Адел в Лас Вегас - една незабравима вечер със стил

Ето как певицата зарадва своите фенове
23 ное 2022 19:07, Дарена Найденова
5
Адел в Лас Вегас - една незабравима вечер със стил
БГНЕС

10 месеца след първоначално насрочените концерти в Лас Вегас, Адел най-накрая излезе на сцената. А чакането определено си заслужаваше.

Плановете бяха изпълнителката да започне петмесечните си шоута през януари тази година, но всичко се провали само ден по-рано. Тогава Адел заяви, че не се чувства готова да даде на зрителите това, което заслужават и през сълзи отмени цялата организация. Обеща, че ще се завърне във Вегас по-силна от всякога, ще накара хората да се гордеят с нея и ще им осигури шоуто, за което са платили и чакат от толкова дълго време.
 
В зала „Колизеум“ в хотел Caesars Palace Адел направи всичко, което беше обещала, и даже малко повече. Тя не спести средства за организация, декори, звук и разбира се, тоалети. На сцената тя изпълни всичките си големи хитове, включително и новия си албум „30“, който разби всякакви рекорди още с пускането си. Освен това на сцената видяхме истински огън, дъжд и голям полилей, направен от чаши за вино, за които слуховете твърдят, че са от личната колекция на Адел и тя е пила от всяка една от тях.
 
Всички тези драматични ефекти бяха допълнени от прекрасната визия на изпълнителката, която продължава да впечатлява със своята отдаденост към здравословния начин на живот и грижата за себе си. Като дългогодишен почитател на марката Schiaparelli, Адел заложи именно на нея и дизайнера ѝ Даниел Роузбери.
 
 
Външният вид, готов за Вегас, беше вдъхновен от стария холивудски стил, който през последните месеци се превърна в характерен за Адел. Тя облече черна рокля от копринено кадифе с деколте тип бато, а талията ѝ бе подчертана със сатенен колан, който се закопчаваше със златна катарама, украсена с кристали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
анономен преди 1 година
Седят си някакви пъпчиви, *** неща и споделят мисля използвайки бедния си речник- що е то?)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
3
4
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Отвратително създание.
2
3
 
4
 
! Отговори
Враца баце преди 1 година
Явно съга тва е модерно: - некво изсъънал црн чироз за мъж, некво виене на умрело..... и те така те!!
1
4
 
11
 
! Отговори
Чер размер Има знач. преди 1 година
Една и съща претенциозно-елементарна музика съпроводена с виeнe на кoйот.