Шофьор не видя "стоп" палка, блъсна катаджия в Бургас

Служителят на реда е с контузия на китка и длан
13
Шофьор не видя "стоп" палка, блъсна катаджия в Бургас
Снимка: Булфото, архив

66-годишен шофьор блъсна катаджия на бургаската улица "Демокрация", съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал на 5 януари около 11:55 ч. Тогава на булеварда, откъдето минават колите за центъра на града, шофьор на "Опел Корса" с бургаска регистрация е спрян от полицейски служител за проверка.

Мъжът обаче видял в последния момент командата на полицейския служител и не оставил достатъчно странично разстояние до катаджията, като го блъснал странично в областта на китката.

Полицаят е прегледан в УМБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение с диагноза "контузия контузия на дясната китка и длан".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Бургасблъснат полицай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
руснака преди 6 години
Хем блъснат, хем не е, но в областа на китката. Спрян автомобил блъска катаджия. Бе нещо аз ли не съм в ред или целия текст е с объркана мисъл. Самият катаджия пък не е ли успял да си мръдне тоя клон(ръка) като израстък, че да не го "блъсне" ?Думата блъсне трябва да е в кавички! А последното написано за диагнозата, също си е за диагноза психо диагноза цитирам "с диагноза "контузия контузия на дясната китка и длан"." Това контузия на контузията ли е?
9
1
 
3
 
! Отговори
Тъпи преди 6 години
Преди завоя на бул България с околовръстното по посока Малдост изкочи *** полицай с палка и то на средата на пътя при нулева видимост преди завоя.Естествено спрях и го напсувах жестоко даже и щяхме да се биеме и продължих по пътя .Въобще не ми пукаше че се правел на интересен но видимо се беше уплашил ,
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Taka myse pada na katadjiqta.Sledvahtiqt pat dane izka4a ot xrastite.
7
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никаква коренна промяна няма в кат. То и старата абривиатура си остана от сациализма. Едно време през соца с Москвича когато ме спираха катжиите се бъзикаха. Отвори багажника да видиме агнето. Демек резервната гума аптечка пожарогасител крик. КАТ си е комунистическа структура само дето им смениха красивите униформи с гробарски. Пременил се Илия погледнал се па в тия. Едно време фъргаш 2 или 5 лв и си караш без да се притисняваш. Сега на 200 лева се мръщят! ПОРАСНА ИМ РАБОТАТА!
6
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв кат бре, това е сборище на потомствени рушветчии създадено по съветски тертип, имащо за цел само и единствено рекет над шофьорите. В никоя нормална държава, няма такива лалугери по храстите, при това първа категория труд.
5
1
 
27
 
! Отговори
DJAC преди 6 години
Докато ушевите се крият по храсите и изкачат в последния момент,така ще бъде
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицаят е прегледан в УМБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение с диагноза "контузия контузия на дясната китка и длан".Сега ще страда сексуалния му живот...
3
1
 
25
 
! Отговори
ЛОШО преди 6 години
В Света Катаджиите не Изкачат на Платното като шебеци , преследват Нарушителите в Гръб и пускат Сирени и Светлини .И този Катаджия е по-зле от 90годишен катажия .Това в кръга на шегата . Трябва КАТ или да се Реформира или да се Закрие , трябва да има нова структура за контрол и управление на Трафика .Много хора загинаха заради Грешни Инструкции на КАТ България .
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"диагноза: контузия контузия на дясната китка"Двойна контузия?
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
еее тоз Роска Горския не се спря