря.
66
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
бре да му са не види!.."Льош новос"...Ама не чак толкова де.."Гаджето ойде,да влиза гаджето!"..../иначе,понеже не следя изявите на нашите "суперпевачки",не разбрах от снимката коя е "Глория" и коя-щерка й...Само елементарната логика ме насочи към тая с по-тлъстите джуки...Познах ли?../
65
0
 
5
 
! Отговори
сопола преди 2 години
паднаха ли ви джибрите
64
1
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
До Симона е на възраст, В случая не се гледа колко зрял и отговорен е мъжът.Бабата не е доволна от дебелината на портфейла на момчето.
63
1
 
11
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
До Логично99,99% от тъщите в България мислят по този начин и правят точно това, дали от скука, дали от злоба или от нещо друго, но основното им занимание в животът е да загробят семейството на дъщеря им. Тук въпросът вече опира до акълът на дъщерята, дали ще слуша дъртата скрофа кви ги дрънчи или си има своя ясна визия за семейството и животът си. Тогава дрътата скрофа, скимти в ъгълът, а семейството излиза още по-сплотено от ситуацията. Скрофите все едно те ще живеят с този мъж, не дъщерите им
62
0
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Няма достатъчно бройки богати мъже за всички фолкзвезди.Някои ще трябва да се задоволят и с не толкова богати.
61
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ябълката не пада по далече от дървото )