"Хотелиерът" Криско избран за певец на годината

Надя от Deep Zone внесе еротика на наградите на Box TV
Обновена: 3 фев 2014 14:06 | 31 яну 2014 11:52, Александър Попов
102

Криско и балетът му с ясен жест към критиците. Снимка: Dnes.bg

"Любимецът" на хотелиерите - Криско, грабна отличието за певец на годината на първите музикални награди на Box TV, които преминаха под мотото "Оставам тук".

Осъденият за дребно хулиганство изпълнител получи статуетката си от фолкпевицата Анелия, която отново изненада с присъствието си на церемония, на която попфолкът отсъства. "Как така точно от теб взимам наградата", попита Криско, а Анелия отвърна с гордост: "Аз съм навсякъде".

По-късно Криско зарадва присъстващите с микс от песни, включително и част от ново парче, в което "тегли майна" на критиците си. Балетът му пък го подкрепи с хореография, в която преобладаваше средният пръст.

Криско излезе още един път за статуетка заедно с Ангел, Моисей, Венци Венц, Декстър и Павел. Те получиха статуетката за Най-добра хип-хоп и R&B песен със "Знаеш ли кой видях".

Иначе героят на вечерта бе Михаела Филева, която в една година спечели награда за дебют, а снощи грабна приза и за певица на годината. Заедно с Графа и Вензи грабнаха и най-престижната статуетка - за хит на годината за "А дано, ама надали".

Вензи бе избран за дебютант на годината, Ангел и Моисей за дует, а песента "Седемте езера" получи приза за Клубно и поп изпълнение.

Донякъде изненадващо в категорията за рок песен надделяха Революция Z с "Аз искам" в конкуренцията на D2 и Б.Т.Р.

Еротична нотка на музикалното събитие внесе Надя от Deep Zone, чието бюстие не издържа на подскоците й на хита "Няма не". Със свои парчета на сцената се представиха още Поли Генова, Мастило, Боги, Рафи, Ангел и Моисей, Мария Илиева, а Миро сложи финалната точка с новия си проект "Деца".

Собствениците на медията пък спестиха наградата за песен на зрителя, тъй като гласуването било манипулирано. Те си прибраха статуетката и заявиха, че ще я връчат следващата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
2
 
! Отговори
Misi преди 10 години
ko-neee
80
1
 
5
 
! Отговори
MuddyWaters преди 10 години
Бе къф Криско веее,жив Др*ско си е този ***.Давате му поле за изява и той си показва простотиите.Да намирате нещо смислено в текстовете му???На какво учи децата Ви?Че той ако остане без тъпкачите си не става за нищо!Ярък пример как системата в БГ е сбъркана и все повече *** почва да бълва.И нещата ще стават все по-зле.
79
13
 
4
 
! Отговори
Пешо-София преди 10 години
Много злоба и завист бе братче,какви коментари от някой какво чудо само! Ей затова няма да се оправим в тази държава докато всеки гледа в канчето на другия ще е така . Криско си е Криско браво братле!
78
13
 
2
 
! Отговори
Моли преди 10 години
Не Ви интересува какво прави Криско в ежедневието си тъпацииии! Не е длъжен да прави нищо, което не желае! Колкото до наградата, искрено се радвам! Песните му са адски зарибяващи! Целувки !
77
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Откога има нещо нормално в тая клоака, та искате певците да са нормални?! На България и остават не повече от 15-20 години предсмъртна агония и после край, за съжаление...
76
1
 
10
 
! Отговори
Shilce преди 10 години
Homo пародия ... Я марш на работа измисленяци !!!!!
75
2
 
14
 
! Отговори
Дриско преди 10 години
Какъв певец е тоя наркоман?!?!?! @_@
74
1
 
6
 
! Отговори
das преди 10 години
ахахахахахахахахахахахахах
73
1
 
16
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Ега си ***!И не само той ами и тези,които го избраха
72
2
 
15
 
! Отговори
Картона преди 10 години
Какви са тия певци , поп величия ? ***
71
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма ли кой да го утрепе това недоразумение ?
70
3
 
17
 
! Отговори
Спомняте ли си преди 10 години
Рапърът Криско си навлече гнева на фенове, след като отказа да пее на благотворителен концерт в Стара Загора. Събитието е било в подкрепа на 16-годишния Мирослав Петков, който страда от рак на белите дробове.
69
4
 
32
 
! Отговори
Потресен преди 10 години
Как може един наркоман да е певец на годината?????
68
1
 
26
 
! Отговори
Заглавието преди 10 години
Не хотелиерът,а певец трябва да е в кавички...
67
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аха. Щом е някой български "талант" веднага изключвам телевизора.
66
1
 
31
 
! Отговори
Падам от смях преди 10 години
Криско и певец на годината - абсурд!!! Пълен абсурд! Този *** поне глас да имаше, или поне смислени песни, или поне нормално държание...Ужас и смях в залата - кой определи смешника за певец на годината?
65
1
 
10
 
! Отговори
иво калпазанов преди 10 години
Бе гледам на снимки 27,28,29 ня'къв балет "мис къс крак" и си търкам очите,и пак гледам и си мисля туй няк'ва читалищна самодейност ли е,кво ли е?
64
1
 
16
 
! Отговори
с преди 10 години
Криско е певец?! Да се мъчат да го пробутат като рапър е достатъчно смешно, а като певец е вече съвсем нелепо. Дриско.
63
0
 
12
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Криско и певец на годината? Кое не пасва в това изречение? Трябва да познаете от веднъж!
62
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте в Тубата най-добрите изпълнители от кастингите (повтарям: кастинги, дори не са някакви финалисти!!!) на Music Idol от Швеция и Финландия... само вижте какво става. При само първите 20 изпълнители имаше поне 15 които бяха хиляда пъти НАД нивото на нашите ПОБЕДИТЕЛИ. И толкова нормални млади хора. Жените - с дънки, токчета, тениска на Металика, без 100 литра грим, китара в ръка - и толкова по-красиви от нашите чалгиМъжете - без бръснати крака, и пак с дънки, ботуши, китара и присъствие