Уличен музикант впечатли Анди Гарсия в центъра на София

Актьорът публикува видео, в което се наслаждава на мелодията от "Кръстникът"
Обновена: 8 дек 2021 16:09 | 8 дек 2021 16:05, Нели Христова
113
Уличен музикант впечатли Анди Гарсия в центъра на София
Снимка: Instagram

"Докато се разхождах в центъра на София, България, позната мелодия ме привлече и завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата".  С това описание актьорът Анди Гарсия публикува 7 минутно видео, заснето в центъра на София.

Докато се разхожда из града, Гарсия чува познатата мелодия от "Кръстникът". Актьорът се приближава към източника на мелодията, който се оказва уличен музикант със саксофон, седнал в градинката пред Народния театър. Впечатлен от таланта му, Гарсия сяда до него, слушайки внимателно изпълнението му, а след това му оставя пари.

В края на видеото асистентът му, който е българин, пита музиканта дали познава този човек. Мъжът си няма ни най-малка представа, а след като разбира, че до него е застанала холивудска звезда, се плесва по челото, изправя се на крака и продължава да свири композиция от "Кръстникът".

Анди Гарсия играе Винсънт Мансини-Корлеоне във филма "Кръстникът 3". Мансисин наследява Майкъл Корлеоне и става новият дон Корлеоне. По всяка вероятност Гарсия е у нас за снимките на филма "Непобедимите 4", където играе агент на ЦРУ.


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
2
 
! Отговори
:-D преди 1 месец
До Анонимен 85 - Наистина е много ЖАЛКО , че не сте бил /а там - Да му се хвърлите на врата , за да изтанцувате мелодията заедно , защото щяхте да сте No 1 в Youtube , а и щяхте да допринесете много за популярността на България ! После можеше да се цаните и за културен министър - Кой знае ?! Като нация сме извадили истински КЪСМЕТ !!
88
0
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
До Анонимен 85 - Нищо кой знае какво стилно не се забелязва в облеклото му , но именно това говори за възпитанието и културата на един човек който не парадира с това кой , какъв е и откъде е ! Нашият недостатък и "КРИВОРАЗБРАНА цивилизация " , както в повечето случаи очаква фанфари , барабани , охрани и корртежи от бодигардове , за да се ДЕМОНСТРИРА един селски и ПЪВЕНЮШКИ "статус" - Вижте ме аз кой съм - това е разликата !! И това ще надживеем - Просто иска време !!
87
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
До Анонимен 84 - Съвсем НЕ сте прав /а , да не кажа и че се ИЗХВЪРЛЯТЕ доста !! Ако наистина се интересувате (дай Боже и да разбирате) от изкуство, и следите внимателно , би трябвало да сте забелязали едно цяло поколение млади и невероятно способни музиканти , актьори , художници ит.н - Все хора на изкуството ! Колкот до А. Гарсия - СИГУРЕН съм че и Вие можеше да не го забележите , защото не прави впечатление с нищо повече от всеки средно статистически пенсионер - прилично облечен !!
86
1
 
0
 
! Отговори
:-D преди 1 месец
До Анонимен123 - И каква е целта на този сценарий - вариант 1: Да направят този музикант "ЗВЕЗДА" , защото е с неоценен талант и се е обадил на Анди Гарсия да дойде , за да си спести кастинга за "България търси талант " , или вариант 2 : Да вдигне рейтинга на А. Гарсия , защото е застаряваш актьор - белким му намерят някаква второстепенна роля в някой нискобюджетен филм на Ники Илиев - Така ли ?!
85
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен123 преди 1 месец
Предварително написан сценарий... Личи, че всичко е нагласено.
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
.. А актьорът изглежда стилно облечен с поведение на скромен човек се наслаждава на музиката от филма Кръстникът в който самият той е участвал, изплнена от уличния музикант. Жалко,че не бях там, да изтанцувам с вас тази песен.Поне да зная че съм танцувала с холивудски актьор. :))))))Поздрав за вас г-н ,Гарсия! Прекрасен актьор...https://youtube/watch?v=zWOYWJGB-B4
83
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най- хуавото нещо което виждам в страната и случвало се през последните години тук!Известен холивудски актьор Анди Гарсия се разхожда из София на фона на умно гледащото българско население ,разпуснати жени не добре изглеждащи и мъже с анцунзи на центъра, нищо не подозиращи подминават втурачени и дори не могат да разпознаят световната звезда която са гледали на екрана в много филми.В последните години културата на българина е на много ниско ниво от липса на четене и неразбиране от изкуство..
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Кръстникът" III е също толкова велик, колкото и първите 2 части. Затвори цялата история с посланието, че няма измъкване от тези среди - обречен си. И Анди Гарсия беше великолепен - едва ли е лесно да блестиш със собствена светлина до Ал Пачино.
81
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз скоро ще доведа в София един финалист от Британия търси талант на 24 год, ще помоля този саксофонист да му изсвири в свой стил парчето на Нина Симон Feeling good, сигурно ще припадне!:))))))))))))))))
80
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама....оле, ужас........ :)))Балканска интерпретация!:)))
79
1
 
5
 
! Отговори
Баварец преди 1 месец
Да запалиш гъмите на БМВ-то пред Анди Гарсия - безценно ;)
78
2
 
12
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
С нищо не сме се изложили -НАПРОТИВ , все още имаме някаква естественост която се харесва на хората дошли за малко от чужбина , без значение дали ще е в някое село или в центъра на София ! Плюете без причина както по А. Гарсия , така и по музиканта - Такъв бил / онакъв бил - Колко от Вас плюещите тук са си направили труда да се научат да свирят дори и на това ниво ?! Защо не сравните поведението на една световна знаменитост с повечето от нас самите ?!
77
3
 
19
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Трогателно видео , което наистина ме развълнува ! Голямо впечатление ми направи етсественото излъчване и уважениерто на А. Гарсия към един друг творец (макар и на улицата ), без по какъвто и да е начи да парадира с това кой е , от каква класа е, величина и откъде идва ! Че А. Гарсия се държи по-скромно и нормално от повечето наши " звезди" бе хора ! Колкото до ориенталските орнаменти - Я намерете видеата от празника на студентите в Банско да видим кой е по- ОРИЕНТАЛЕЦ ама на високи точкета ?!
76
1
 
6
 
! Отговори
До Атакист преди 1 месец
Аз пък виждам в твое лице поредния комплексар, който се тръшка, че сме се изложили пред чужденците. И веднага бързаш да се разграничиш от "племето" с декларации колко си цивилизован. А не ти ли хрумна, че хората се притесняват от камерата? Очевидно беше и преди да стигнат до музиканта, че камерата им се навира в лицата и те се опитват да я избегнат. Някои се отдръпваха, а един човек даже направи жест с ръка, че иска да се отстранят. И също имаше деца, които "даряваха" пари, но изглеждаха смутени
75
13
 
0
 
! Отговори
яри литманен преди 1 месец
Много важно, че Гарсия подхвърлил на човека нещо. Актьор, създаващ положителен образ на престъпниците не е еталон за нищо. Особенно за морал.
74
8
 
10
 
! Отговори
От статията преди 1 месец
Нищо талантливо няма в изпълнението на саксофониста. Ако са ви впечатлили ориенталските извивки вкарвани в мелодията, то си е за ваша сметка. Гарсия се е спрял, просто защото е познал мелодията, въпреки че е осакатена от тях.
73
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ромът изнесе лекция по актьорско майсторство на Гарсия, направо да го взимат в Холивуд. И в Америка не е задължително да си завършил школа за актьор, и българите са страшни актьори, но на ромите просто им е в кръвта. Евала, напълни ми душата бате!
72
0
 
23
 
! Отговори
До Атакист преди 1 месец
"Виждате ли какво племе сме? Хвърлят му монети набързо и от разстояние, като все едно е прокажен човекът за да не се заразят от него" __________ Не виждам "племе". Виждам теб, който прави грозни обобщения за българите. Когато давам пари на уличен музикант, хвърлям монета и отминавам бързо. Не защото ме е страх от зараза, а защото очите ми се пълнят със сълзи заради това, което ги е принудило да излязат на улицата. Моето състрадание не се изразява в тупане по рамото, нито в парите. Нещо друго е.
71
20
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 1 месец
Виждате ли какво племе сме? Хвърлят му монети набързо и от разстояние, като все едно е прокажен човекът за да не се заразят от него, а Гарсия си седна до него да го слуша. Аз когато дарявам левчета на такива хора по улиците, най-малкото което правя е да ги потупам по рамото и да им кажа: "Няма да се даваш!" Гарсия го видя това, но не го споменава. То и не е за споменаване.
70
23
 
2
 
! Отговори
nimportequi преди 1 месец
Реклама на филма прави според мен. Въпреки това не бих го гледал понеже не гледам комерсиални холивудски екшъни.