Наказанието на ромите – ще си учат уроците вкъщи!

Учениците ще бъдат преместени в самостоятелна форма на обучение
22 окт 2012 19:49,
464
Наказанието на ромите – ще си учат уроците вкъщи!
Снимка: Facebook

Тримата ученици от Професионалната гимназия по транспорт и обслужване „Георги Бенковски” в Добрич, които се изгавриха с портрети на велики българи, ще бъдат прехвърлени в индивидуална форма на обучение.

Това наказание определи  Педагогическият съвет на училището, съобщи началникът на Регионалния инспекторат по образованието Петър Петров.

Още по темата
Учителите са взели решение тримата единайсетокласници да бъдат преместени в самостоятелна форма на обучение в училището, което означава, че ще трябва да се подготвят сами по всички учебни предмети и в края на годината да се явят на изпити.

Наказанието е наложено според Правилника за прилагане на Закона за народната просвета. То е възможно най-тежкото в случая.

Преместване в друго учебно заведение не е възможно, защото на територията на Добричка област няма друга гимназия с такъв профил, поясни Петров.

Тримата роми взривиха интернет със снимка, на която позират непристойно с портретите на Васил Левски, цар Симеон I и княз Борис I.

Началникът на инспектората по-рано днес коментира, че няма данни за организирана провокация от страна на тримата, а младежите са искали да станат известни и да изпъкнат сред връстниците си.

В Комисията за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните очакват от училището да им изпратят предложение за образуване на възпитателно дело в Детската педагогическа стая и за вземане на възпитателни мерки спрямо тримата ученици

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


464
Още по темата: добричромиистория
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
308
7
 
3
 
! Отговори
Tan4eto преди 11 години
Мен са ме ръчкали и *** и турци никога няма да ги забравя .!!!подмокрям се само като се сетя какво беше ах
307
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да им чупим ръцетае това все пак не са хора това са ***
306
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Водят ги УЧЕНИЦИ ( ще си учат уроците в къщи ) , нали това е главното , не образованието а да ПЛУЧАВАТ. ПОМОЩИ.И това е най голямото наказание .Нашите деца на запад- учат и работят , Тези ще ги галят в къщи.За работа НЕ ги търси , то и власта така ги е научила !
305
0
 
3
 
! Отговори
Разбирач преди 11 години
*** го взимат от всякъде !Почти професионално!
304
0
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
НИКАКВИ ПОМОЩИ ЩОМ НЕ ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ ,БЕЗ ДА УЧАТ ВИЖТЕ В КАКВО СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ АБОРИГЕНИ ГЛУТНИЦА ПЛЪХОВЕ.
303
1
 
8
 
! Отговори
до 343 преди 11 години
Спал съм с туркиня и то доста пъти.Чиста отдолу..избръсната, но те има като поредния тъпкач....не като българин или турчин. Не влага никакви чувства. Само за момента те използва да се начеше.
302
0
 
7
 
! Отговори
Станимир преди 11 години
"Началникът на инспектората по-рано днес коментира, че няма данни за организирана провокация от страна на тримата, а младежите са искали да станат известни и да изпъкнат сред връстниците си."Определено станаха известни , дотолкова , че всеки българин ги иска МЪРТВИ
301
0
 
3
 
! Отговори
до Силвия 337 преди 11 години
Няма измислен начин срещу прогнилата от корупция върхушка освен български Брайвик да влезе в парламента, когато случайно е там Ахмед Доган, и Местан и Лютви да са първите жертви, а след това за профилактика Христо Бесеров и всички други еничари в шарламента.
300
2
 
3
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 11 години
Прогнозирах че ще ги пратят на курорт,само че не можах и да стигна до това проникновение-да ги пратят на Домашен курорт!Тия от ГРОБ гаврят ли се с нас, българи?Гоня 60-тте. Няма да съм вечно силен.Или ме избирате 2013-та или всички ще мрем в общия забвенски кюп на отчаяние и безсилие срещу мангасарските и турските своеволия в Родината ни България.Това ли искате?Ако не искате гласувайте по съвест!
299
0
 
2
 
! Отговори
pm преди 11 години
"НАРОДЕ ????" - Знаете ли кой го е написал? А? Това ли заслужаваме??? ДА ЖИВЕЕМ В СТРАХ? Левски, де да беше жив. Къде са сега нашите герои, къде? Кой ще ни спасява, та ние сами не може да се оправим понеже сме ***! Не може да се огранизираме, за това ЩЕ ЖИВЕЕМ В СТРАХ! Честито, НАРОДЕ, честито.
298
1
 
4
 
! Отговори
до 336 преди 11 години
Има технология да им намалиш миризмата достатъчно!
297
0
 
6
 
! Отговори
Силвия преди 11 години
Хорица добри, дайте да измислим нещо. Предлагам да направим някаква организация, примерно във фейсбук, или подписка, както прецените. НО трябва да се сложи край на това. Неописуемо е просто. Представете си, след години и вие ще гледате децата си тук. На мен ми е омръзнало да се притеснявам за моето дете, тъй като сме в близост до прочутото гето - МАКСУДА във Варна. Да живееш в страх, това ли заслужаваме??? Подкрепям някой от мненията за тези т.нар орагнизации. Моля ви, призовавам ви. Благодаря!
296
1
 
4
 
! Отговори
Р преди 11 години
До Разбирач, *** миришат гадно.
295
1
 
6
 
! Отговори
гошо преди 11 години
КАСТРАЦИЯ СЛЕД ТРЕТО ДЕТЕ, ДАЖЕ НЕ СЛЕД ТРЕТО, АМИ ПЪРВО! РОМИТЕ СЕ МНОЖАТ КАТО ПЛЪХОВЕ! Те СА си плъхове, но това е друга тема. ОГРАНИЧЕНИЕ НА РАЖДАЕМОСТТА!!! ТОВА Е РЕШЕНИЕТО! СЛЕД ГОДИНИ КАТО СЕ НАПЪЛНИМ С ТАКИВА, ЩЕ РЕВЕТЕ, НАЛИ?
294
1
 
1
 
! Отговори
ред преди 11 години
Министър Добрев най-после има доблестта да признае, че няма Доклад на HSBC за АЕЦ Белене. Една от многото лъжи на правителството за неефиктивността на проекта рухна.Българско национално радио, Програма "Хоризонт", "Неделя 150",21 октомври 2012 г., 10.17 часаВодещ Величко КонакчиевВодещ:Понеже така или иначе сигурно ще има референдум догодина,как ще бъде точно формулиран ще видим. Възможно ли е предиреферендума да се даде на широката публика този доклад, или...на HSBC?Д. Добрев:HSBC няма окончателен доклад, има разработки и ние сме...Водещ:Да.Д. Добрев:...публикували икономическия модел от тези разработки. Това,което е от значение за финансирането на проекта и за неговатаикономическа обоснованост или не.Водещ:Значи го има, така...Д. Добрев:А няма такъв доклад, защото... Има го още от март месец,публикуван е и в момента на сайта на Министерство наикономиката. Няма такъв доклад, защото тяхната работа бепредсрочно прекратена и ако те имаха 10 задачи, изпълниха едватри от тези задачи.Водещ:Добре, благодаря ви, приятен ден. Делян Добрев, министър наикономиката, енергетиката и туризма. За туризъм не можах, нодруг път. Благодаря ви.
293
0
 
3
 
! Отговори
здрав народ преди 11 години
не изчезнаха българите при византийско и турско и сега няма да изчезнат, те хранят ***,но и на това ще има край, колкото деца има някой да си ги храни, кастрация след трето дете.хуманността на българите е ненужна, да не работят българите за децата на *** и самите ***.
292
1
 
10
 
! Отговори
еми_4 преди 11 години
И СЕГА, ДАМИ И ГОСПОДА - ВИЖТЕ КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ОТШУМИ ТЕМАТА. И ЛИЧНО СПОРЕД МЕН НЕ ТРЯБВА ДА ГО ДОПУСКАМЕ, КАКТО СТАНА СЪС СЛУЧАЯ В КАТУНИЦА, МЕСЕЦ И НЕЩО ГОВОРИХМЕ, А СЕГА НИЩО = НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ. ЗАТОВА ПЪК, РОМИТЕ ЩЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ ТУК.ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕМ ПРЕД ТЯХ, КАКТО И ДА ИМ ПОКАЖЕМ, ЧЕ НЕ ТОЛЕРИРАМЕ ТОВА КОЕТО ВЪРШАТ. НЕКА СИ ЗНАЯТ МЯСТОТО!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПОДПИСКА!!!
291
1
 
0
 
! Отговори
KKK преди 11 години
KKK
290
1
 
9
 
! Отговори
Стоянов преди 11 години
От училището не искат да изгубят субсидията за тримата. Имам чувство, че и за убийство не биха ги изключили.
289
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за терминала - ако си към Франция, ще летите заедно с гъзизитатаа за пернатия - били сме и по-малко от милион, не сме изчезналино други отдавна, цели империи ги няма