България е врящ котел, трябва ново управление!

Основният конкурент на сините бил двуглавата ламя – ГЕРБ и БСП
Обновена: 30 сеп 2011 11:05 | 30 сеп 2011 07:45,
260
България е врящ котел, трябва ново управление!

България има нужда от ново управление, защото ако ГЕРБ управлява през следващите две години, виждам страната все по-бедна, изнемощяла и във все по-трудно положение.

Това казва лидерът на СДС и съпредседател на синята коалиция Мартин Димитров в интервю за БТА.

"Време е за политици, които могат да решават проблемите на хората, да доведат свежи пари в България, да открият работни места", заявява той.

"Времето за експерименти свърши и това трябва да осъзнаят хората", допълва Димитров.

По думите му страната е като врящ котел, "нищо не може да се предвиди - нито кой ще спечели изборите, нито колко хора ще участват, нито дори кой ще отиде на балотаж за президентските избори", посочва Мартин Димитров.

Лидерът на СДС смята, че е дошло време у нас да започне да се цени професионализмът.

"Стига сме избирали комици, артисти и всякакви шарлатани, време е за политици, които могат да решават проблемите на хората", категоричен е синият лидер.

"Основният ни конкурент и опонент на тези избори е ламята с две глави, на която едната е ГЕРБ, а другата - БСП", коментира Мартин Димитров.

По думите му това, което се случва в държавата действа сплотяващо за Синята коалиция, "защото разбираме колко е важно в тази трудна ситуация десницата да е единна и да даде на хората алтернатива".

Според него разделянето на десницата през годините е било тежка грешка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рестуцията на земята в реални граници иначе сега и земя нямаше да имате ,на градската собственост не са ли средства ,стабилизирането на банковата система не даде ли възможност за кредитиране на всякакъв бизнес , падането на визите не дадоха ли свобода ,за да може всеки който поиска да пътува ,да върти бизнес ,да изпраша детето си да учи на запад
170
9
 
4
 
! Отговори
123 преди 12 години
Национален Протест срещу безобразията в БългарияИскам да Уведомим всички: Протестите в София утре започват в 10:00 часа с този на ВМРО, в 14:00 започва на БНС и други Хора и в 19:00 часа този на Гражданите, няма значение кой кога ще иде на Протест!!! Важното е всеки да казва че Протестите са Граждански и да не се Политизира!!! От 10:00 до 22:00 часа има Подадени Уведомления - това означава, че Протестите са законни, ако някой бъде Бит да... търси съдействието на Медиите !!!Разпостранете!
169
8
 
7
 
! Отговори
няма десни преди 12 години
В България няма десни политически партии, защото Костов, Мартин Димитров и всички други, никога, ама никога, не са изработили и една стотинка сами, а само цицали и цицат на "входа и изхода" на бюджета! Дясно значи повече права, свободи и средства в народа, ама кой - никой във власта, не го желае! Е как ще станеме европейска държава? Как с бедни граждани ли?
168
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Парламента е от 240 депутати , сигурно е неволна грешка , а и не знам за какъв затвор и с какво право говорите за Мартин Димитров
167
10
 
7
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Поредния политик, който се опитва да трупа точки върху трагедия. България няма нужда от теб цайсат *** и от вас дебели преяли търтеи такива. Затвора има нужда от вас, а Парламента от 250 свободни места.
166
1
 
18
 
! Отговори
Anonimen преди 12 години
Знаеш ли какво е била Германия след края на втората световна война , само руини , има градове останали с по няколко къщи , а 1965 година е втора икономика след Щатите е не и без тяхна помощ разбира се , но германците понеже са умен и пресметлив народ дадоха възможност на Конрад Аденауер и десните да ги извадят от блатото , а ние понеже сме и аз не знам какво 90 година и после продължихме да си гласуваме за тези които ни вкараха в него при положение че те имаха прекрасна възможност цели 45 г .
165
4
 
2
 
! Отговори
ционка преди 12 години
САМОУПРАВЛЕНИЕТО СЪЗДАВА РАЗДОРИ.Народ, който е предоставен сам на себе си, т.е. управлението на когото е предоставено на издънки из собствената му среда, се саморазрушава от партийни раздори, възбуждани от домогвания за власт и почести, а също и от произлизащите от това безпорядъци. Нима могат народните маси спокойно, без съревнование да разсъждават и да се справят с работите на страната, без да ги сместват с личните си интереси? Могат ли те да се защитават от външни врагове? Това е невъзможн
164
11
 
1
 
! Отговори
мими преди 12 години
До 165: и ние щяхме да сме велика сила ако бяхме отарашилиФранция,Полша, Унгария,Румъния ,половинана СССр и златото на еврейте.
163
3
 
3
 
! Отговори
до 167 преди 12 години
Плебей!Вероятно от червените !
162
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 168 И какво предлагаш да няма политици така ли ,нали те са представителна извадка от вас , нали такива като теб гласуваха през годините за всякакви *** . Не разбрахте ли най-сетне че реформи ляво управление не може да прави , то може само да се възползва от тях , след като успеят.Германия след войната 20 години има дясно управление и за това сега е най-силната икономика в Европа а вие ще си седите на опашката щом продължаватве да ходите на бузлуджа или да гласувате за царе,жорж , волен ит.
161
9
 
6
 
! Отговори
след 23 ще е същото преди 12 години
добре ги казваш тез неща Мартинчо, но ще питам аз 20 г какво правихте СДС,БСП,НДСВ и другите управлявали разграбвахте, разсипвахте лапахте комисионни от приватизации и продажби на държавани фабрики ,заводи и фирми докато ние обикновените хора се чудем с тез европейски заплати как да изкараме месеца........само празни приказки от всеки един политик няма значение името или цвета...............всички са един дол дренки както се казва!!!!!!!!!!!!
160
4
 
3
 
! Отговори
До Марк.. преди 12 години
..от "Старата България" ... а там, на тавана висят още неизсъхналите ти опинци, с който си дошъл от с. Шума.
159
5
 
4
 
! Отговори
НС преди 12 години
До 163----------Плоско е твоето мозъче, понеже папагалски повтаряш фрази, които не разбираш. Освен това си и недоограмотено, понеже си се образовало в условията на демокрацията...
158
0
 
5
 
! Отговори
peter преди 12 години
germany predi 66 godini e bila razru6ena...i segae velikasila v eu.germany raboti...a vie samo imitirate rabota i mnogo revete...
157
3
 
4
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Аз съм бял, православен, хетеросексуален, без увреждания, семеен мъж с деца и /забравих/ заможен, от семейство с традиции от Стара България /преди 09.09.1944 г./ роден и израснал в София , 4то поколение софиянец!С тези допълнения нарисувах образа на бъдещия български държавен глава, какъвто го искам Аз!!Когато изберем такъв мъж България ще се е оправила!Гарантирано!Тъпите въпроси около моя избор подолу показват липсата на ценностни критерии!
156
2
 
10
 
! Отговори
до нац.съпротива преди 12 години
вдигни една Октомрийска революция, установи "диктатура на пролетариата", след това 60 г. дефицит и опашки , и и тайно слушане на запасни радиостнации, и дънки на черно, и забрана за пътуване на Запад , и накрая срутване на всичко и .....така до края на света и на всеки километър!Ей какви плоски мозъци!!
155
0
 
2
 
! Отговори
apostol L. преди 12 години
vse ste nedovolni ot liderite si v bg...vse ste izmameni ot liderite si v bg... kak taka pri tolkova mnogo genialni specialisti,profesionalisti,experti, izu4eni hora s visoko obrasovanie, deto imate v ogromno izobilie i prodaljavate da proizvejdate v mnogo po-golemi koli4estva, otkolkoto sa vi nujni bezplatno, t.e plateno s parite ot naroda, a vse nadolu otivate? za kakvo vi slujat tesi visoki specialisti s diplomi za profesionalisti, kak gi upotrebqvate, ta vse ste na danoto v eu??
154
10
 
5
 
! Отговори
Бивш СДС-ар преди 12 години
Ей, комсомолче недоносено! Ти ме отврати от "синята идея"- капака на всичко си.Съжалявам за времето, емициите и надеждата загубени в годините. Не сте по-различни откомунистите. Използвахте енергията на привържениците си, за да делите баницата.Не мога да запомня мимикриите ви - ОДС, СДС, ДСБ ...все отбор продажници. Ти, Костов, Софиянски, Бакърджиев, Надка и още и още..... Срам ме е за вас!
153
0
 
13
 
! Отговори
До червените мафиоти преди 12 години
А бе как не ви е срам, бе мерзавци такива ! Етнически конфликт не е имало и няма, а точно, вие, мафиотите искате да го провокирате ! Всички разбойници, мафиоти и техни мутри при започване на съдебни действия към тях изведнъж се оказват умирающо болни и тежки инвалиди ! Изведнъж започват "да отказват" свидетелите от показания. Разберете, че народът е на границата на търпението си към вопиющо несправедливата и корумпирана система от полицаи, прокурори, съдии и адвокати !!! Карате го да се надигне и да започне спонтанно да се саморазпрвя с мошенниците и самозабравилите си мафиоти-феодали !
152
2
 
9
 
! Отговори
Бай Ставри преди 12 години
Така е, така е. БСП Първанов назначиха Бойко! То и срещу тези министри ще има обвининия, чакай, недей бързаааа....