Найджъл Кенеди кацна късно снощи в София

Музикантът с два концерта - в столицата и в Пловдив
15 сеп 2016 13:44, Петя Славова
9
Найджъл Кенеди кацна късно снощи в София
Снимка: НДК

Световно известният цигулар Найджъл Кенеди кацна в София късно снощи с полет от Лондон. Във видимо страхотно настроение, той бе посрещнат на летището от своя дългогодишен приятел от България  – художника Румен Рачев.

Той му бе подготвил специална изненада – ръчно изрисувана от него цигулка Kремона, първа бройка от предстояща дизайнерска младежка серия на марката, която ще бъде подписана от известния цигулар. Вчера през деня пристигнаха и петимата членове на бандата му, които кацнаха у нас от различни точки на света.

  Найджъл Кенеди пристигна у нас няколо дни преди концертите си на 17 септември в София в зала 1 на НДК и на 18 септември в Античния театър в Пловдив. До изявите си на родна земя той ще има сериозни репетиции с оркестъра на “София Симфоникс” с диригент Любка Биаджони, Лондонския български хор и композитора и гъдулар Георги Андреев, които също участват в двете събития.

Концертът в Пловдив е почти напълно разпродаден, а в София се пуска в продажаба и втори балкон на зала 1 на НДК на изключително достъпни цени на билетите – по 20 лв. Те могат да се закупят в мрежата на Ticketportal.bg, Билетен център в НДК, касата пред Община Пловдив, книжарници Booktrading, бензиностанции OMV, “На тъмно”.

 С рекорд в книгата на Гинес за най-продавана класическа творба на всички времена (за запис от 1989г на “Годишните времена” на Вивалди, с над 2 млн. продадени копия), витуозът ще представи у нас именно своя нов иновативен прочит на “Новите четири годишни времена”.

Напълно в свой стил -  с ново звучене, различна визия, фантазия и енергия той е решил да докаже на публиката, че “Четирите сезона” мога да бъдат музика за всички времена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом е изпаднал толкова че в България концерт да прави значи е огаснала звезда, пък и тая фамилия Кенеди, като я чуя и нещо ми се до**ра
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да е известен, известен колко да е известен.Щом не съм го виждал в чалгтеките не ми го фали.
6
5
 
2
 
! Отговори
fiki-miki преди 7 години
да, ама фики-мики в трифоновото шоу го приказват по 2 пъти на седмица поне а тоя смок по един път на 2 години... *** той всяка есен е тук, много я е окъсал, а и алкохола не прощава!
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, хора, вземете се поограмотете, пуснете си едно клипче от ЮТюб да го чуете как свири! Вълшебник! Вярно, не "кърти миФки кат Фики Стораро," ама за Фики никой по света не е чувал, а Найджъл е признат за велик!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уау, Найджъл Кенеди е личен приятел на Гари Барлоу от Take That и е озвучавал един от албумите им в студиото на. Abbey Road, по-спец. песента Patience. Много евтини билети и защо ще ходи при Трифонов ? Ако дойдат ТТ в България, ще пиша на момчетата никога да не стъпват в това долнопробно "шоу"!!
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЗИ ПОРКА ЯКО, КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ СНИМКАТА. ПЪК ЩОМ Е ДОБРЯЛ ДО ТУК ДА ИЗНАСЯ КОНЦЕРТИ В БГ, ЗНАЧИ Е ГОЛА ВОДА
2
5
 
3
 
! Отговори
ПроЗд преди 7 години
не го знам колко е световно известен, ама яко го е закъсал..като виповете у випбрадъро, колко са випоизвестни... 20 кинта билет... хахаха... и при Славя Трифонович ще се яви...
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
добре се е наковал в самолета