Какъв талисман да носите според зодията (1 част)?

Близнаците предизвикват съдбата със зарчета
14 яну 2020 23:11, Иванка Гъркова
11
Какъв талисман да носите според зодията (1 част)?
Pixabay

 Много хора вярват в силата на талисманите и амулетите. В зависимост от основния им символ и какъв материал са изработени, те имат различно влияние.

 
Четирилистната детелина е един от най-разпространените символи в талисманите. Вярва се, че тя носи късмет и богатство на техния притежател. Пентаграмът, който също е популярен, предпазва от отрицателна енергия, докато Луната носи мъдрост.
 
Според астролозите, датата и часът на раждането на човек предопределят кой талисман е най-подходящ за него. Вижте кой е вашият:
 
1. Овенът трябва да носи ключ
 
Овенът е най-енергичният и работлив от дванадесетте знака. Той не се отказва докато не постигне онова, към което се стреми. И тъй като нищо не може да го спре, ключът е най-подходящия за него талисман. С него той „ще отключи“ всяка затворена за него врата. От друга страна символът се свързва с лидерство и неслучайно много хора търсят Овните за съвет, когато са в безизходица.
 
2. Седмицата е вълшебното число на Телците
 
Всички от тази зодия вярват в силата на талисманите. Те не само, че се интересуват от естествените камъни, носещи положителна енергия, но и от нумерология. Дори и да не знаят, числото 7 им носи щастие и може да се каже, че то е късметлийското им. Няма как да го носят в джоба си, но ще им се случват хубави работи на тази дата или в определен месец или час с цифрата.
 
Тъй като родените по знака Телец изпитват силна връзка с природата, трябва да държат за талисман жълъди. Те засилват интуицията им и защитават от беди.
 
3. Зарчета за Близнаците
 
Може да се каже, че хората с тази зодия често поставят на изпитание съдбата си, хвърляйки зарчета. А двете кубчета не са просто сувенир, а се използват за талисман, носещ късмет, пари и благополучие. Тъй като на моменти Близнаците се лутат и често сменят мнението си, той им помага да станат по-уверени в своите способности. Смята се, че зарчетата от благороден кристал или метал, имат по-голяма сила в сравнение с дървените и пластмасовите.
 
Талисманите за останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Просто част от плана преди 4 години
Предшестващ разпада на СССР и СИВ, на друго място раздаваха Стингъри - 100 000 долара за 25 милионен хеликоптер. Добра сделка. И както обикновено: Business as usual. На самотния остров бих убил пед.ер.а.ста да започна да водя нормален полов живот, но аз не съм на тоя остров. Вие сте! Е такъв е вица! И като знаеш вица има си начини и начини за излизане от тая ситуация!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ако исках тоя африкански политик убит има много начини да го гръмнат, но това не проблемът. Аз пращам теб, когато трябва да изглежда като нещастен случай!" Директор на ЦРУ към Джейсън Борн. Толкова за смъртта на Людмила Живкова и Симеон 2 Сакскобурготски още наречен Симо Ваната
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иванке Иванке ... и това е само част 1-ва както си написала. Явно си на дъното на йерархията щом ти дават само за зодии и глупости да пишеш.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии