България е врящ котел, трябва ново управление!

Основният конкурент на сините бил двуглавата ламя – ГЕРБ и БСП
Обновена: 30 сеп 2011 11:05 | 30 сеп 2011 07:45,
260
България е врящ котел, трябва ново управление!

България има нужда от ново управление, защото ако ГЕРБ управлява през следващите две години, виждам страната все по-бедна, изнемощяла и във все по-трудно положение.

Това казва лидерът на СДС и съпредседател на синята коалиция Мартин Димитров в интервю за БТА.

"Време е за политици, които могат да решават проблемите на хората, да доведат свежи пари в България, да открият работни места", заявява той.

"Времето за експерименти свърши и това трябва да осъзнаят хората", допълва Димитров.

По думите му страната е като врящ котел, "нищо не може да се предвиди - нито кой ще спечели изборите, нито колко хора ще участват, нито дори кой ще отиде на балотаж за президентските избори", посочва Мартин Димитров.

Лидерът на СДС смята, че е дошло време у нас да започне да се цени професионализмът.

"Стига сме избирали комици, артисти и всякакви шарлатани, време е за политици, които могат да решават проблемите на хората", категоричен е синият лидер.

"Основният ни конкурент и опонент на тези избори е ламята с две глави, на която едната е ГЕРБ, а другата - БСП", коментира Мартин Димитров.

По думите му това, което се случва в държавата действа сплотяващо за Синята коалиция, "защото разбираме колко е важно в тази трудна ситуация десницата да е единна и да даде на хората алтернатива".

Според него разделянето на десницата през годините е било тежка грешка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НА АГЕНТА ГОЦЕ МУ ОСТАВАТ ОЩЕ 23 ДЕНА СЛУЖБА ПРОТИВ ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ...
150
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди да си отиде, тройната коалиция и по-специално БСП предприе мерки за поставяне на свои хората на възлови административни постове. Също така, взеха се мерки да се заметат следите, които компрометират тяхното управление. Въпреки това, правителството на Сергей Станишев ще остане в историята като най-корумпираното. Срещу много от министрите му има повдигнати съдебни дела, но очевидно, дългата ръка на Първанов в съда все още се чувства осезателно
149
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Президентът Първанов най-добре от всички виждаше, че тройната коалиция си отива и полагаше голямо старание да намали негативните последици за БСП. Той осъзнаваше каква е силата на съдебната власт, при което и да е правителство, ето защо се постара да направи необходимите промени. По негово внушение, двата най-важни съдебни органа Върховния административен съд и Висшия съдебен съвет бяха реконструирани по формулата 8:5:3, което му позволи, неговите хора в тях да имат болшинство. И сега е ясно, че в същност той все още ги ръководи.
148
7
 
10
 
! Отговори
Бай Ставри преди 12 години
Точно ти ли откри възможност за рещаване на проблема!? Вие толково време не можете да си решите вашите, та нашите ше решаваш! Ей, ***...
147
5
 
17
 
! Отговори
НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА преди 12 години
Геноцидът над българите е "успешна социална политика"; да, правителството преизпълнява плана, спуснат от сутеньорите в Брюксел и Вашингтон.Докога ще търпим народните душмани?!
146
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДНЕС НАЙ-НОВА ИНФОРМАЦИЯ:ВИДИН,най-бедният район ЩЕРКАТА НА ДЕПУТАТА ОТ БСП/*** БАРОН/ТОМА ТОМОВ ,подписва договор за ремонт на път-800х.лв,с 2 мерцедеса докарват лопати,после наемат фирма подизпълнител,НЕ ПЛАЩАТ И СПИРА РЕМОНТА!ПРОДАВАТ ФИРМАТА НА ЗЕТЯ,ТОЙ НА ГОЛ *** ПРЕПРОДАВА 800хил прибрани и ПЪТ НЯМА И ДЪРЖАВАТА НЕМОЖЕ ДА СИ ВЗЕМЕ ПАРИТЕИ ДРУГИ НЕМОЖЕ ДА ОТПУСНЕ!КОЙ Е ВИНОВЕН? СХЕМИТЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ ПРЕХОДНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА НИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ПОЛУЖЕНИЕ И СПЯЩАТА СЪД.СИСТЕМА!
145
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Катаджи спират Ставииски ,пиян ,продължава пътя и блъска 2 деца-1 умря 1 жив трупПрисъда-условнаЦАР КИРО-условна за него и внук ме и по една глоба-СЕГА ДЕЦА МЪРТВИ И НАГЛОСТ ДА ГАЗЯТ ПРЕЗ ХОРАТА ,даже полицай!КОЙ ОТКРАДНАЛ КОЙ НЕ ВНЕСЪЛ ДАНЪЦИ -ПОСЛЕДСТВИЯТА НАЙ-МНОГО УСЛОВНА !ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ НЯМА ЕДИ ОСЪДЕН ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ И НАЗИДАНИЕИМА ЛИ ПАРИ МАЖЕ ВСИЧКО!ЗА ДЕПУТАТИ КМЕТОВЕ МАФИЙОТИ-БЪЛГАРИЯ Е РАЙ С ТОЗИ СЪД!
144
0
 
3
 
! Отговори
ISTINATA преди 12 години
AZ OBVINYAVAM VSICHKI PRAVITELSTVA,POD CHIETO UPRAVLENIE SAM IMALA SHANSA ILI MALSANSA DA ZIVEYA,ZA SLEPOTATA,GLUHOTATA,PRENEBREZENIETO I DEBELOOCHIETO PO OTNOSHENIE NA BALGARITE.
143
0
 
1
 
! Отговори
до 148 преди 12 години
Подкрепям!
142
1
 
6
 
! Отговори
до Марк 144 преди 12 години
А защо не католик или протестант? Виж сега важното тук е да има християнски ценности и морал,да не е бивш комунист и доносник.С една дума морален човек.Ето пък такъв искам аз за президент!
141
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРОБЛЕМА НЕ Е В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО !ПРОБЛЕМА Е ОТ ПРЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ПРЕЗ КОИТО СЕ ВЪВЕДЕ ПРАКТИКАТА С КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ И ДОНДУРКАНЕ НА РОМИ И ТЕХНИТЕ ЦАРЕ И БАРОНИ!ПРОБЛЕМА Е В КОРУПЦИЯТА ШИРЕЩА СЕ ОТ КАТАДЖИЯТА ПОЛИЦАЯ ПРОКУРОРА СЪДИЯТА ДЕПУТАТА МИНИСТРИ И ЧИСТАЧКИТЕ В МИНИСТЕРСТВАТА ВЗЕМАТ ПАРИ ДА ТИ НАПРАВЯТ СРЕЩА С ТОЧНИЯТ ЧОВЕК!ДА БУТНЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО -НЯМА ЛОШО ! НО НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА!КУЧЕТО Е ЗАРОВЕНО В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА1НИЕ ГО ЗНАЕМ И ЕС НИ ГО КАЗВА ВСЯКА ГОДИНА ПО НЯКОЛКО ПЪТИ!
140
0
 
4
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 144Аз пък съм бял, агностик/атеист, хетеросексуален, семеен с дете, без увреждания, мъж и ми е все тая кого ще изберат за Президент, стига да не е комунист, бандит, бивш агент на ДС и прочее.Всеки народ си заслужава управляващите.
139
4
 
12
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Автентичната десница(СДС) верно допусна грешки ,но трасира пътя на България към НАТО и ЕВРОПА необратимо.Раздържави голяча част от бг.предприятията(не всички с успех) и плати за това солена цена.Но важен е кой?НАРОДА.За него си струват всичките ни усилия и енргия.Там са нашите деца,родители,приятели.....Затова,Братя бългъри-гласувайте,по съвест и разум.Успех !
138
6
 
4
 
! Отговори
Марк до 121 преди 12 години
Вижте сега госпожо, аз съм бял, православен, хетеросексуален, семеен с деца, без уврежда ния , мъж и като такъв искам за министър председател и Президента на България именно такъв човек бял, православен, хетеросексуален, семеен мъж с деца !!Доколкото чувам в Америка щели да издигна за кандидат президент жена, афроамериканка, лизбийка, незряща, мюсулманка 5 в 1!Там може , но тука не съм съгласен!
137
0
 
3
 
! Отговори
дело „Фонд Москва“ ( преди 12 години
След 10 ноември 1989 г. [редактиране] Паметникът на Тодор Живков в ПравецАрестуван е на 18 януари 1990 г. и е обвинен в редица престъпления. През юли 1990 г. мярката му за неотклонение "задържане под стража" е заменена с домашен арест.Главната прокуратура започва срещу него 5 дела.През 1990 г. е образувано дело за насилствената смяна на имената на българските турци и принудителното им изселване от 1984 г. до 1989 г. В периода до 1998 г. Върховният съд връща делото 4 пъти за доразследване във Военната прокуратура.На 25 февруари 1991 г. започва процес за незаконно раздаване на апартаменти, коли и представителни пари от УБО. На 4 септември 1992 г. Върховният съд го признава за виновен и го осъжда на 7 год. лишаване от свобода и да върне на държавата 7 млн. лева. През януари 1994 г. присъдата е потвърдена. На 9 февруари 1996 г. общото събрание на наказателните колегии отменя присъдата му.На 8 юни 1993 г. е образувано делото за т.нар. лагери на смъртта.Привлечен е като обвиняем и по делото за отпускане на несъбираеми кредити и помощи на развиващи се държави и комунистически партии, с което е ощетен държавният бюджет.Обвинен е и по т.нар. дело Фонд Москва (Дело 2) за подпомагане на международното комунистическо движение.Тодор Живков
136
0
 
4
 
! Отговори
iskren преди 12 години
bg medii nasajdat nationalna nezainteresovanost u bg narod, razpalvat rasova omraza i tlaskat kam psihi4eski razstroistva horata.te sa v usluga na prestapno marselivata korumpirana i mafiotska darjavna administracia, koqto ne obi4a i ne ceni nationalnia balgarski kapital.
135
4
 
2
 
! Отговори
Didi преди 12 години
Време е да се събуди робския български народ да се обедини и да направи нещо за бъдещите си деца.Думата е масови бунтове/демонстрации/като в Гърция, докато не се промени закърнелото осъзнаване на всички правителства, да почнат да работят за народа си ,а не народа за правителството.Нагледахме се и се наслушахме 20години на обещания стига толкова!
134
0
 
2
 
! Отговори
ROBIN HUD преди 12 години
DOBRE CHE BJAHA *** ZA DA SE SABUDITE
133
4
 
4
 
! Отговори
robiniata IZAURA преди 12 години
PROTEST , UTRE ! bRATIA I SESTRI , UTRE TRIAbVA DA SME NAI MALKO 40 000 - 50 000 6TE POKAJEM NA SVETA , 4E NE SME RObSKI NAROD ! bEZ bORbA , NIAMA PObEDA ! NAPRED bRATIA I SESTRI !!!
132
0
 
6
 
! Отговори
Дио 134 преди 12 години
отговарям ти веднага касовата приватизация беше такава каквато е ,друга няма ,както ми е споделял един бивш министър на финансиите - червен при това не можеш да продадеш стар москвич за нов мерцедес , а соц.предприятията повечето бяха такива , ограбването дойде от масовата приватизация , а закона за нея и приватизационните фондове ги направиха комунистите , кажи ми един син фонд и ще те поздравя.Закона за РМД също го направихя коминистите при Жан Виденов