Не е лесно "Да оцелееш като родител"

Доказват го "Майко мила"
24 фев 2017 14:14, Петя Славова
3
Не е лесно "Да оцелееш като родител"
Снимка: ИК "Сиела"

В препълнените зала и фоайе на Vivacom ArtHall Красимира Хаджииванова и Елисавета Белобрадова демонстрираха нагледно, че е възможно "Да оцелееш като родител".

На 23 февруари се състоя премиерата на книгата им. Сред червени балони и фотографски обстрел създателите на проекта "Майко мила" представиха най-забавната книга, посветена на родителството.

Събитието откри Оля Антонова, позната като Оля Идва – една от авторките в сборника, събрал 41 действителни истории на супермайки и татковци.

Елисавета и Красимира разказаха малко повече за проекта и благодариха на всички, които са ги подкрепили в начинанието, както и на стотиците майки и татковци, които са успели да се измъкнат тихо от вкъщи, за да дойдат на премиерата.

Остатъкът от вечерта се превърна в щур празник за родители и малчугани – с мартеници, изработени от майки на деца с увреждания, част от социалния проект olemale.bg, а и с малиново вино.

Книгата "Да оцелееш като родител" излезе преди седмица и вече влезе в класациите за най-продавани книги. Сборникът предлага на читателите 41 смешни, вълнуващи, поучителни и действително случили се истории, свързани с родителството.

Сред авторите на текстовете в сборника са както Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова, така и други, редовно пишещи в сайта Майко Мила.

В изданието е представена гледната точка не само на майката, но и на бащата, а няколко от статии са писани и от специалисти – педиатър, акушер и специалист по хранителни разстройства.

В книгата са разгледани актуални теми като ваксините, диетите, вегетарианството, здравословното хранене, раждането в чужбина, кърменето, сексът след раждане, детското столче в колата, играчките и дори отглеждането на домашни любимци.

Тази книга гарантирано ще разсмее не само (младите) родители, които ще се припознаят в много от историите в книгата, но и всеки, по-широко скроен човек, който има чувство за хумор и самоирония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Много неприятни създания. Направо са еманация на богинята БГМАМА.
2
1
 
5
 
! Отговори
Хитри женички! преди 7 години
Мамашите им пратиха смешни истории, а те си ги събраха в книжка и ще си делят двете паричките и обикалят телевизиите.Хем пари ще изкарат, хем известни станаха!Пак да им пратят наесен мамчетата-за втори том:)Апропо, Елисавета е изключително арогантна и нагла персона.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво и за събитието и за авторката на статията!Повече такива събития и статии с весел и положителен заряд!Написано грамотно и с чувство за хумор