"Мръсен долен лъжец" и Азис правят шоу по ТВ2

Азис ще забавлява зрителите със свое всекидневно ток-шоу
16 ное 2007 17:45,
81
"Мръсен долен лъжец" и Азис правят шоу по ТВ2
Азис ще води „Най-ГЕЙниалното шоу в България“. Снимка: Булфото

Още от деня на старта на новата ефирна телевизия ТВ2 – 25 ноември (неделя), Азис ще забавлява зрителите със свое всекидневно ток-шоу.

“Вечерното шоу на Азис” (или „Най-ГЕЙниалното шоу в България“) ще включва няколко поддържащи рубрики: "Новини", "Минута за поезия", "Мама, татко и аз" с ко-водещи и репортери.

Главният акцент в шоуто са срещите на Азис с популярни личности от различни сфери на обществения живот в България.

Продуцентите на “Вечерното шоу на Азис” са се погрижили за непринудена обстановка, като са предвидили и разкрепостени водещи – новинари като Катето Евро, “подмладила” се специално за новото си амплоа на репортер на Азис и небезизвестната Албена Михова.

Шестгодишният син на Витомир Саръиванов с прякора Стефан Светски е лице на рубриката „Мама, татко и аз“.

Четвъртата национална ефирна телевизия в България – ТВ2 първоначално ще излъчва седемчасова програма, която ще започва в 17:00 часа.

Освен „Вечерното шоу на Азис” ТВ2 стартира и с още няколко популярни предавания- „Пирамида”, „Мръсен долен лъжец”, „Окна” и „Стажантът” на Доналд Тръмп.

За първи път лицензодържателите на „Пирамида“ (което преди време се излъчване по bTV) са разрешили промяна във формата, а именно участието на публиката. Така всеки зрител ще може да се превърне в участник. Предаването ще въвлича популярни лица и публиката в горещите теми на деня.

„Мръсен долен лъжец” е нова за рамките на България игра. Форматът залага на три основни елемента – хумор, стратегия и напрегнато състезание. Във всяко издание на предаването участват по шестима конкурентни играчи, чиято цел е в процеса на играта да изобличат този от тях, когото смятат за „мръсен долен лъжец”.

“Окна” ще разгори страстите на зрителите с невиждани истории и лични драми, случващи се на живо в студиото на една от най-шокиращите в света шоупрограми, продуцирана в Русия. Руското предаване е изключително зрелищно, а форматът му е комбинация от ток-шоу и телевизионна психотерапия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
1
 
! Отговори
eleohopa преди 15 години
mhozo te odi4dme
79
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Здравейте. Отдавна искам да споделя мнението си за този Азис. Според мен той е напълно нормален просто си прави ПР реклама чрез измислената си сексуалност. Той си е хетеросексуален и това си му го личи, плаща луди пари на китаеца, за да се прави и той на гей но всъщност и двамата са си напълно нормални. А що се отнася до подигравките му към Слави Трифонов, аз мисля че той и на единият пръст на Слави не може да се опре, нито по шоуменство, нито по пеене. Все пак кой е Азис стана известен край скандалната си сексуалност. Моля Ви, не му сваляйте шапка, защото всеки ден трябва да обяснявам на децата ми какъв е тоя по телевизията? Питат ме "мамо този чичко защо се прави на жена". Това е ужасно, а не виждам той какво ще обяснява на собствената си дъщеря, все пак не всичко е пари и реклама, има и други по-важни неща в живота. Горкото дете не виждам как ще учи и как ще се сблъсква с приятели по-нататък в живота. Прав беше Енчев като му каза, че няма право да си прави реклама със собственото си дете защото това е нещо свято. Не може и да го сравнявате с Венета Райкова, все пак тя не е лесбийка нали. Ако Азис си свали маската мисля че ще бъде много по-добре и много хора биха го паресвали повече.
78
0
 
1
 
! Отговори
ivan4 mun40 demokrat преди 15 години
ТОЗИ ГОСПОДИН Е РОЖБА НА НОВОТО ВРЕМЕ.ТОВА ПРОСТО Е 4АЛГА. ЗА ДА ГО НЯМА ТОВА, СКАЧАЙТЕ!!! КОЙТО НЕ СКАЧА... АЗ НЕ СЪМ СЕДЕСИСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА...
77
0
 
1
 
! Отговори
paulina преди 16 години
mn me kefi 6outo na azis gledala sam nqkolko pati i mn mu se radvam az mama lelq sme mu mn golemi fenki no za sajalenie tuk vav moq grad nqma tazi programa i nemoga da gi gledam uspexi
76
0
 
1
 
! Отговори
danisa преди 16 години
Az xaresvam mnogo azis i negovoto tok 6ou!Naistina pravi staxotno 6ou i do kraia na 6outo usmivkata mi e na liceto--radvam mu se i mi e priatno da gledam 6outo!Mnogo go xaresavm i kato pevec--nai neveroiatniat glas ima!
75
0
 
1
 
! Отговори
silvina преди 16 години
ot kade da si vzema bilet za 6outo?silvia_73***start.bg
74
0
 
1
 
! Отговори
анна преди 16 години
какъвто ни е народа,такива са и шоата ни.На хора,които слушат чалга и копират поведението на чалга певиците и оставят децата си да ги копират в поведениетоси само Азис им на нивото.
73
0
 
1
 
! Отговори
ddz преди 16 години
a!a!Aaaa!aziske ni6to 4udno da te iznasilqt
72
0
 
1
 
! Отговори
Зрител преди 16 години
Здравейте! Бих искала да се обърна към продуцентите на Азис за неговото участие като водещ. Мисля че повечето хора тази вечер 12.03.08 се срамуват от уличното и злобно поведение на Азис към неговите гости, които не зная защо уважават шоуто му. Не може той да се отнася като към аверите си към световно доказали се български артисти - например Христина Ангелакова! Звучи много грозно и откровено казано лъха на първичност и вродена простота (простотия). Или му внушете малко повече култура и го образовайте -поне до 7 клас, или му дайте само да пее- иначе просто не става!
71
0
 
1
 
! Отговори
stamat преди 16 години
защо всички ни занимават с тоя перхидролен костинбродски .като му е толкова голям да си го завре отзад и да се самоизчука *** тлъст.
70
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
po-tapo ne6to ne sam vijdala..boje moi ..koi se e opital da napravi 6outo na slavi a se e polu4ila nqkva pornografiq???/
69
0
 
1
 
! Отговори
pipi преди 16 години
I like You
68
0
 
1
 
! Отговори
Frankly преди 16 години
Frank, лесен е въпросът си. По-отвратителни са проядени от завист потребители хомофоби, които се подписват като "прям", ама на английски. Най-отвратително е, че не са изобирани случаи, цалото българско общество се води от подобни настоения. По-ясно стана ли те сега, frank?
67
0
 
1
 
! Отговори
благия преди 16 години
Снощи попаднах на шоуто на АЗИС и какво виждам - пълно копие на Шоуто на Слави - БЕНД , БАЛЕТ и ИНТЕРПРЕТАЦИЯ на новини , но по такъв лигав и противен начин , че го изтърпях точно 4 минути и превключих на друг канал ...
66
0
 
1
 
! Отговори
slavena преди 16 години
mi tva 6ou e egati i prastutiqta AZIS4O se ligavi i mi ide da otida tam i da mu sritam zadnika
65
0
 
1
 
! Отговори
kasapo преди 16 години
Азис e se polu4ava kogato se syeshat *** i gys. Kato valentnata vryzka e lainiana. Osvobodenite activni radicali ot tezi vryzki sa taka nare4enite pedali, kato nai-harakteren izmezdu tiah e taka nare4enoto syshtestvo -***, niakoi go pishat i proiznasiat pederats. Nie im vikame kaputi i gi mrazime kakto mrazime Hr Stoi4kof.
64
0
 
1
 
! Отговори
Frank преди 16 години
Азис е своеобразно откровение за същността на "държавата" България.По шоумените им ще ги познаете - вижте Слеви Трифонов и Азис!Кой е по-отвратителен?Труден въпрос.
63
0
 
1
 
! Отговори
fif преди 16 години
водещия е номер едно и шоуто е интересно,сомо да не замесва бебчето и да не злоупотребява с невинноста. знаем, че всички родители си обичат децата, но нека децата да живеят спкойно да сиправят те техните неща , родителите да си гледат своите неща. ТАКА ТРЯБВА /защото беше мн грозен въпроса отправен към издателя на плейбой/
62
0
 
1
 
! Отговори
Outrageous преди 16 години
Така, азис с малко а, защото не заслужава голямо А. На него му липсва интелект, за да води шоу. Бих употребила това сравнение - азис е толкова зрял да води шоу, колкото момче на 8 години може да прави секс.
61
0
 
1
 
! Отговори
chiva преди 16 години
майка му в промяната. Е тва е най-*** същество на свето...