2012 ще е тежка, Нибиру все пак идва?

Астролози, шамани и дори доктор на науките вещаят нова криза
Обновена: 8 ное 2011 22:17 | 29 окт 2011 19:13,
320
2012 ще е тежка, Нибиру все пак идва?
Изображение: NASA/JPL-Caltech

Какво ни готви 2012 г.? По-добра или по-тежка ще бъде, свръшва ли кризата, вижда ли се най-сетне светлина в тунела? Астролози, шамани и езотерици, юристи и дори доктор на науките се събраха на "кръгла маса" в московския Дом на журналиста, за да отговорят на тези въпроси.

И макар че доста от предсказанията им се разминават, те са единодушни в едно: 2012-а вещае нова криза и трудности, през които трябва да преминем стоически. За сериозна икономическа криза говори Михаил Левин, ректор на Академията по астрология в Русия. Той посочва периода юни-юли 2012 г. "Хората, които успеят дотогава да спечелят някой лев, ще бъдат щастливци, а тези, които не успеят – да не се и надяват", казал Левин по телефона, тъй като ангажимент го възпрепятствал да присъства лично на кръглата маса.

Астрологът Павел Глоба пък бил в Германия, но също бил категоричен, че през 2012 г. ще има финансова криза. Малко повече подробности разказва Елеонора Хинзбург, която е астролог по авестийската традиция и се занимава с тибетска медицина. През януари 2012-а Юпитер ще се съедини с Черната Луна (Лилит) в знака Телец. Според номерологията 2012 г. съответства на числото 5, а това е цифрата на Юпитер. Независимо че Юпитер е голяма планета, ползваща се с добър авторитет, то годината ще бъде помрачена от съединението му с Черната Луна.

В резултат през 2012-а може да има материални затруднения, финансова криза и ще бъде невъзможно да се натрупват капитали. В първата половина на годината е нежелателно да правим заявки за бизнес, по-скоро трябва да живеем ден за ден и да се стараем да преживеем неблагоприятния период.

През есента на 2012-а в знака Телец ще премине Южният лунен възел. След трудното лято по всички страни по света ще започне нова вълнà на икономическата криза. През май 2013 г. тази тенденция може да се засили. Елеонора Хинзбург вече се е срещала с влиянието на Южния лунен възел в знака Телец. Това е било в края на 1994 – началото на 1995 г. В това време е бил "черният вторник", когато рублата се сринала, а Мексико бил връхлетян от икономическа криза.

Шаманът Андрей Дондуков, майстор на духовните практики, акцентира върху китайската астрология. Според китайския календар 2012-а е Година на Черния Дракон, което е добре. Черният цвят символизира водата, а елементът на Дракона е земята, затова комбинацията се явява добра. Сегашната комбинация е Метален Заек и това е лошо. Основната тенденция на 2011 г. е свързана с елемента метал. Тя може да се свърже с жестокост, упадък. През 2011 година най-важният ден е бил 20 октомври, понеже той е бил нещо като вододел. Към тази точка сме вървели 30 години. Цикличността на тази система се основава на цикличността на планетите Сатурн и Юпитер. Около този ден може да е времето, когато кармата се материализира.

Хората, които в продължение на 30 години са натрупвали негативна карма, ще почувстват нейното присъствие. Хората, които са трупали позитивна карма, също се почувстват присъствие, но на позитивна карма. 2012 г. ще бъде важна, тъй като в този период ще стане преход от един цикъл с продължителност 26 години към друг. Но хората, държащи на духовните ценности, ще могат да се съхранят, независимо от влошаването на живота и кризите. При тях може да има и подобрение.

Астроложката Олга Фост също вещае криза. Упадък щял да застигне сферата на имотите. Това ще се чувства особено през януари-април, когато Марс ще се намира в ретроградно движение. През юни може да започне икономическа криза. Не по-малко важно било какви хора се раждат сега. През 2012 г. може да настъпи прелом, но той само ще приготви хората за възприемане на новите идеи. Децата трябва да донесат нещо ново, също както поколенията, родени в ерата на радиото, на телевизията и на интернет. Кризисът, който ще настъпи, не трябва да се оценява като лошо събитие, тъй като ще позволи да се свали шлаката и да се промени човешкото възприятие.

Последната прогноза е на Борис Астафиев, доктор на медицинските науки, доктор по философия, професор в Академията по естествени науки на Русия. Първоначално той не знаел дали да назове дата или не. В края на краищата решил да я назове – 17 март 2012 г. В този ден планетата Нибиру може да повлияе на Земята, а сега тя се приближава към нашата планета.

Нибиру не може да бъде унищожена, тъй като тя се явява антигравитационна планета и отблъсква всичко от себе си, твърди Астафиев. Освен това Нибиру е планета-чистилище. Това събитие може да се случи в 7 часа сутринта московско време (6 часа българско). Тогава не бива да се лети със самолет, да се управлява автомобил, понеже има голям риск.

В същото време благодарение на Нибиру Земята щяла да бъде освободена от негатива и да бъде проведено прочистване. Как може да се случи това? Нибиру е енергоотрицателна планета, затова тя може да привлича отрицателната енергия, а съществува закон за привличането. Планетата може да изтласка отрицателните качества от хората.

В по-близко бъдеще астролозите вещаят добри дни през месец ноември 2011 г.
Астроложката Елеонора Хинзбург твърди, че 1 ноември 2011 може да се нарече успешен и в този ден желанията могат да се сбъдват. На 1 ноември в 5-9 часа сутринта московско време (4-8 часа българско), а също на 13-14 ноември конфигурациите са такива, че способстват в живота да се случват чудеса. Във втората половина на ноември може да се стабилизира материалната дейност и този период е идеален за работохолиците.

На 25 ноември има слънчево затъмнение, но то няма да е страшно, понеже Слънцето ще бъде в знака Стрелец.

Източник: Непознанный мир/tainy.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
0
 
2
 
! Отговори
гено преди 11 години
До Анонимен така е напълно си прав
299
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе ти побъркан ли си бе, алах ХА, ХА, ХА
298
0
 
3
 
! Отговори
alex преди 11 години
До Неразбиращ аз си имам работа. а ти си НЕРАЗБИРАЩ.
297
0
 
3
 
! Отговори
Анти-ИСЛЯМ преди 11 години
Ей АНОНИМЕН, мюсюлманино долен, като не знаеш много неща относно религиите, по добре мълчи и не се излагай, а си ходи в Турция и се покланяй по 10 пъти ако щеш на ден! Вашия измислен АЛЛАХ, много ви се иска да превземете света, но няма начин!Промити мозъци !!!
296
1
 
2
 
! Отговори
Неразбиращ преди 11 години
Намерете си работа "ПРОРОЦИ"!
295
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дори и да измрем, пак ще имаме полза, защото ще се спасим от комунистическите кърлежи.
294
0
 
6
 
! Отговори
aleksandra.draganova преди 12 години
Понеже много се говори какво пише в Библията. Ето какво пише там (Матей, 24 глава):И ще бъдат поличби по слънцето и месечината и по звездите, а по земята тъга у народите от недоумение и от морския шум и вълнение; тогава човеците ще примират от страх и от очакване онова, което има да връхлети върху вселената, понеже и силите небесни ще се разклатят, и тогава ще видят Сина Човечески да иде на облаци, със сила и слава голяма (Лука 21:25-27). 21. тя ще роди Син, и ще Му наречеш името Иисус; защото Той ще спаси народа Си от греховете му. (Матей, 1 глава, 21 стих)Имало е и лъжепророци между народа, както и между вас ще има лъжеучители, които ще вмъкнат пагубни ереси и, като се отричат от Господа, Който ги е изкупил, ще навлекат върху си скорошна погибел ( Петр.И не е за чудене: защото сам сатаната се преобразява в ангел на светлината, та затова не е голяма работа, ако и служителите му се преобразят като служители на правдата; но техният край ще бъде според делата им ( ***.
293
13
 
3
 
! Отговори
АЛЛАХ преди 12 години
ИСМИЛЯХ БИСМИЛЯХАЛЛАХ АКБАР
292
9
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ако някой все ощене си е избрал спасител това е лошо ако си българин избери нашият пъви бог Тангра или наложеният чрез сила и мъчения и много жестоки убийства на цели родове Христос
291
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз вярвам в Нибиру очакваме те!
290
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз много искам да стана религиозен, но не знам кой точно бог да си избера. Може ли да ми дадете точна, ясна и обоснована причина да избера или да не избера вашата религия.Моля бъдете ясни и посочете източниците си. Все пак като човешко същество трябва да подходя рационално към избора си на спасител.Шегувам се бе.. сменете си лекарствата - тея не ви действат :D
289
4
 
14
 
! Отговори
Д.Бадаев преди 12 години
Човек трябва да се бори с дявола и да вярва в Бог, както е казано в християнството, която е най-правилната религия.
288
3
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
313Стария завет е писан 1500 години преди новата ера - мохамед се появява 600 и някоя година - първия коран се появява доста по-късно, поне 100 години след това - но да кажем 600 - 1500 +600 - 2100 - грубо - 2000.
287
3
 
10
 
! Отговори
Томас преди 12 години
292Истинския Бог говори в стария завет за Исус, за Неговото идване. Истинския Бог казва, когато Исус се кръщава - Този е Моят възлюбен Син - Него слушайте. Истинския Бог прави немалко "чудеса" за хората и Христос ясно казва, че всичко, което прави го прави с помощта на Бог Отец. ти пък твърдиш, че Библията била писана 600 година - поне се разберете какво лъжете.
286
4
 
9
 
! Отговори
Томас преди 12 години
288Би ли казала, кое точно е човеконенавистно в християнството?289Ти да не мислиш, че дявола ще дойде като черен демон, и ти да го разпознаеш ? Не, той идва - преправен като светъл ангел, с цел да заблуди мнозина - има уловка - Бог на арабски било ал нещо си - и от там уж алах - Бог - да ама не. Приликите свършват само до тук - истинския Бог не казва аз нямам Син - истинския Бог говори на много места в стария завет какво ще се случи в новия. Истинския Бог не казва убий неверника казва обичай дори и враговете си и им помагай да видят те доброто и да се променят. И т.н. и т.н. алах е един от многото богове в арабския пантеон но той се различава от истинския Бог.
285
5
 
7
 
! Отговори
Томас преди 12 години
ДанчоТи наистина ли си такъв или само се правиш??? Ако си наистина такъв - струва ми се, че нещо не ти е наред в пространството между ушите. Как ги измисляш тия смехории - Йерусалим бил създаден след 1380 - Йерусали е създаден от Давид - преди 3000 години - да не говорим за другите градове, които си описал. Новия завет бил писан 14 век, стария завет бил писан нам как - тия лъжи могат да имат само една цел - заблуда на хората. От къде ли са се пръкнали над 4000 копия на новия завет и още доста хиляди копия на стария завет как ли Княз Борис е въвел християнството у нас през 9 век, а има данни, че и някои от първите канове са били християни прегледай се човече пропагандата те е заблудила доста.
284
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според малоумнка Томас библията била написана 2000 години преди корана, значи корана все още не е написан по неговата логика.
283
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много глупости се дрънкат,99% не са наясно какво пишат или коментират.Става масова психоза,нищо друго.
282
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а, защо, с удоволствие ще изгледаме и този филм от сериалите "война на световете" и "завръщане на боговете" :))) при това доста добри сценични ефекти се очаква да има
281
6
 
7
 
! Отговори
комунисти преди 12 години
На българина така му е за пукало, че и Исус Христос да слезе на земята все ще му е тая.