5-месечно бебе почина от глад

Родителите му имат още пет деца
Обновена: 28 ное 2012 17:59 | 28 ное 2012 17:58,
163

15-годишният Живко често се грижел за братчетата и сестричетата си. Снимка: Булфото

5-месечното бебе от симеоновградското село Константиново почина от глад, след като го хранили само с каша от брашно.

Според кмета на селото Димитър Дончев родителите на малкия Михаил - Николай и Кирилка Николаеви, се издържали само с детските от 220 лева на месец.

Семейството има още 5 деца, най-големият е 15-годишният Живко. Той често се грижел за по-малките си братчета и сестричета.

Днес от Агенцията за закрила на детето в Димитровград дойдоха на място и констатираха, че децата живеят в крайно неподходящи условия.

Децата не могат да останат повече тук, затова ще бъдат дадени за отглеждане на вуйна им – Недялка Добрева, съобщи Димитрина Барбова от Отдела за закрила на детето в Димитровград.

Това е второто дете на семейството, което умира. Преди няколко години друго бебе на 35 дни починало от пневмония.

Родителите днес не бяха открити от социалните служители, защото тръгнали за Харманли да теглят кредит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: смъртгладбебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
29
 
! Отговори
! преди 11 години
Добре де- кажете как искате да бъдем уважавани от света, като доброволно отглеждаме със заплатите си кърлежите, които нито искат да работят, нито искат да се учат, а като капак на всичко са недоволни, че малко им даваме?! Нашите деца недояждат, възрастните ни родители гладуват, болните ни роднини нямат пари за лечение, дупетатите ни са нагли, ояли се и арогантни, а ние си плащаме и мълчим- кой ще уважава таково племе, та ние сами те не се уважаваме!
88
1
 
35
 
! Отговори
FFБГ преди 11 години
И моето дете умря, още преди да бъде заченато и родено.Умря, когато разбра, че банките могат да променят условията по кредитите си и да му вземат хляба и умря от глад, умря когато разбра, че ще плаща парно което не използва и умря от студ, умря когато, разбра че парите предназначени за него отиват за съществуването на други хора, умря когато разбра, че родителя му е озверял и намразил света в който живее, след като цял живот е бил ограбван и използван и експлоатиран по-зле отколкото уличено куч
87
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И сигурно ПАК ние " гадните" БЪЛГАРИ сме виновни че "добрия" ***(турчин) не си е хранил *** а се е наливал денонощно
86
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пет месечно бебе умира от глад. На пет месеца спокойно може да живее само на кърма и няма да е проблем. При толкова деца ,надали майката не може да кърми. Следва предпоследно изречение според което това е второ бебе на тези родители умряло...Какво да си говорим и пишем. Насила хубост не става. Не искат да работят ,но пари искат.
85
0
 
19
 
! Отговори
от разрешението преди 11 години
отрежете му това което прави децата на набедения татко в кавички и проблема е и решен какво са виновни тези създания че инвалида е неспособен да се контролира
84
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
успокоявате се,че са ***.много българи са в същото положение на безизходица.докато богатите стават все по-богати,бедните стават все по-бедни.трайте си и скоро ще стигне и до вас.
83
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Родителите днес не бяха открити от социалните служители"Само да попитам аз ли съм луд или държавата и медиите???Тея нестига ,че за 2 път им умира дете ,но и след като изчезват и никакви ги няма им се вярва на простотиите и обвиненията ,видимо е ,че децата са облечени ,че имат ток ,сателитна -телевизор ,дърва за огрев ,стигат им за брашно ,а и помощ от 220 лв ,къща на 2 етажа що годе и до Димитровграт нещо покраи пазарите ще намерят да работят ,та какво изкривявате нещата де го тоя ГЛАД?
82
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да почива в мир, душица мила
81
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ne mi pyka koi ymrial 5 pari ne davam .tva nee novina ,vseki den ymirat xora.a kato ne mojete da gi gledate niama da gi rajdate ,tochka po vaprosa.
80
1
 
22
 
! Отговори
МРР преди 11 години
Просто истината е, че *** са свикнали да живеят мизерно и даже им харесва.Важното за тях е да се покажат пред събратята си на улицата, че колата е маркова и телевизора е скъп.Това е традиция от векове и няма да се промени.Както съпругът ми добави преди малко : "Те си живеят по своите правила и не искат да се интегрират, през това време чакат да видят до къде ще стигнем с помощите си към тях..."И въпреки това ми е жал за малките деца, които въпреки всичко са невинни все още...
79
0
 
4
 
! Отговори
MRR преди 11 години
До wertiМного добре казано !
78
1
 
22
 
! Отговори
освен преди 11 години
Освен магистрали( това е хубаво!!) да се обърне внимание на СОЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ!!1. Соц. службите трябва да водят ПРОСВЕТИТЕЛСКА дейност как се предпазва от забременяване и КОГА човек решава да има дете.2. ДЕЦАТА в ПРИЕМНИ *** семейства е ЛИЦЕМЕРИЕ за РБългария: КАКВО ДОБРО ще научат в това семейство? Приемното *** ги взема за ПАРИТЕ!!!3. Ако не се ограничи раждаемостта на *** ДО 1 дете- да могат да го ХРАНЯТ,ВЪЗПИТАВАТ, да се направи НУЖНОТО. БЕЗ СРАМ. Не сме длъжни да ги издърж
77
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Агенцията за закрила на детето защо изобщо ги изпуска от поглед, след като има вече случай на починало дете?!
76
0
 
2
 
! Отговори
of преди 11 години
ami jiteli na kvartal kadeto imat po 10deca...................qsno.
75
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Новината е безхаберни бохеми-*** вместо да отделят за децата си предпочитат да плащат за сателитна телевизия да мухат по кутия цигари,да ... ,а когато детето им умре от нихилизма им стават сензация и жертви чрез които да обвиняват държавата ,че са мързеливи социопати!Аз ще кажа СТИГА маниполации и изкривяване ВИЖДА СЕ с поне 50 лв на месец за глезотии са можели да му закупуват храничка ,но изродщината стига дотам ,че тея вместо да им е търсена отговорност от прокуротурата са изкарани страдал
74
0
 
36
 
! Отговори
Чухте ли я майката? преди 11 години
Преди минути, по телевизията, тя назова с обвинителен тон сумата и "толкова пари МИ ДАВАТ"!!! Виждате ли, някой й давал НА НЕЯ.Демек де, малко са й парите! А е имала пари да си купи боя за коса и да се изруси!Децата щели да идат в приемни семейства. Знаете ли по колко пари се дават месечно, ако вземеш в дома си ***, като в приемно семейство? Толкова, колкото е месечната заплата на доцент в БАН.И кои са тези приемни семейства? Пак ***! Откъде се вземат парите, които ще им дадат? От нас!
73
0
 
34
 
! Отговори
от 86 преди 11 години
Защо не е сниман телевизора ???Интересно след като Булсаткома се вижда ,а ги изкарвате първобитни каде им е приемника???Ама журналистите са гадно племе някак една плазмичка ако се покаже всичко дето сте писали изчезва.А предполагам ,че тея са с по-скъп от този които имам аз !Край- конец сказки!
72
1
 
12
 
! Отговори
. преди 11 години
Какво правят СОЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ, дори Кметът, за да ПРОСВЕТЯТ тези бедни хора, че децата са РАЗЛИЧНО НЕЩО от уличните кучета, раждат се деца, КОГАТО знаеш, че може да ги храниш, обличаш, ВЪЗПИТАВАШ. БЕЗ секс никой НЕ е умрял. Напротив- ако ЧЕТЕ и се образова.Ако иска да прави секс- да купуват презервативи.И ОТНОВО трябват ПАРИ!! Няма срамно тези неща да се напишат, да се кажат на ромите, на бедните.ЧЕ И сексът е ПАРИ! А не- раждане на деца!!!
71
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е *** работа детето умряло от глад но Булсаткома стои толкова за грижовните изнемогващи родители де да гледат маанета им е по важно от това да си хранят децата.Като го гледам единия и цигара пуши щом за Чалгии и Акцизи по 4 лв на кутия имат тея да ги разправят на някои друг!!!
70
0
 
41
 
! Отговори
Най-важното! преди 11 години
Тези хора живеят НА СЕЛО. Там всеки може да вземе земя под аренда от собственик или да получи от държавата 10 декара, ако семейството е социално слабо.Имате ли представа колко храни могат да се произведат, ако бъдат старателно обработвани 10 декара? Какво правят по цял ден тези двама здрави и прави, безработни родители?!Просто на някои не им се работи, това е.И защо да работят, след като държавата дере нас, за да дава на тях!