Какво са 2 бона за Доган? Агитира на турски в Кърджали

Лидерът на ДПС получи и ваза – "символ на толерантността"
Обновена: 12 окт 2011 14:59 | 12 окт 2011 12:33,
363
Какво са 2 бона за Доган? Агитира на турски в Кърджали
Хасан Азис с вазата на толерантността. Снимка: ДПС

"Много сте готини и енергични, вие решавате избора на кмет в Кърджали".

Така Ахмед Доган се обърна към жителите на ромската махала "Боровец" в града и призова за пълна мобилизация и за победа още на първия тур на изборите.

Думите му обаче проехтяха сред множеството на турски, въпреки забраната в закона за предизборна агитация в България на различен език от българския (глобата е 2000 лв. – бел. ред.).

Преди лидера си депутатът Ремзи Осман нагорещи атмосферата, като обяви, че ще говори на езика на махалата.

Кандидатът за общински съветник, общественик и журналист Мюзеки Ахмед пък бе категоричен от трибуната, че са му нарушени правата. Забраната малцинствата да говорят и агитират на майчин език била противоконституционна, законът – също, обяви той.

"Има единствено оръжие и това е бюлетината. На 23 октомври да гласуваме с разума и със сърцето си, защото след Катуница България не е същата. Дошло е време да свалим силовото правителство, което ни мачка, за да дойде на власт демокрацията", обяви на свой ред дясната ръка на Сокола Лютви Местан.

Преди да говори пред избирателите си, Ахмед Доган получи от кмета на Кърджали и настоящ кандидат на партията за трети мандат Хасан Амис "символ на толерантността" – ваза от ръчно оцветено стъкло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
1
 
2
 
! Отговори
седат преди 12 години
всеки да си стой по-районите и да кротува,повече работа и малко мрънкане!
289
3
 
3
 
! Отговори
HASAN GUVEN преди 12 години
ДО-295- НАПРАЗНО НЕ КАЗВАТ КОСАТА ДЪЛГА АКЪЛА КЪС!ЗА КАКВО ОТИВАШ В ТАЗИ ЗАЛА !?ЗА ДА СЕ НАУЧИШ КАК ДА СЕ РАСКРАЧВАШ ЛИ!?ХАХАХАХАХА *** С ***!ТО НЕ СИ ВИНОВНА ТИ А МЪЖА ТИ ЧЕ Е ПЕЗЕВЕНГ!
288
1
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
274-ти,Българската азбука си е чисто българска!В Джагфар Тарихи се твърди, че Константин - Баксан и Методий - Банджа са правнуци на българския кан Сабин (764 - 765 год.), който от своя страна произхожда от знатния средноазиатски род Кюнграт на Орган Телес /известния в историята регент Органа/- вуйчо на кан Кубрат (593 - 653 год.). Билиг, синът на Органа, загива героично, спасявайки живота на самия Кубрат, който в знак на признателност осиновява синовете му Кубер и Лачин /Алцек/, на които по-късно кан Аспарух (634 - 602 год.) поверява западните земи на Дунавска България, включващи част от Македония с център гр. Охрид.
287
1
 
0
 
! Отговори
До 292 преди 12 години
Отиди в тази зала в Истанбул, а после плюй- на първите 10 минути ще окапеш:) От егото ти на "велик турчин" и помен няма да остане:) Тук легла да виждаш,а;)youtube/watch?v=xRpyw7lbibw
286
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте каква арогантност само струи от тези хора - " ... Дошло е време да свалим силовото правителство, което ни мачка, за да дойде на власт демокрацията..." Подкрепата към ГЕРБ е наложителна за да се спре тази арогантност!
285
3
 
1
 
! Отговори
DO 285 преди 12 години
ABE TE NA6TE RATSE MOZE DA SA DALGI AMA STIGNAHA DO OBEDINENA EVROPA I 6ENGEN........A VIE MAI 6TE SI OSTANETE SAS PROTEZITE VAV ANADOLA...........A ZA ZENITE - *** E IMALO 6TE IMA NEZAVISIMO OT KOIA DARZAVA SA.....NA MEN LI4NO MI HARESVAT KADANITE
284
2
 
2
 
! Отговори
HASAN GUVEN преди 12 години
ДО-286- ЗАЩО В ЗАЛА КАТО ИМА ЛЕГЛА ЗА ТАЗИ РАБОТА!?ИЛИ ОБИЧАШ НА ПОЛА ДА НЕ СЕ ГУБЯТ САНТИМЕТРИ!?ЧЕ МИ Е ПИСНАЛО ОТ ЗАЛИ И ТЕПИЦИ -НО ТЕБЕ НЯМА ДА NT ОБИДЯ КАДЕТО И КАКТО ИСКАШ!ХАХАХАХАХ Я МИ НАПИШИ ТЕЛЕФОНА СИ ЧЕ ДА НЕ ИЗБЯГАШ НЯКАДЕ
283
2
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
До 1-ви- Както не знаеш, до 1850-та година българия е била васална държава, със собствено управление. Спахийте, до 1830-та и Еничарския корпус - гръбнака на османската армия, е съставен предимно от българи...- Масовите кланета и налаганета на исляма "с огън и ятаган", започват след като Дибич Здбалкански превзема Одрин и българите поискали руска помощ, за обявяване на НЕЗАВИСИМОСТ...Кланета и налагане на ислям НАД БЪЛГАРИТЕ, С ОГЪН И ЯТАГАН... ЗАТОВА ВСИЧКИ МЮСУЛМАНИ В БЪЛГАРИЯ СА БЪЛГАРИ..
282
6
 
2
 
! Отговори
HASAN GUVEN преди 12 години
ДО-286- ОБРАСНАТА ЛИ СИ ОТ ДОЛУ И В КРАКАТА!? ЧЕ НЕ ОБИЧАМ НЕ ЧИСТИ!!
281
3
 
3
 
! Отговори
Антитурчин преди 12 години
Алууууу поганците не ви ли свърши работното време бе маскари?
280
1
 
0
 
! Отговори
До 283 преди 12 години
После ще те пратя до залата на Недред Калъч в Истанбул, ама преди това мъжът ми ще се обади на приятеля си Недред, че един турчин с огрооомни претенции да потурчва българите ще дойде в залата му;) След това ще те пратя във Виена - в тамошната зала да ти понаместят ккокалите, а ако оживееш след това- ще те пратя при Филип Байер в Менден- там да те видим колко струваш:)
279
2
 
1
 
! Отговори
дО 283 преди 12 години
еЛА В 127 УЧИЛИЩЕ ОТ 19Ч., ПИТАЙ ЗА ЗАЛАТА ПО ВИНГ ЧУН И КАТО ВЛЕЗЕШ, ПИТАЙ ТРЕНЬОРА ЗА ЖЕНА МУ:) Каня те на спаринг- хващай самолетчето и за нула време си в София:) Ама после да няма- ох, ах , как така една жена ме преби;)
278
1
 
2
 
! Отговори
до 255 преди 12 години
А българите ги приемат с отворени обятия.... особено когато са от женски род и с къси поли или даже без. Иначе като видят българин на улицата преминават на отсрещният тротоар, че са им дълги ръцете :)))
277
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 12 години
до282,каква българка си ти за 500години ,не генетиката ,а всички гени са ти са променили,претендираш че си учена.
276
4
 
3
 
! Отговори
HASAN GUVEN преди 12 години
ДО-278- ДНК ТО ДНК ТО МОМИЧЕНЦЕ!САМА КАЗВАШ XT НЕМОЖЕШ ДА СЕ ПРОТИВОРЕЧИШ НА ПРИРОДАТА!!!ХАХАХАХААХАХ АВЕ ВИЖДА СЕ XT РЯЗАНО ТИ ХАРЕСВА!ХАХАХАХА
275
3
 
1
 
! Отговори
дО 273 преди 12 години
аз съм РЕСТИТУТКА -има разлика, и то голяма:) НИКОГА НЕ СЪМ СЕ СРАМУВАЛА, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА, А ЖЕЛАНИЕТО ТИ ДА МЕ ИЗКАРАШ ТУРКИНЯ САМО ПОКАЗВА, ЧЕ КОГАТО ТУРЦИТЕ РАЗБЕРАТ,ЧЕ ИМАТ ОТПОР, ТАМ,КЪДЕТО НЕ МОГАТ СЪС ЗАПЛАХИ, ИСКАТ С НАСИЛИЕ, АМА ПАК НЕ СТАВА ВАШАТА:)
274
0
 
3
 
! Отговори
до 255 преди 12 години
А българите ги приемат с отворени обятия......... стига да са от женски род и с къси поли, даже по-добре без !!!! Иначе като видят българин по улиците преминават на отсрещният тротоар, че ръцете са им дълги !!!!!!!!!!!!!!!!
273
1
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Ало-о-о-о, Гл. Прокурор,Конституцията СЕ нарушана НАЙ-НАГЛО И БЕЗОЧЛИВО:Чл. 36.(1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.(2) Гражданите, за които българският език не е майчин, имат право наред със задължителното изучаване на българския език да изучават и ползват своя език.(3) Случаите, в които се използва само официалният език, се посочват в закона.Цитирам:Кандидатът Мюзеки Ахмед пък бе категоричен от трибуната, че са му нарушени правата. Забраната малцинствата да говорят и агитират на майчин език била противоконституционна, законът също, обяви той..ТОВА Е НАГЛО НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИ На чужд език са говорили и Ахмед Доганов и Рамзи Османов- АЛО, Прокуратурата, Главния Прокурор, ЗАЩО СПИТЕ, ЗА ПУБЛИЧНИТЕ ПРИЗИВИ, ДА НЕ СЕ СПАЗВАТ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНА???- НАЛИ БЯХМЕ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА или НЯКОИ СА ПО-РАВНИВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ДА РАЗБЕРАТ ИСТИНАТА:- В България НЯМА ТЮРКИ, които някои неграмотници съвършенно неправилно наричат турци, защото България никога не е ВОЮВАЛА с Тюркия (както е правилна да се произнася) Тази държава е създадена от последните остатъци на Оманската държава, през 1923г... от Ата-тюрк / баща на тюрките, а не на турците!!!- България е загубила суверенитет от Османския бейлик, а през 1878г. сме си възстановили Държавата..., използвайки чужда кръв...!!!Днешният тюркски език е изкуствен и е измислен едва през 1927 година. Този изкуствен език НЕ СЕ Е ГОВОРЕЛ ОТ НИТО ЕДНА ОТ 4050 НАЦИИ И СТОТИНАТА ДРУГИ ЕТНОСА в Османската империя.- Време е всички държави произлезли от бившия османски бейлик да обявят 3 Март за национален празник... Включително днешна Тюркия...!!!Впрочем, след като в Османския бейлик, по някое време е имало 4050 националности и над 100 други етноса, време е всеки мюсулманин в България ДА СИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА ОТ КОЙ ОТ ВСИЧКИТЕ 150 ЕТНОСА ПРОИЗХОЖДА???ЗА МЕЛЕЗА Доганчо, знаем
272
1
 
2
 
! Отговори
HASAN GUVEN преди 12 години
ДО-276- ТОВА Е ТВОЙТА ВЕРСИЯ! Я МИ КАЖИ ТЕЗИ ГЕРОИ ХРАБРЕЦИ ЗАЩО НАРИЧАТ ЛЮЛЕ БУРГАЗ-ОЛЕЛЕ БУРГАЗ!?ХАХАХАХАХА АВЕ МОМИЧЕ МЛАДО МНОГО СИ ЗЕЛЕНА ЗА ВОЕННА ИСТОРИЯ!КАКТО СЪМ ВИ ВИЖДАЛ В ИРАК И АВГАНИСТАН!ЧЕ МИ СЕ ПЛАЧЕ ОТ ВАШТЕ ГЕНЕРАЛИ!ХАХАХАХААХ XT И ТАМ ИМАТЕ ПРОСТЕТУТКИ ПОД ПАГОН МАЙОР! ХАХАХАХАХАХААХ
271
2
 
1
 
! Отговори
До 273 преди 12 години
За твое съжаление, съм си ЧИСТА българка:) ЩЕ ТИ СЕ ДА СЪМ ТУРКИНЯ, АМА НЕ СЪМ:) ИЗОБЩО, С ДИВ, НЕЦИВИЛИЗОВАН ВАРВАРИН НЯМА КАК ДА СЕ КОМУНИКИРА НОРМАЛНО:) Хахаха, не е истина- дай сега да стана туркиня, щото лицето Х така искало;) Абе я у лево:)Нито гените ми, нито самосъзнанието ми можеш да промениш, ама мноооого ти се иска, а;) БЪЛГАРКА ТУРКИНЯ НЕ СТАВА, ДРАГИ, НАБИЙ СИ ГО В ГЛАВАТА:)