Крафт бира, музика и танци в Борисовата градина

Задава се четвъртото издание на Fah! rtm+beer
26 авг 2016 07:30, Александър Попов
2
Крафт бира, музика и танци в Борисовата градина
Снимка: Fah! rtm+beer

Фестивалът на независимите артисти и производители на крафт бири Fah! rtm+beer ще се проведе за четвърти път на 11 и 12 септември 2016г. в София.

Събитието, което миналата година събра над 3000 почитатели на бирата и музиката с характер отново ще е под открито небе – в "Маймунарника" в Борисовата градина.

Стотици избрани крафт бири от няколко континента ще могат да опитат посетителите. Заедно с най-добрите от тях в България ще пристигнат създателите им,за да разкажат историята зад вкуса на всеки, който се интересува.

Музикалната програма ще конкурира бирената селекция с международен списък с музиканти, диджеи и групи от Великобритания, Австрия, Сърбия и България. Стиловете ще се разпрострат от соул, фънк, и джаз, до хип-хоп, диско, хаус, буги и др.

Освен бира, посетителите ще могат да опитат и специалити от международна кухня, приготвена с качествени продукти и много страст на място.

Организаторите готвят редица изненади, но отново залагат на фестивалната формула "от хората за хората" - с много свобода, добър вкус, качествена потребителска култура и лайфстайл.

Новото във Fah! rtm+beer е, че ще подгреем за фестивала със специалното pre-party под заглавие fAH! Night на 10 септември в бар Петък със специален лайв сет на британеца с мавритански корени Mo Kolours. Той ще предложи смесица от соул, дъб, хип-хоп и електроника, която накара самия Gilles Peterson да го покани за участие в сесия в култовата BBC поредица в Maida Vale.

Входът за Fah! Night и Fah! rtm+beer 2016 ще е свободен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: крафт бираFah rtm beer
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
gost4 преди 7 години
Само цска
1
0
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
там сме :)