Килърът на Христов - с черни дрехи, около 35-годишен, с маска

Стрелецът подготвил терена две седмици преди убийството
10 яну 2018 21:47, Анисия Иванова
52
Килърът на Христов - с черни дрехи, около 35-годишен, с маска
СНимка: Булфото

Килърът на бизнесмена Петър Христов бил с черни спортни дрехи, около 30-35-годишен, с качулка и маска. Така свидетели, които работят на строежа, откъдето бе убит Христов, описват килъра му.

Трети ден след убийството убиецът още не е открит. Разследващите са по горещи следи, но отказват да разкрият подробности, съобщи Нова телевизия

Районът е проучен добре от убиеца, защото нито една камера не го е заснела. Килърът е използвал една маса, за да стреля от упор.

Изстреляни са 8 изстрела, открити са 7 гилзи, а в тялото на бизнесмена са попаднали пет куршума.

Оказа се, че стрелецът е подготвил терена две седмици преди убийството. Счупил е прозореца малко преди Коледа, потвърдиха разследващи. Тогава е забелязан и от работници, но никой не се е усъмнил в него.

Яков Джераси е един от хората, говорили последно с Петър Христов в утрото преди разстрела.

„Той имаше мечти за бъдещето. Той иска да влезне в българската политика, евентуално. Имаше много близки отношения с партия ГЕРБ”, разказа Джераси.

Според него версиите за неуредени бизнес отношения, личен мотив и отмъщение заради разкриването на групата за отвличания "Наглите" издишат. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По маската и физическото устройство на нападателя ми прилича на ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. Виновен до доказване на противното както е в България.
47
1
 
2
 
! Отговори
кой прави маските преди 6 години
с маска на 35маската не е издала прикриващия се стрелджия
46
0
 
5
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Според мен Георги Вълев е натопен от Петър Христов(за да си разчисти Великотърновския вилает) и Цветан Цветанов(заради PR) , а Ася Петрова изпълнява партийното поръчение. Влизайки в затвора, на Вълев не му остава нищо за губене, иска "разплата" и "попада на хора", които имат причини и възможности да уредят ликвидирането на Христов.
45
0
 
3
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
"Киларите" са доказани извършители на 5 убийства и се предполагат за още 5 . Георги Вълев е обвинен за поръчител на 2 убийства покрай "Тракийска банка"(Пловдив)->"ДЗИ банк" на адвокат и посредник на акционери на "Тракийска банка". Един от свидетелите споменава, че едно от другите убийства, чиито поръчители не са разкрити е "пловдивски бизнесмен". Кюлев има бизнеси в Пловдив и Боровец(там е заровено кучето) и поръчителят на убийството му не е ясен.
44
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати дебииилите!Вече не могат да измислят нищо ново, в такив случаи,дрънкат едни и същи т***потии,че да се смее ли човек,да плаче ли от омерзение!"Убиецът бил окло 35 годишен и с маска."Как бе дебилилчета,като е бил с маска,разбрахте на колко години е?Отгоре на това сте узнали,че две седмици работници от близък строеж го виждат,че лице,с черни дрехи и с маска на лицето се мотае наоколо,влиза и излиза от сградата и никой не се усъмнил в нищо и не се обадил в полЮцията!Ха стига вече т***потии
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой каквото търси, намира.
42
0
 
14
 
! Отговори
лигата на необикнове преди 6 години
Черно облечен с маска на 30 35 години имам съмнения или е Зоро или е Батман
41
0
 
7
 
! Отговори
Ловеца на залези преди 6 години
До ***.... със заглушител - нали ?
40
0
 
19
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Спокойно, този ще се самоубие след 4дни в съседния блок и ще бъде открит от полицията. Оръжието на самоубийството ще бъде същия картечен пистолет. Ще се гръмне с 7 куршума и ще остави пистолета до себе си.
39
0
 
3
 
! Отговори
nsp преди 6 години
До ссBez maska shtyaha da mu dadat EGN-to i CV-to...
38
0
 
23
 
! Отговори
сс преди 6 години
С маска и качулка , а иначе бил на около 35 години. НЕ пишете глупости, моля
37
2
 
7
 
! Отговори
Фалшив герой преди 6 години
Г-н Джамбазки - моля Ви да уважавате и зачитате мнението на българските граждани независимо от това дали Ви харесва или не. Вие сте слуга на този народ-българският и Вашето отношение към него е унизително !
36
0
 
15
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
Още ли не е намерен в близката околност самоубил се???
35
0
 
18
 
! Отговори
бай х преди 6 години
който и да посочат от милицията - той е 100% убиец със всички доказателства срещу него , мърдане няма
34
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във връзка с убийството, МВР издирва още един самоубил се !
33
8
 
4
 
! Отговори
руската връзка преди 6 години
Компрометиране на РБългария, нова хибридна война( не е нова, като знаем още от Луканов, Кюлев( съветник на Първанов, И.Павлов, сестра му, детето й?, Г.Илиев, съпругът на Весела(БСП).Все млади, професионалисти-снайперисти.( помните филма, когато носеше снайпера разглобен, в *** за цигулка..известен актьор испаноезичен беше.. забравих името..)
32
1
 
22
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
Защото са на високи постове и имат огромна охрана.За такива цената е много висока,не че е невъзможно.Килърът си е килър.Той това му е работата.Няма срамна работа дето се вика.Въпросът е кой плаща поръчката.Въпреки,че за човек на Илия Павлов,занимавал се с изнудвания и рекет,преминал към СИК и близък до Бойко и Цецо извършил множество престъпления едва ли има значение кой и защо го е гръмнал.
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
което ще рече,че разграбването и преразпределението на активи продължава с пълна сила/ справка банка КТБ/ Финансовия ресурс ,който контролират чрез подставени лица и свои хора и добре платени лакеи на всички нива в държавата трите партии ГЕРБ, БСП и ДПС им дава възможност не само да манипулират, лъжат и крадат безогледно но и да насочат "контролните" органи на държавата към несъгласните с тях.Оттук до крайната мярка има само една крачка.
30
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравейте! Да така е, никога няма да научим истината не само за тези трагични случаи от последните дни, но и за всичко което се случва в държавата от началото на така наречения преход.Още по малко ще научим за това колко години преди 89 година мозъчния тръст на БКП в лицето на Луканов и сие са замислили и начертали стъпките за бандитското разграбване на активите на държавата със благозвучното за ушите на народа "преход към демокрация". Тази посока дадена преди 28 години се спазва и до днес.
29
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А този строеж е изоставен от години, работници няма! Сега изведнъж се появиха и са видели убиеца...