Финално: Хасан Азис взима Кърджали на първи тур

ДПС печели от раз във всички общини в областта
24 окт 2011 14:05, Красимир Ангелов
145
Финално: Хасан Азис взима Кърджали на първи тур
Хасан Азис печели в Кърджали на първи тур. Снимка: БТА

Настоящият кмет на Кърджали и кандидат на ДПС Хасан Азис в крайна сметка печели местните избори на първи тур, сочат данните на ЦИК при обработване на 100% от изборните протоколи.

Той събира 53,96% от всички гласували, или общо 18 153 гласа. Така след няколко обрата през изминалите часове вече окончателно е ясно, че в Кърджали балотаж няма да има.

Още по темата

С 20,65% на второ място остава кандидатът на ГЕРБ Илия Илиев, който бе посочен като сигурен участник на балотажа от вътрешния министър Цветан Цветанов. Трети е Милко Магдасаров от БСП с 20,12%.

ДПС печели на първи тур във всичките 7 общини на област Кърджали.

В Ардино кмет ще бъде Ресми Мурад, в Джебел – Бахри Юмер, в Кирково – Сали Рамадан, в Крумовград – Себихан Мехмед, в Момчилград – Акиф Акиф и в Черноочене – Айдън Осман.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
6
 
5
 
! Отговори
aSo преди 12 години
Димитрова, ще се наложи да преглътнеш.. И въпроса е не че си учила за Левски.., а са те учули да мразиш, а още по-лошото е, че са са ти пълнили главицата с лъжи... Що се отнася за турци гласували за други, разбира се че има, както и че кмета Хасан Азис говори български по добре от 90% от другите канидат кметове.А бе какво ви пиша - мразете си наволя и си бършете марсолите с ръкавите... :))
78
3
 
11
 
! Отговори
До Ася преди 12 години
И сигурно *** е в луд възторг?
77
3
 
8
 
! Отговори
ГОЦЕ преди 12 години
Само ДПС сега ще си изберем президент от партиятя на възродителите комунисти
76
1
 
4
 
! Отговори
до 68 преди 12 години
Да, спомням си го - Румен Димитров, кмета който купи първата Е-класа или S-класа беше и съм го срещал по река Върбица (Сутлийка) да ходи на риба с него, а за шофьор си взе спасителя на басейн Арпезос. По негово време сума ти фирми закъсаха в Кърджали.
75
21
 
18
 
! Отговори
Ася преди 12 години
аз съм българка от Кърджали и приятелят ми е турчин!
74
7
 
7
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Бе м...а му ***!!!
73
1
 
8
 
! Отговори
qwe преди 12 години
Дали % безрабони е равен на % българи а?
72
5
 
26
 
! Отговори
Димитрова преди 12 години
Да са живи и здрави хората - избраните и избиращите!... Да са добре и да се развиват общините!Ама ми е трудно, хора, да преглътна, че може български градове и села да имат за кметове хора с турски имена... Знам, знам - български граждани са! Знаааам - волята на избирателите!...Ама какво да направя като съм от онова, последно вероятно, поколение, което от детската градина учеше за Ботев, Левски, Захари Стоянов... Мъчно ми е...
71
3
 
6
 
! Отговори
До 67 преди 12 години
Ти пък си ми още по-ясен-ето ти един пример какъв частен бизнес е правил и с кого.Прави заменка на 20 дка земя при цена 70 евро на квадрат със Софийска община-кмет Борисов и Общински съвет на ГЕРБ през ноември 2008 г.След три месеца продава 17 дка от тая земя но вече на цена 230 евро на квадрат.И така "честно " си спечелва за има няма три месеца 3 000 000 евро.С някой е делил естествено .С кой познай от първия път.Толкова за "Честния " .Информацията я има в имотния регистър-чети умнико
70
5
 
13
 
! Отговори
Кърджалиец преди 12 години
До 62: Абе може и *** да съм, ама поне не вярвам да глупостите за "гласуването не по етническа принадлежност". ОК, ти познаваш ли турчин, който е глусвал за партия различна от ДПС ? и как така хем не се гласува на етнически принцип , хем една партия агитира на език различен от българския ? За мен, агитирането на език различен от моя означава, че тази партия не ме иска като гласоподавтел.
69
13
 
9
 
! Отговори
KIRDJALIYKA :):):) преди 12 години
Az sam edna Krdjaliyka i se gordeya sas tozi grad....:)..Radvam se 4e Hasan Azis speceli mestnite izbori otnovo....Pozdravyavam go ot vse sarze....Chestito Kardjaliyzi ...
68
0
 
10
 
! Отговори
До 52 преди 12 години
Това вече е правено.По времето на и.Костов.Кърджали имаше кмет етнически българин, само че вече много хора дори не си спомнят името му.Просто човекът не ставаше.Толкоз , за всички . .."патриоти".
67
6
 
5
 
! Отговори
До 58 преди 12 години
Ясно ми е какъв си.Не можеш да преживееш факта,че има успели хора в живота.Още с влизането в правителството Плевнелиев беше един от най-богатите.Парите не са му от политика а от личен бизнес.
66
2
 
4
 
! Отговори
до 56.. преди 12 години
да прав си Цицко е по образован. Прави отлични изказвания при 20% отворени бюлетини...
65
7
 
8
 
! Отговори
язе преди 12 години
кърджали е върхът, благодарение на дпс е най-доброто място за живееен в бг - ниска безработица и високи заплати. феновете на бсп могат да емигрират там слек като загубят изборите за президент, поне ще има техни хора във властта - дпс ще се погрижи за тях, след като се потурчат.
64
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никога повече власт на най-крадливата партия, която ограби собствения си народ така, както и турците не се ни грабили навремето. Нещо повече, през 1989г. при измисления от тях преход създаде етническата партия ДПС, която сега прокарва интересите на Турция и Родопите се потурчват с бързи темпове. За капак на продажната си антибългарска политика през 2005 БСП взе, че се коалира с ДПС и така й даде власт да управлява държавата, която още повече я легитимира и ускори процесите на турцизация на Родопите и Източна България. Там местните лидери на ДПС се държат като едновремешни паши и само където не са започнали да ходят с ***
63
2
 
2
 
! Отговори
do nomer 33 преди 12 години
nikoy ne e zatanal vav Kardzhali ....ti si stoy vav Burgas....brey ce ste interesni ve samo marmorite ....v tozi sayt samo kompleksari be ni6to drugo....kakvo napravil onya kakvo napravil drugiya .....dran dran prikazki
62
2
 
6
 
! Отговори
e преди 12 години
А ти колко си *** си нямаш и на представа... ако беше живял в Кърджали щеше да разбереш, че именно народа гласува не по етническа принадлежност, нито пък на партийна основа, а на човека като личност. Да гласуват на дюнерджията, който и две думи не може да вържи...? А не мерси... ГЕРБ щеше да има много по голяма влияние на местно и парламентарно ниво ако бяха "малко" по-умни, - интелигентни, - образовани. ББ вчера беше кат "мутра" от с.Пуйковци след 2 ракии. Не ви ли омръзна да слушате за...
61
3
 
15
 
! Отговори
Кърджалиец преди 12 години
До 51: Аз също напуснах Кърджали, но въпреки това се връщам от време на време, гледам какво се случва, гледам как затъва с всеки изминал ден и ми е тъжно, роден град ми е все пак. За това тези избори ги чаках с интерес, любопитно ми беше дали избирателите на ДПС дораснаха за промяна, тъй като те също усещат осезателно управлението на ДПС, но не....както каза един преди мен - гласуват като овце, живеят си като овце.
60
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Станишко и Ко ограбиха народа по време на ТройнО Крадливата коалиция, съставена от шарлатани и престъпници и сега тия супер наглеци искат пак да се върнат на власт, е това е безочие и извънземен гьонсуратлък! Абе не ги ли е срам, че откраднаха над 1000 вагона, други 30 спални вагони, произведени още през 1971 г. с цена единия 140 000 евро, а закупени на цени от 540 000 ЕВРО!! другари, прогледнете най-после и стига си давахте гласа на тия народни изедници!!! И да добавя - министъра на транспорта Мутавчиев лично е отишъл да ги огледа и подпише договора с който е ощетил държавата само с тая сделка за милиони, с други стотици милиони, даже милиарди е ощетена държавата със ЗАМЕНКИТЕ, сега ЕС иска да връщаме милиарди. А при безкасовата приватизация, РМД, продадени печеливши предприятия, Нефтохим ,Плама-Плевен, Балкан за жълти стотинки от Другаря Костов-дясната ръка на Луканов, ощетиха България, която загуби държавни активи за над 100 МИЛИАРДА!!! Наглите комунисти ни ограбиха така, както и турците едно време не са ни грабили!