Финално: Хасан Азис взима Кърджали на първи тур

ДПС печели от раз във всички общини в областта
24 окт 2011 14:05, Красимир Ангелов
145
Финално: Хасан Азис взима Кърджали на първи тур
Хасан Азис печели в Кърджали на първи тур. Снимка: БТА

Настоящият кмет на Кърджали и кандидат на ДПС Хасан Азис в крайна сметка печели местните избори на първи тур, сочат данните на ЦИК при обработване на 100% от изборните протоколи.

Той събира 53,96% от всички гласували, или общо 18 153 гласа. Така след няколко обрата през изминалите часове вече окончателно е ясно, че в Кърджали балотаж няма да има.

Още по темата

С 20,65% на второ място остава кандидатът на ГЕРБ Илия Илиев, който бе посочен като сигурен участник на балотажа от вътрешния министър Цветан Цветанов. Трети е Милко Магдасаров от БСП с 20,12%.

ДПС печели на първи тур във всичките 7 общини на област Кърджали.

В Ардино кмет ще бъде Ресми Мурад, в Джебел – Бахри Юмер, в Кирково – Сали Рамадан, в Крумовград – Себихан Мехмед, в Момчилград – Акиф Акиф и в Черноочене – Айдън Осман.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
8
 
11
 
! Отговори
1 преди 12 години
аз съм българин от Кърджали и с чиста съвест гласувах за Азис за кмет! За съветници гласувах за ГЕРБ
58
4
 
4
 
! Отговори
До 48 преди 12 години
Интересно е ти дали се интересуваш твоя лидер как живее.А може пък да имаш като Плевнелиев къща на Халкидики за 1 400 000 лв и още 8 къщи и апартаменти ,купени само през 2009 год.За Бойко и Цецо предполагам знаеш -или не
57
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
изненадан съм , да не повярва чак човек , азиската печели и то от първия път в Кърджали
56
4
 
5
 
! Отговори
до 50 преди 12 години
не е нужно да вниквам в смисъла на това което си писал/а,за да разбера че си *** турчин.НЕ СЕ ПИШЕ''КИРЖАЛИ'' НЕ СЕ ПИШЕ ''реТ''ПРОСТИ *** СИ ОСТАВАТЕ ПРОСТИ И НЕУКИ
55
3
 
3
 
! Отговори
До 49 преди 12 години
От поста ти разбрах само едно.Не си от София.40 нови детски градини малко ли ти се струват.Метро,Ок.шосе...................Явно не си стъпвал в София а ако случайно си софиянец то лидера ти се нарича Станишев.Което обяснява всичко.
54
0
 
4
 
! Отговори
До 41 преди 12 години
Разбрахме мнението ти за "червените".Сега са те попитам за "турско сините" от ГЕРБ.Те като са патриоти и искат да "премахнат" монопола на ДПС в кърджали ,защо издигат собствен кандидат ,а не подкрепиха "червения".Така сега щеше работата да е на кантар и да има балотаж.
53
7
 
5
 
! Отговори
Schweizer преди 12 години
Честито ***. Имам приятели турци от Централна Северна България. Те не щат и да чуят за ДПС и ги наричат ***. Явно наистина истинскит турци са против ДПС, но *** ги подкрепят. По това може да се разбере кой е български гражданин от турски етнически произход и кой е ***, жишеещ на териотрията на Република България. Очаквам до 10 години, благодарение на мъдрото управление на ДПС, в Кърджали да останат 100 човека на кръст,а всичко останало ***.
52
3
 
8
 
! Отговори
+ преди 12 години
Дпс може да бъде бутнато в тези райони,само ако нашите *** партии се обединят и излъчат 1 общ представител кандидат за кмет.Как може да има клауза в закона която да твърди,че не се разрешава партии да съществуват на етническа или верска основа,и в същото време да съществува партия като дпс,която да агитира на турски език и т.н???Това ако беше нормална европейска и цивилизована държава такива като доган отдавна да са в затвора.Не се ли забрани дпс нищо хубаво не чака България!
51
3
 
6
 
! Отговори
до 46 преди 12 години
никой не те кара да живееш в Кърджали, ако не ти харесва напусни, както аз направих и ми е 100 пъти по-добре!
50
6
 
3
 
! Отговори
aide stiga zavis dee преди 12 години
Te tovae bravo ,,KIRDJALI''haide ,,bg'' va6 ret e haide zavijdaite vie samo tova mojete.
49
0
 
3
 
! Отговори
До 33 преди 12 години
Браво на кмета на Бургас. Ама защо Фандъка, която е толкова приближена до премиера-слънце, не направи и стотна част за София? Извода е елементарен, ако човека е кадърен - работи, ако не, резултата го имаме. Не само за кмета на София говоря, но и за цялото правителство.
48
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От *** електорат като този, какво да се очаква.Гласуват си като овце и си живеят като такива.Интересно как не се поинтересуваха как живее лидера им или защо се сеща за тях само по изборите.
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЛОШОТО Е ЧЕ КОГАТО ВСИЧКИ ЧУЕМ ЗА КЪРЖАЛИ ПРАВИМ АСОЦИАЦИЯ С ТУРЦИ,А ТОВА Е НА ТЕРИТОРИЯТА НА БГ,ПРОСТО ЖАЛКО
46
5
 
15
 
! Отговори
Кърджалиец преди 12 години
Градът пропада с всеки изминал ден. Няма инвеститори, няма работни места, няма млади хора, Кърджали е един от градовете, който се обезлюдява най-бързо. В Кърджали са останали почти само - възрастните хора и овчите избиратели на ДПС, това е истината. 90 % от работните места тук са на турски/гръцки компании (приближени до ДПС), които се изживяват като робовладелци и правят каквото си поискат, като разчитат на политически чадър за всичко. Надявах се, че българските турци са се осъзнали вече, но уви
45
9
 
6
 
! Отговори
Кърджали преди 12 години
турци? Що не ви стискаше да излезнам българин срещу турчин на балотаж? Щото тогава победата на Азисчо не беше толкова сигурна, а?
44
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво се вижда по форуми и навсякаде,ние сме се примирили че южна българия си''отива''.Война не е нужна ние дадохме всичко без ''бой''
43
0
 
6
 
! Отговори
До 9 преди 12 години
Ако наистина го мислиш това, дето си го написал, значи съжалението ми към теб е оправдано. Много добре си живеят хорицата из Кърджалийско, а като нямат къде да си похарчат парите ги изхвърлят с кошчето на ***, кметовете им мислят денонощно за тях и т.н. А колко страх и притеснения има зад тия числа, колко мизерия и безпътица в действителност. Сигурно знаеш отговора и на въпроса коя партия има нещо общо с избирателите си извън изборите. Верният отговор е никоя.Това важи и за надпартийните де
42
16
 
16
 
! Отговори
No Islam In Europe преди 12 години
*** позора *** под-човек от Азия кмет на български град ,тъжна картинка
41
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Червените" за пореден път доказаха, че не са българи. В името на властта, в името на това тяхната партия да е начело, са готови на всичко. Факта , че изразяват задоволство от победата на ДПС, само заради това, че са ГЕРБ показва истинската им същност.
40
2
 
2
 
! Отговори
ahahahaaaaaaaaaaaa преди 12 години
Ama to i sega ako se hvirli6 pod vlaka nyama da zgre6i6 ibez drugo si ,,anonimen''kif e problema.