Белнейска против нова ексхумация на Росица и Христина

Според нея заключението на петорната експертиза, че дъщерите й са убити при катастрофа не се подкрепя от останалите факти
28 авг 2008 11:17, Красимир Ангелов
29
Белнейска против нова ексхумация на Росица и Христина
Снимка: standartnews

Майката на сестрите Белнейски е категорична, че няма да позволи втора есхумация на телата на децата си, ако в нея не участват специалисти отвън, съобщи БНР.

Според нея заключението на петорната експертиза, че Росица и Христина са убити при катастрофа не се подкрепя от останалите факти, че момичетата са удряни с камъни и насилвани.

Днес Белнейска ще се срещне с окръжния прокурор на Пазарджик и ще изрази лично възраженията си.

Dnes.bg припомня, че през май телата на двете сестри бяха есхумирани и подложени на нова експертиза.

Според нея именно удар от кола е убил сестрите, а не побой с камъни, каквито бяха предишните версии.

После труповете им са били преместени в безлюдна местност, където е било инсценирано изнасилване.

Телата на Росица и Христина бяха открити на 30 януари 2006 г. в областта "Грамадите" край Брацигово.

Впоследствие бяха проверявани стотици версии, ДНК материал бе изпращан в САЩ и Англия, но резултат няма до ден днешен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
simlim преди 15 години
Истината се знае от всички, но имат интерес да я крият! Виновниците са известни на прокуратурата и полицията и на всички управляващи, но сега гледат как да ги измъкнат с някаква лъжлива версия за автомобилна катастрофа!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Горките деца и горката майка.Може да са доубити с камъни и да има изнасилване,а и катастрофа.Според мен трябва да се търси докрай още повече,че не са минали 100 години и вероятно освен извършителите и някой друг е видял или дочул нещо.Мисля,всички да съберем пари ида финасираме някое дидективсо бюро от Англия или по-добре от Израел и ще има отговор....загадката.Ние също вярвам,че имаме много добри следователи но не се знае какъв е натискът върху тях.
6
0
 
0
 
! Отговори
spd преди 15 години
no problema e che ogleda na mestopresuplenieto i purvite analizi sa napraveni ot hora koito sa naznacheni na rabota sus vruzki ... vsichki znaem che taka neshtata v BG stavat i se nadqvam v budeshte da analizirame tozi fakt za da promenim neshto v imeto na obshtoto blago ... a do togava shte ima bog da prosti baba i dqdo deto vse puskat glasove za BSPto i ...zdravei mamo obajdam ti se ot chujbina ... tujno no fakt ... dogodina pak shte biq 300 km. put za da pusna edin glas protiv mizernite BSP-ari...
5
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Как се изсценирва изнасилване?До Нр. 1: Нема господ! Ако трябва още 20 пъти да се ексхумират телата ама тоя (тези) *** които са направили това трябва да се хванат.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
tozi radanov - pishman profesor, udostoen s titli ot bkp, da se skrie i da prestane da se poyavyava !!! da e kazal, kogato e tryabvalo - nishto poveche ne moje da vidi. detsata gi nyama, tova e!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ади стига ги вадихте от гробовете децата бре, това е грях, оставете ги да почиват в мир.Господ си знае работата, каквото е имало да става - станало е, той ще накаже когото трябва, не се месете в Божиите работи.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нищо не се направи.Само се говори,и се показва,че се "върши някакво действие".Господ ще ги накаже тия *** долни,и тия "специалист" и убийците
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Оставете горките деца да почиват в мир!!!!! След толкова време и 5Х10 експертизи да направят само ще си мерят научните титли и ще изпплзват трагедията за лични нужди и разчистване на сметки. Ина Господ и той знае истината!!!! а ние само резултата от нея........ Нека почиват в мир, горките деца!!!!!!