5-месечно бебе почина от глад

Родителите му имат още пет деца
Обновена: 28 ное 2012 17:59 | 28 ное 2012 17:58,
163

15-годишният Живко често се грижел за братчетата и сестричетата си. Снимка: Булфото

5-месечното бебе от симеоновградското село Константиново почина от глад, след като го хранили само с каша от брашно.

Според кмета на селото Димитър Дончев родителите на малкия Михаил - Николай и Кирилка Николаеви, се издържали само с детските от 220 лева на месец.

Семейството има още 5 деца, най-големият е 15-годишният Живко. Той често се грижел за по-малките си братчета и сестричета.

Днес от Агенцията за закрила на детето в Димитровград дойдоха на място и констатираха, че децата живеят в крайно неподходящи условия.

Децата не могат да останат повече тук, затова ще бъдат дадени за отглеждане на вуйна им – Недялка Добрева, съобщи Димитрина Барбова от Отдела за закрила на детето в Димитровград.

Това е второто дете на семейството, което умира. Преди няколко години друго бебе на 35 дни починало от пневмония.

Родителите днес не бяха открити от социалните служители, защото тръгнали за Харманли да теглят кредит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: смъртгладбебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До социялния при положение ,че на някои ,а и на мои роднина заплатата е що годе колкото на тая като се извади път някак не е ли грозно да се поднасят суполиви историики ,а българина дето бачка в условия на опасен труд по 6 дена в седмица и взима 300 лв.Така ни маниполират въртят и сучат ,че са за пъкала!
108
0
 
29
 
! Отговори
Джипси преди 11 години
Във времето, когато вие седите и обсъждате тази тъжна история, Николай и Кирилка правят секс (без презерватив). Те са невинни божии създания, но след секса без кондом, искат някой да храни децата им - или Господ, или държавата... Това е положението. Дори дивите животни в природата спират да се размножават, когато няма достатъчно ресурси за оцеляването. А ние каквото и да говорим, Недялка и Кирил вече са угасили лампата...
107
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До социялния ами ти като ги знаеш нещата защо БХК и журналистие определят живота на ***.Е виж ги аутопсия няма но веднага по учебника -умря от глад ,без грам информация от съдебен лекар без нищо ,а новината изчезва след броени часове.Твоите факти не се анализират ,а всичко е политика кажи го на Тотю или работата е сладичка някак?Защо ти си мълчиш ,а и оставяш журналиста да говори когато сам виждаш "*** и контрацептив - изключено! "
106
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има ли аутопсия да се потвърди ???Или всичко трябва да мине като поредната нагласена тъжна случка с гладуващите ***.
105
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До освен 95И още. Опитайте се Вие да влезнете в *** махала и да ги просвещавате, особено на тема секс. Абсурд. *** и контрацептив - изключено!
104
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До освен 95Искам да поясня нещо за социалните работници и психолозите. Тези специалисти не са със статут на държавен орган, като Полицията или Прокуратурата. Нямат никакви правомощия, а законът е урегулирал техния труд като "подкрепящ". Да! Те не могат да санкционират и да следят като Биг Брадър какво става сред *** население. Техен обект са още - наркозвисими; възрастни хора; възрастни, младежи и деца с различни увреждания; бездомни; безпризорни и мн.др. Първата грижа за децата е на РОДИТЕЛИТЕ!!!
103
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак *** история! И после искат помощи! И за какво? За да ги изпива Мангов кръчмата, а чаветата да мрътот глад?! Е, никакви помощиза тия ***!
102
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да го беше кърмила - то е без пари!
101
0
 
17
 
! Отговори
bolka преди 11 години
От показаните снимки се вижда, че другите им деца не са мършави от глад, т.е. не е съвсем да няма какво да ядат. Освен това нали раздадоха хранителни помощи. Естествено, те не са за 5-месечно бебе, но пък са в помощ на семейството. Не коментирам за сателитната чиния и наличието на двор, където биха могли да отглеждат зеленчуци и плодове.Интересното е, че родителите отишли да теглят кредит. А с какво ще го изплащат, кредит не се дава като подарък.Кой знае каква е истината...
100
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има едно нещо нарича се ножица за ламарина и друго мотика.Или или доде нестане ще умират деца да гюбекчиистват дърти с ум на деца!Нека ми се сърди всеки ,но е бруталната истина ,аз дето не понасям *** имам повече човешко отношение от родителите на *** ,само по себе си това е предпоставка за краиности за решаване на проблема!Алтернативата е трудови сили - подобно на трудови воиски ,но за 5 години след което вече има право на помощи!
99
0
 
22
 
! Отговори
Пабло преди 11 години
Наистина проблема с *** ще стане много голям в близките години.Един ден когато ние станем малцинство дали тези маймуни ще започнат да работят,ще плащат ли данъци и ще издържат ли нашите деца? Отговора е НЕ!Отглеждаме едни ***,които само чакат момента да станат много повече от нас и да ни изядат,да вземат наготово къщите и земите ни,но за бога ние никога няма да го позволим,ако трябва ще вдигнем гражданска война и ще изчистим всичко черно що се движи!
98
1
 
5
 
! Отговори
118 преди 11 години
Ne si prav-,a.Cenite ne sa evropeyski,i cenite sa balgarski,za6toto v Germaniq moje da izkara6 s po malko pari za hrana.
97
0
 
11
 
! Отговори
do 114 преди 11 години
Tova,4e 70-80 godi6ni starci edvam kretat,no rabotqt radva li te?.Samo zaradi tova trqbva da sedne6 i da si pomisli6 v normalna darjava li jivee6 ?Ti gord balgarin li si?Az ne sm,za6toto sm hodil mnogo po sveta,mnogo normalni darjavi sm vidql,na6ata ne e ot tqh.
96
2
 
2
 
! Отговори
hdf преди 11 години
Az specialno mnogo se kefq na takiva ***.V edna darjava 4lenka na ES,nqkoy umira ot glad,Ne,nqma nujda da se pi6e v koq darjava.V tazi,koqto samo na hartiq e v ES.Ne mi e qsno za6to se pi6ete za evropeyci.Koe vie evropeysko?Zaplati,pensii,ifrastruktura,mantalitet...Az ne vijdam ni6to,a VIE
95
0
 
31
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Добре бе. Имат пет деца, живеят на СЕЛО - тоест място, където ако работиш ще имаш храна (произвеждаш си я). Винаги ще се намери работа - я дърва да нацепят, я да прекопаят някой двор... Е, който е минавал през селата знае, каква е работата. 70-80 годишни български старци едвам кретат, но работят по дворовете си и ПРОИЗВЕЖДАТ хранителни продукти, от които ще се изхранват. *** пасмина обаче работа не хваща, а само свива на готово.
94
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък мисля ,че цялата тая маса от *** трябва да работи в държавни ткзс-та да им съдират дупетата от бачкане и когато остане нещо от приходите да им се дава иначе 0И занаят и работа и приходи за държавата ,но БХК и другите изверги държаворушители ще ревнат защото те не целят да се отглеждат хора ,а да се нараждат ***.Аман толкова е просто и толкова бач има по България ,но никакви иниациативи от държавата.Дори градовете са мръсни ,а тея лежат и мързелуват!Искаш-Бачкаш!
93
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Семейство без доходи или без достатъчно доходи трябва да влиза в затвора, ако създава деца, които не може да изхрани и отгледа.
92
0
 
21
 
! Отговори
Разбирачев преди 11 години
Решението е просто - в България трябва да се спре плащането на всякакви социални помощи, вкл. и детски, а майчински само на тези, които са се осигурявали, т.е. осигуровка, а не помощ. Само така има шанс да живнем и да се повиши раждаемостта и сред българите.
91
0
 
20
 
! Отговори
до 108 преди 11 години
Остави ти света тея нарочно ни бутат с глупсоти на разни социопати -*** можеби с една едничка цел вместо да им даваме по % да стане повече % сякаш сме спонсори на простотията и мизерията.Въпроса е как точно и каде има такъв рай ,че безработни да имат 5 деца и защо тея струват на мен на теб на всеки по едни доста крупни суми ,а отговорност или мотивация за работа изобщо никаква няма.Тая взимала 220 лв ,а приятелката ми с 300 лв на 6 дневка дето си скасява живота ???Аз да ревна ли *** дегенер
90
0
 
23
 
! Отговори
Дучето преди 11 години
Ами защо ги раждате, бе, мама ви *** ***! Шлякате се по цели дни и нощи после хоп - умряло от глад. А имате още 5....тях как ще изгледате!?!