Какво са 2 бона за Доган? Агитира на турски в Кърджали

Лидерът на ДПС получи и ваза – "символ на толерантността"
Обновена: 12 окт 2011 14:59 | 12 окт 2011 12:33,
363
Какво са 2 бона за Доган? Агитира на турски в Кърджали
Хасан Азис с вазата на толерантността. Снимка: ДПС

"Много сте готини и енергични, вие решавате избора на кмет в Кърджали".

Така Ахмед Доган се обърна към жителите на ромската махала "Боровец" в града и призова за пълна мобилизация и за победа още на първия тур на изборите.

Думите му обаче проехтяха сред множеството на турски, въпреки забраната в закона за предизборна агитация в България на различен език от българския (глобата е 2000 лв. – бел. ред.).

Преди лидера си депутатът Ремзи Осман нагорещи атмосферата, като обяви, че ще говори на езика на махалата.

Кандидатът за общински съветник, общественик и журналист Мюзеки Ахмед пък бе категоричен от трибуната, че са му нарушени правата. Забраната малцинствата да говорят и агитират на майчин език била противоконституционна, законът – също, обяви той.

"Има единствено оръжие и това е бюлетината. На 23 октомври да гласуваме с разума и със сърцето си, защото след Катуница България не е същата. Дошло е време да свалим силовото правителство, което ни мачка, за да дойде на власт демокрацията", обяви на свой ред дясната ръка на Сокола Лютви Местан.

Преди да говори пред избирателите си, Ахмед Доган получи от кмета на Кърджали и настоящ кандидат на партията за трети мандат Хасан Амис "символ на толерантността" – ваза от ръчно оцветено стъкло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
330
6
 
4
 
! Отговори
Vazroditelen proces преди 12 години
kogato horata u4astvali v Vazroditelnia Prozes badat sadeni i prateni tam kadeto ime mestoto , togava Dogan 6te napusne POLITIKATA okon4atelno
329
5
 
20
 
! Отговори
Ваня преди 12 години
Доган трябва да бъде премахнат от българската политика!
328
0
 
4
 
! Отговори
Lili преди 12 години
ИСКАМ И ОЩЕ,И ОЩЕ ,И ОЩЕИСКАМ ВСИЧКО БЕ ,ДЕ МОЖЕ ДА СА КРАДНЕ
327
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в пост 335 " защото арабите пред стените" да се чете "защото спира настъпленията на арабите и ги разгромява пред стените на Константинопол"
326
2
 
12
 
! Отговори
До 334 преди 12 години
Всеки обикновен българин знае тези неща:) Знаем и как в турските учебници се описват събитията от 1396-1879г. -отдавна не е тайна:) Всеки небългарин се стреми да развие своя хипотеза и своя теория за произхода на българите, защото никому не е угодно да признае напр. успехите на кан Тервел през 718г. срещу арабите, когато е назован "Освободителят на Европа", защото арабите пред стените на Константинопол- столицата на Източната римска империя.Изобщо - всяка коза за свой крак;)
325
4
 
7
 
! Отговори
до HASAN GUVEN преди 12 години
от 326.Думата "татари" е също събирателна, както и "турци". И ако някой е "изгонил" Аспарух, то може да се каже само за хазарите, които завладяват части от Велика България на Кубрат.А що се отнася до езика но българите, много се заблуждаваш. След две неуспешни войни за монголите, третата успява да покори волжско-камските българи. Със тях идва и промяна в езика. Тия българи приемат с времето кипчадски език.И пак за гоненето - това е смешно:). Нахлуването на Балканите и добре планувано. Българите откриват едновременно два фронта на Византия. Аспарух минава Дунав при устието, а брат му Кубер по по-горното течение. Навлиза на юг и основава държава край Солун. Аспарух не е основал нова държава. Той просто разширява вече съществуващата. По това време на Балканите има две Българии, които се съединяват при кан Крум. За какво крадене и гонене говориш? Било е добре обмислена и проведена военна операция."ЗА ТУРЦИТЕ ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ СА АНАДОЛСКИ" - няма нито едно сведевие за преселение на анадолски племена на Балканите. Напротив, вога да ти дам ред доказателства за българският произход на бг-турците. И всички "поднесени" от турски и арабски източници. Особено делиорманските, но....край на уроците. Ако си послушен утре повече.Лека нощ.
324
4
 
8
 
! Отговори
bulgarin преди 12 години
tozi SOPOL-SOKOL(GAD MRUSNA) e za trepane!!!!!!!s 4ista suvest!!!!pede..st mrusen!!!
323
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХАХА КАКВО ДА СА 2000 БОНА, АМИ СИГУРНО 2 СТОТИНКИ А ДОРИ И ПО-МАЛКО, ТА НАЛИ СЕ ВОЗИ В ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ.
322
2
 
13
 
! Отговори
MKS преди 12 години
Незнам защо турците в България продължават да вярват на този мафиот.С какво той през всичките тези години подобри положението на своите хора?Май с нищо!Освен своето!Турците по времето на Бай Тошо бяха по-богати,защото са работливи гледат животни,тютюн и т.н.А сега какво?Гласуват двадесет години за този мазен лъжец и са доста по-бедни и пак продължават да му вярват-това немога да го разбера!!!
321
2
 
4
 
! Отговори
До 327 преди 12 години
Ти от кой етнос си и какво общо имаш с българите или турците, та пишеш тук и се опитваш да интриганстваш и да създаваш междуетнически конфликти? Ако си луд- има си лудници за тебе- кой те е пуснал сред нормалните хора и с каква цел- ресоциализация?! Да имаш случайно светли и тъмни периоди, които се повтарят периодично;) То циклофрениите или биполярното афективно разстройство - не прощават никому, но пък чак достъп да ти се даде до нета и то в тъмната ти фаза , не е добра терапия....
320
2
 
20
 
! Отговори
Симеон преди 12 години
МОЛЯ ВИ ПРИЗНАЙТЕ МЕ ЗА ***.Искам да бъда признат за *** за да се ползвам от следните привилегии.-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зaмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да полумиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милиард, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.-ИСКАМ И ОЩЕ,И ОЩЕ ,И ОЩЕИСКАМ ВСИЧКО
319
0
 
1
 
! Отговори
До 324 преди 12 години
Мисля, че сте прав/а:) Този коментатор не е ясно дали има родина- чеченец ли е , австроунгарин ли или турчин:) Хахаха- май си е чист апатрид- човек без родина...и такава ВЪШКА се опитва да провокира конфликт между етносите във бг. форум???? Затвор, но в Анкара за него- да го 'уважат' 100тина пъти и тогава пак са сее омраза между хората:) Че и нови "теории" мисли, горкия - от къде бил , видите ли, произхода на българите?! Смахнало се е нещо момчето- много е тежко да си нямаш Родина....
318
8
 
5
 
! Отговори
HASAN GUVEN преди 12 години
326- ВЯРНО Е XT ТУРЦИТЕ И БЪЛГАРИТЕ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ ЕДНО И СЪЩО ПЛЕМЕ!НО НАМЕНЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ТАТАРИТЕ ИЗГОНИХА АСПАРУХ ОТ ПЛЕМЕТО СИ ЗАЕДНО С РАЗБОЙНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ!?МАЙ ОТ ТАМ ВИ ИДВА ГЕНЕТИЧЕСКО КРАДЕНЕТО!?АКО ЩЕ ГОВОРИМ ДАЙ ДА ГОВОРИМ ИСТИНАТА ДО КРАЙ- САМИТЕ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ОСТАНАХА ПОКРАЙ РЕКА КАМА ДА ЖИВЕЯТ С ТАТАРИТЕ И ТУРЦИТЕ ДАЖЕ ЕЗИКА НА ТЕЗИ БЪЛГАРИ И ТАТАРИ Е ЕДИН И СЪЩ С ТУРСКИЯ-РАЗБОЙНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ БЯХА ИЗГОНЕНИ С АСПАРУХ ЗАЕДНО!!ЗА ТУРЦИТЕ ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ СА АНАДОЛСКИ
317
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Румен 302 го е казал много точно. В бившият Съветски Съюз имаше много нации - руснаци, азери, казахи..., но нямаше етнос "съветски". Думата "турчин" е събирателна на всички тюркски племена от които е съставена нацията. Но и днес всеки може да си каже от кое племе произлиза - османци, юруци......., че и ред прабългарски племена. Да не говорим, че първообразът на Османската империя - държавата на селджуците и рожба на Волжска България. Самият кан Селджук е българин.Нека нашите "турци" кажат ОТ КОЙ ТУРСКИ ЕТНОС СА! Защото да кажеш "аз съм турчин", добре, но от кое съставно на турската нация племе? НЯМА ТАКОВА!!!! Защото техният произход е български, а те нещо не искат да го признават. Макар че, за тия, дето четат повече, не е тайна, че турската история цитира ред прабългарски племена, които са съставна част от турската нация. И в прав текст ги наричат "българи". Да, но нашите пишман "турци" не са от тия племена. Те са си точно от "прецапалите" Дунава аспарухови хора.
316
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Държавата ми такааа се разпада, че шишеджам вече не плаща данъци на бг. хазна , нали;) Много мокри сънища имаш- събуди се вече:) Аман- заман, в сънищата си вече ни превзе,а;) А НАТО пита ли за тези си действия;)
315
0
 
3
 
! Отговори
DO"RSNA4ETO&quo преди 12 години
ABE-E TI ZA NA6TA DARZAVA I NATSIA NEDEI SA PRITESNIAVA.......TI SI VI6 TVOITA - AKO IMA TAKAVA.....XA XA XA...OV4AR
314
2
 
5
 
! Отговори
до Турчина преди 12 години
Ей Турчля тихо там а Вие От каде Сте ? Щото Много съм рамбо рамбо ми викат на мене хаха
313
2
 
7
 
! Отговори
До HASAN GUVEN преди 12 години
*** *** , изтрий си сополите и си дигни гащите ха, ха , ха , ХА, ХА !!!
312
7
 
3
 
! Отговори
HASAN GUVEN преди 12 години
319-318- ИЗГНИВА ВИ НАЦИЯТА РАСПАДА ВИ СЕ ДАРЖАВАТА!КАК ЩЕ ГО КОМЕНТИРАТЕ!?ХАХАХАХАХ
311
2
 
6
 
! Отговори
Ч преди 12 години
Къде са органите които трябва да му наложат глобите за "чуждоземен" език? Защо не се самосезират ? амет дуХан - в ЗАТВОРА ЗА ВЗЕТИ ОТ ДЪРЖАВАТА 2 МИЛИОНА ЗА ХИДРОИНЖЕНЕРСТВО БЕЗ ЛИГИТИМНА ДИПЛОМА. НЯМА ЛИ ДА СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ, КОЙТО ДА ОСЪДИ ДЪРЖАВАТА, ЧЕ Е ПРОФУКАЛА МИЛИОНИТЕ на бедния си народец ЗА ТОЯ *** ПЕС ?