Край на "7 от 7 за ДПС" в Кърджалийско!

Цветанов прогнозира и кметове на ГЕРБ в областта
8 окт 2011 14:00,
300
Край на "7 от 7 за ДПС" в Кърджалийско!
Снимка: БТА

Според Цветан Цветанов резултатите на ГЕРБ от изборите в смесените региони ще са много по-добри от тези през 2007 и 2009 година.

При посещението си в Джебел днес той се въздържа да даде прогноза колко точно общински кметове може да спечели партията в област Кърджали, но заяви, че няма да бъдат и седемте от ДПС.

Убедеността си за успех на ГЕРБ в изборите Цветанов подкрепи с 98-процентовото покритие на партията в страната, което се изразява в 5001 общински съветници и 1528 кметове на кметства в тези избори.

"Това, което трябва да направим, е това, което хората очакват - край на противопоставянето и край на неуважението и предизвикателството, което някои партии налагат, и тогава вече няма да съществува етническият проблем", допълни той.

Посещението му в област Кърджали ще продължи през целия ден, като освен в Джебел и в Черноочене, са предвидени срещи в Кирково и в Ардино.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
277
9
 
10
 
! Отговори
agent GOCE преди 12 години
Абе избирателите може и да не са доволни толкова от ГЕРБ,ама избирателите не са с къса памет,а явно и ЕС не са,след като ще съдят България за 8 000 000 000(МИЛИАРДА) евро заради заменките на Станишеф,Доган и ко.,избирателите знаят как Доган си вдигна палати,по големи и от бъкингамския дворец,благодарение на "хидроинженерната" си "диплома",избирателите помнят как комуназите квичеха като прасе по коледа,че вдигнаха данък хазарт,избирателите знаят,че БСП е пред фалит и същите искат да фалират БГ.
276
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да, така ще бъде. това правителство направи много и хората виждат реални резултати. успех ГЕРБ
275
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубаво лъжеш , ама лошото е , че почваш и да си вярваш!ГЕРБ ни излъгаха веднъж , втори път няма да го бъде!Сбогом ГЕРБ!
274
3
 
9
 
! Отговори
lyka преди 12 години
izvinavam se na vsi4ki balgari 4e glasyvah za gerb
273
6
 
3
 
! Отговори
№ 20 в бюлетината преди 12 години
Аз ще гласувам за Светослав Витков. Той е единственият от всички кандидати, който на страницата си във Фейсбук в графата "Политически възгледи" е написал "БЪЛГАРИН"!Повдига ми се от всички останали продажници, бивши (???) комсомолци, комунисти и десари.Меглена Кунева? Т.е. другарката Милена Пръмова? Дето досега "всички е обслужила и всички са останали доволни"? Как му се казва на това? Не, мерси! И Капон е същата. А мъжката политическа проституция е още по-отвратителна.
272
3
 
15
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
Ша ги напускам герп, не плащат. От неколко дни заработих много, а нищо не ми плащат. Не им вервайте, не плащат и не пишете за тех.
271
5
 
19
 
! Отговори
Цвъ Цвъ преди 12 години
Край на "7 от 7 за ДПС" ...скоро тъщата ще ми препише 7-мия апартамент....
270
3
 
17
 
! Отговори
Та за магистралите.. преди 12 години
Магистралните гордости са пълен крах....построени от предишното управление 137 км. До края на мандата на настоящия кабинет остават 2 години и, както и да смятате, премиерът Бойко Борисов и да иска не може да отреже лентичките на още 118 км магистрали.Е кое "нещо" направиа гейбърастите. Южната тангета стана за регата и Боко не дойде от срам да се повози, а и е почната от Станишев....Силния коз де ни продъниа ушите с ***, завода 5 год. си е на кота под нулата....Спортната зала замислена, проектирана от Станишев .... Боко само я намали за популизъм да не може да се ползва за други спортове уж за по евтино....Де що се реже лента се е почнато от Станишев....
269
1
 
12
 
! Отговори
До 270 майстор преди 12 години
По малко от Виденов. Оня за 2 години направи 110километра пътища.
268
4
 
19
 
! Отговори
майстор преди 12 години
Те бензиностанциите си ги има още от бума с бензиностанциите преди няколко години. А най-важната магистарала "Тракия" оправи ли я "майстор" Бойко като толкова знаете ?! Май чак след 2014 ще се довършва...Абе незнам колко пътища е направил Бойко, ама добре манипулира явно щом толкова овчици са му се вързали !
267
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че бензиностанциите да не ги е построила ГЕРБ, бе ***? Миналата година на Калотина имаше все още един долнопробен ***, пред който седеше една *** и на една касетка от бира беше сложила табелка от велпапе с надпис на ръка 0.50 лв.
266
25
 
8
 
! Отговори
GOCE-KGB-TO преди 12 години
Мен пък ме кефи да пътувам по хубави магистрали и да има чисти тоалетни в бензиностанциипо пътищата, а не да търсим ЦАРЕВИЧАК, както беше по ваше време.Ето защо ще гласувам за ГЕРБ!
265
5
 
18
 
! Отговори
Комиците преди 12 години
Клиторът на Фидоската се пременил в нова ризка :)))))))))))
264
4
 
19
 
! Отговори
Цвъ Цвъ преди 12 години
Край на "7 от 7 за ДПС" ...скоро тъщата ще ми препише 7-мия апартамент....
263
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моля форумците да отидат на ***.bg/view_article.php?article_id=787934Скандал!!!В понеделник правят Борисов почетен член на Съюза на българските художници!Тоя човек връща държавата в първи клас! Как няма ни срам, ни очи!
262
2
 
14
 
! Отговори
v_ преди 12 години
какъв красавец на какъв фонистински бонБонСлучи той на богата тъщата всяка вечер е в различнакъща
261
2
 
8
 
! Отговори
Баши бозук преди 12 години
Значи променено съзнание каквото е във всеки от нас. Защото от "Освобождението" 3 ти март неможеме да се оправяме. Уж най-богатата география и даденост, а най-бедната страна. По Турско много българи са се учили в Истамбул, имало по леки данъци 10% много по-голяма собственост и по- богат живот. Я отворете историята и четете. Тогава защо да не са 7 от 7?
260
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЦВЕТАНОВ,СИКТИР БЕ ПЛЕШИВ....
259
1
 
23
 
! Отговори
Българин преди 12 години
260 - ти наистина ли вярваш в лозунгите, които пишеш? Виждаме какво ни дава ГРОБ за две и половина години - за нас мизерия, терор, безработица, етническа война, полицейщина - а в замяна от тяхна страна - пълна некомпетентност, съчетана с наглост и безочие !!!
258
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вярвам в доброто бъдеще на България, вярвам, че скоро ще се почувстваме истински европейци, но за целта са ни необходими добри политици, добри управляващи. Това може да ни даде само ГЕРБ. За сега те са нашата алтернатива. Ако не им дадем шанс да довършат започнатото, означава сами да позволим да се върнем 20 години назад.