Тръмп за новата книга за него: Пълна е с лъжи!

Авторът за Белия дом: Постоянен хаос и интриги!
5 яну 2018 07:52, Елка Василева
14
Тръмп за новата книга за него: Пълна е с лъжи!
Снимка: архив, Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че новата скандална книга за него, която предстои да излезе днес, е "пълна с лъжи, погрешни тълкувания и източници, които не съществуват", предаде Ройтерс.

В коментар в Тwitter от късно снощи местно време Тръмп увери, че е забранил достъпа на автора на "измамната книга" Майкъл Улф до Белия дом. "Никога не съм говорил с (Улф) за книгата", подчерта президентът на САЩ.

"Вижте миналото на това момче и гледайте какво ще се случи с него и с Окаляния Стив", написа още Тръмп.

Скандалната книга за президента на САЩ, разпространени откъси от която предизвикаха спорове, ще бъде публикувана още днес, а не във вторник, както бе предвидено първоначално, съобщиха по-рано нейният автор и издател, цитирани от Франс прес.

По-рано ДПА предаде, че адвокатите на Тръмп са заплашили да предприемат незабавно действия за блокиране на нейното публикуване.
"И ето. Вие можете да си купите (книгата и да я четете) утре. Благодаря, г-н президент", написа в Тwitter авторът Майкъл Улф, цитиран от Франс прес.

Вчера адвокати на президента на САЩ призоваха да бъде спряно незабавно разпространението на книгата "В Белия дом на Тръмп: огън и ярост". Това стана ден след като публикувани откъси от нея предизвикаха ожесточена полемика.

Авторът Майкъл Улф описва първата година от престоя на Тръмп в Белия дом като постоянен хаос и интриги около един президент, осмиван от собствените си сътрудници, отбелязва Франс прес. Уволненият бивш главен стратег на Белия дом Стив Банън е цитиран да определя среща на представители на предизборния щаб на Тръмп с руснаци като предателство.

Американското президентство осъди "смешните лъжи" на една книга, натруфена с "таблоидни клюки".

Според правни експерти всички евентуални съдебни искове на Тръмп срещу автора и издателя, както и срещу Стив Банън, почти сигурно са обречени на провал и може да доведат до още позорни разкрития, предаде Ройтерс.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
какво се чудите? преди 6 години
Руските хакери са виновни!естествено!
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някаква амерофилска кратуна под мен пише несвързани изречения - страничен ефект от завишена употреба на наркотик .
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някаква русофилска кратуна под мен пише несвързани изречения - страничен ефект от завишена употреба на бояришник.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оказва се че демокрацията енещо различно от народовластието .
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато Крим е бил в Русиясащ още не са съществували .
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маккейн как подскачашекогато научил , че в Русияса приели огледален законза чуждите агенти в медиите .
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Току-що научихме от една дълбокомисленатиква че имало путинизъм, но тръмпизъм, илибойковизъм в природатане съществуват .
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5, в ердоганова турция ако напишеш дори изречение срещу ерСдухан ще те опандизят като гюленист.И в същото време крепостниците у нас възхваляват путинизма и ердоганизма и искат да ги налагат на цивилизована Европа. За щастие нищо не зависи от тях. Демокрацията е уязвима, но издръжлива там където я има. А диктатурите са обречени на провал. Няма диктатура в човешката история, която да е оцеляла. Няма!
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работили в белия дом ибез забрана за разгласяванена информация до която са ималидостъп ? Това е върхът надемокрацията и на идиотията .
5
1
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Съгласен съм, но и страна в която човек може да стане богат като напише книга осмиваща президента. Чудя се колко ли книги осмиващи Путин има издадени в Русия? Или ти се придържаш към тезата, че там няма нищо смешно ... и
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп да напише книга за себе си, която казва истината.
3
4
 
5
 
! Отговори
Алена преди 6 години
Първата година на жълтото куче...
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хилъри, която руши имиджа на днешния американски президент и на американската президентска институция и избирателна система, е руски агент ;)))))
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ е страна от третия свят, където жените са изнасилвани от местни олигарси. Във гетата е пълно със клошари и банди със гангстери. Половината щати са комунисти, а другата половина фашисти спасява ги само дружбата с Рокфелер, обаче заема им е вече 20 трилиона.