Dirty Дияна

Тя е Дияна Любенова. Определя се като емоционална. Действена. И провокативна. За последното знаем. Останалото е в този текст. Четете ли вече?
18 май 2007 15:12,
8
Dirty Дияна
Дияна, която признава, че по тъмно е най-продуктивна. Снимка: Личен архив

Дияна в снимки

Преди няколко години Ина Григорова, която аз искрено обожавам, я нарече Dirty Dianа. Не знам дали защото препрочетох статията около сто пъти и бях силно впечатлена – обаче много исках тя да е първата жена в новата ни рубрика.

Дияна Любенова. Винаги ми е изглеждала различна, и на тези, които са се опитвали да я вкарат в разни категории и рамки, някакси никога не им се е получавало. Защото, да, тя може би е мръсница и много хора виждат в нея предимно това, но истината е, че в Дияна живеят много други определения.

Освен че вече три години е водеща на едно доста успешно предаване, в което говори за секс, при това много умело, тя е и актриса, която приема сцената и работата си като призвание, мисия, начин да изрази това, което е самата тя. Сериозно нагазила в живота и искрено влюбена в него, за нея не е никакъв проблем да бъде себе си.

Когато й се обадих, за да я попитам дали иска да стане, така да се каже, нашата първа дама, като за начало споменах името на рубриката.

„Оо, да, разбира се...“, ми каза, „...аз нямам проблем с рубрики като fuck...“ :) Тогава тя не знаеше за какво точно говоря, но ето, че играта на думи се получи, макар и в един друг смисъл на Ф.A.Q...

Kак ставаш?

Ставам късно, обикновено към 10-11, дори понякога в 12. Много обичам да спя и понякога искам да остана в леглото цял ден, но работата и всекидневието ми са такива, че това не винаги е възможно да се случи :)

А как лягаш?

Ами, лягам си винаги много късно. След 2-3 часа. Не мога да заспивам по-рано, защото, когато е тъмно съм най-продуктивна – обикновено чета, гледам филми или пък се ровя из Интернет. Но определено заспивам доста късничко.

Понякога дори когато стане светло. Не ме питай дали това ми се отразява – да, целият ми механизъм е обърнат и понякога това ужасно много ме натоварва, защото не мога да се почувствам истински свежа.

Със или без захар?

Без захар. Не консумирам никаква захар, не обичам и солено. Тръпки ме побиват като видя някой да соли яденето си в продължение на пет минути. Единствено се подслаждам лятото, когато много обичам да пия Кайпириня – в нея има малко кафява захар.

Какво четеш в тоалетната?

Никога не чета в толетната. Такива неща като душ, тоалет и изобщо всичко, което човек прави в банята, аз ги върша много бързо. Гледам да не се застоявам и нямам време да чета :)

Мислиш ли с главата си?

Ами, опитвам се, но никога не съм била от най-рационалните. Опитът ми и животът като цяло ми показват, че досега много повече съм се доверявала на емоциите и чувствата си, но се надявам да не съм съвсем неразумна. Харесва ми това, че съм интуитивна и не искам да се променям.

Какво разхождаш?

Разхождам две кучета – моето, което е порода мопс и ми го подариха преди време в едно от предаванията ми, и другото – на гаджето ми, което пък е някаква смесица.

Много са симпатични – едното е младеж, другото – баба и пада страшен тормоз. Той иска да си играе, тя пък не иска да мърда много-много... Много са забавни. Иначе... какво разхождам друго – себе си и това, което съм аз самата.

Кой наби последно?

Ами, не го смятам за особено похвално, да ти кажа честно. Не се гордея с това. Набиване... не знам, ако един шамар се брои... Чак до сериозен бой не съм стигала. Но да... един мъж, много ме беше вбесил преди време, и си позволих един шамар, бях много афектирана. После обаче му се извиних. Смятам, че подобни неща показват не сила, а напротив – слабост.

Кога не искаш да се събуждаш?

Не искам да се събуждам невлюбена.

Къде и какво би си имплантирала?

Ами навсякъде – всичко. Мисля, че всичко е допустимо и нормално, ако е в някакви умерени граници, защото много от жените, а и не само те, просто прекаляват. Бих си сложила всичко – скоро даже си мислех да изгладя челото си с ботокс, но взех друго решение – да си направя прическа с бретон и за сега овладях ситуацията :)

Но бих си импланирала силиконови протези в гърдите, в устните, ако трябва... но когато му дойде времето. Нещо, което не бих си направила е удължаване на косата. Някакси не ме радва мисълта, че някой може да ме погали и разни капси и лепилца да се закачат за пръстите му.

Какво ти казват гласовете?

Не чувам гласове. Все още. Даже напоследък и вътрешния си глас не чувам.

Какво би направила, ако си всемогъща?

Ооо... Май не искам да съм всемогъща, това е много отговорно за мен. Аз съм много отговорен човек и много силно изявено чувство за справедливост. Сигурно бих направила всички много влюбени и щастливи, но тогава няма да е толкова интересно...

По-скоро всички да са много здрави. Много неща сигурно бих направила, но едва ли бих поела такава отговорност, това е тежка задача...

Кога те гони безсъние?

Имам страшен проблем, когато сменям часовото време, когато пътувам някъде... Това започна преди... четири години вече, когато се върнах от Куба, имах ужасен проблем със съня...

Много трудно си сверих часовника после. Иначе спя добре, но малко... и сънят ми не е толкова пълноценен, защото деня ми се превърща в нощ и оттам нататък малко организацията ми се измества.

Коя е най-мръсната дума?

Няма мръсна дума. В моето предаване, както знаеш, всички думи са позволени и немръсни. Не харесвам думата „путка“, но в новата ми пиеса, която е по Алмодовар, тая дума присъства едва ли не във всяка едно изречение и аз в началото казах на режисьорката...“Чакай малко... тая дума тука, трябва да й намерим някакъв синоним...“и се почна едно балтавене, но в крайна сметка не стана – така е написана и така явно трябва да бъде.

Не знам...за мен няма мръсни думи. За мен всичко може да звучи много просташки начин, но много зависи от от езика, от речника и от това кой човек го използва. В устата на някой може всичко да звучи прекалено, а при друг да се чувства страхотно и много на място.

Кога си доволна?

Когато хората около мен са доволни и щастливи – тогава най-добре се чувствам. Аз обиновено винаги съм недоволна от себе си... винаги имам какво още да направя, да ми се случи, винаги нещо не е перфектно. Но има моменти, в които съм доволна и това веднага си проличава.

А задоволена?

След секс? Когато съм щастлива, чувствам някаква пълнота... тогава може би съм задоволена напълно, изпитвам задоволство.

Самодостатъчна ли си си?

Неее. Имам моменти в миналото ми, като студентка във ВИТИЗ, когато много дълго време бях сама, защото бях решила, че това е нещото, с което искам да се занимавам – с театър, с кино, с телевизия... и полагах всякакви усилия това да се случи по правилния начин, по начина, по който аз исках.

И за да отдавам максималното от себе си, така се случи... че нямах време за никой друг, само за себе си... Но мисля, че човек не може да си бъде самодостатъчно, прекалено е егоистично.

Имаш право на три желания. Кои са?

Това е като въпроса „Коя ти е любимата роля или коя роля искаш да изиграеш...“ Не знам. Аз обичам да мечтая, да си поставям малки цели и достижими неща, не мисля толкова глобално... Искам първо: да стана майка, да имам семейство; второ: никога да не ми се случва да не работя в сферата на изкуството, да не се занимавам с това, с което се занимавам сега...и трето: винаги да бъда обичана.

Мъж с дълга коса, мъж с къса коса или без мъж?

С мъж, със сигурност. Май няма значение, никакво значение. Косата не е определяща, стига да е добре поддържанана, нямам никакви претенции.

Работата е забавление или забавлението е работа?

Преливат едно в друго – забавлявам се като работя и работя като се забавлявам.

Батман или Къридж?

Нито един от тях, не си падам по съвременните анимации. Иначе съм винаги за силните:) Харесвам Том и Джери, Морякът Попай, Розовата пантера...

Ти си...?

Провокативна, емоционална, действена.

Дияна в снимки

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
TOP GUN преди 13 години
Природата в България е сътвориля страхотни кътчета и красоти и Диана Любенова ! Една от най - големите красоти на България !
7
0
 
1
 
! Отговори
Нана преди 16 години
Към всички дами! Взимайте по мъничко поне от жени като Дияна.Пуберките трябва леко да бъдат побутвани към ЖЕНАТА.Не е лек пътят. Не е и лесно да станеш УВАЖАВАНА ЛИЧНОСТ И ЖЕНА.Дияна е и двете.Единственото за мен смислено интервю.Поздрави на младата амбиция Цвете.
6
0
 
1
 
! Отговори
xpik.hit.bg преди 16 години
koq be - avtorkata ili diana :D :D
5
0
 
1
 
! Отговори
Uwuw преди 16 години
С коментарийте -като на изборите,100% одобрение отстрана на гласувалите.Гор кото момиченце ще го разтворят с добри отзиви.
4
0
 
1
 
! Отговори
boiko преди 16 години
jena v istinskiq smisul na dumata :)))
3
0
 
1
 
! Отговори
nadi преди 16 години
Strahotna madama,lichi si ot kilometri,a i vs
2
0
 
1
 
! Отговори
Stanislav преди 16 години
super e!!!!stra6no me kefi:)
1
0
 
1
 
! Отговори
georgi преди 16 години
starshno e seksi :) bg jenite si ostawat nai krasiwi