От 15 до 30 лв. и парче пица от "Атака"

Сидеров събира яки клакьори от фитнеса
Обновена: 21 юни 2013 14:03 | 21 юни 2013 09:25,
369
От 15 до 30 лв. и парче пица от "Атака"
Вероятно сред тези привърженици на "Атака" също има платени клакьори. Снимка: Булфото

Платени агитки гастролират по партийните протести. На демонстрантите се дават пари, за да подкрепят определена политическа сила, разказва пред bTV 18-годишен младеж, който е категоричен, че не става дума за мирните протести от последната седмица, а за организираните партийни мероприятия.

За Георги Флоров протестите са начин да припечели пари. Казва, че хората като него са много и се познават.

Последната му оферта е дошла във вторник от партията на Волен Сидеров. От "Атака" ги ангажират само за по два-три часа на ден, а парите се дават на ръка.

"Една приятелка ме попита във Facebook дали искам да протестирам за 15 лева. Аз веднага попитах за кой, кога и къде, защото съм ходил и друг път на платени протести. Тя ми отговори - за "Атака", 15 лева плюс ядене – парче пица или сандвич. Парите се раздават след 22:00 часа вечерта", разказа още Георги.

Още по темата
18 юни 2013 09:45
183
По думите му организацията става с посредници и не може да се стигне до поръчителя.

"За свалянето на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов пак имаше платени протести. От "Атака" тогава раздаваха по 5 лева на младежи, на възрастни жени – всичко, което може да ходи и е на крака. Всичко им е платено, това трябва да се знае", подчерта Георги Флоров.

От формацията на Сидеров категорично отричат, че плащат на хората, за да протестират пред централата им на "Врабча".

БНТ обаче също влезе в дирите на платени от националистите протестиращи.

Скритата камера на телевизията е посетила във вторник столичния квартал "Овча купел", където във фитнес клуб охранител на име Дани предлага на посетителите по 30 лв., за да участват в протеста.

Журналистът Росен Цветков е отведен от въпросния  Дани малко преди 18 ч. в пространството между парламента и храм-паметника "Александър Невски", където вече са се събрали стотици мускулести младежи, някои от тях - охранители.

После по странични улички групата стига до централата на "Атака".

По пътя получава интрукции да не приближава други агитки, който иска - да играе карти с "колегите" си и в никакъв случай да не признава пред журналисти, че му се плаща.

Мъжът, който ги наема, не коментира никакви детайли в подкрепа на кого или защо ще протестират.

Момчетата обаче стоят в зоната пред централата на "Атака", където лидерът на партията Волен Сидеров държи речите си по мегафон, обграден от охраната му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 9 години
До кочТи си ***, по-добре си затваряй устата, че мирише лошо, а и нищо умно не излиза от нея.
270
2
 
0
 
! Отговори
коч преди 10 години
До анонимен111Ти нормален ли си? Болен комунистически мозък!А по- ненормален от Сидеров няма.Много скоро ще бъде вън от играта.
269
0
 
0
 
! Отговори
слон преди 10 години
До АнонименЗаблудените овце повтарят ли повтарят една изречена лъжа ,а когато го питаха -какво е името на тази фолк певица господинчото отговори, ами аз не знам нейното има.Е.това сме ние-сипем помия,а после нека някой да провери. ***.
268
0
 
0
 
! Отговори
сиси преди 10 години
До ...271Kak Ви се струва да плащаш на някой,който вика срещу твоята партия.Куца Ви логиката.
267
0
 
1
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
ЕЕЕЕЕЕ
266
15
 
11
 
! Отговори
Tilk преди 10 години
Интересното е, че тези разследвания са направени точно след като Волен Сидеров зададе въпроса на Плевнелиев за офшорните сметки. Нещо, което нито един друг политик не би му задал. Това е по-настоящият въпрос. Защо са тези офшорки и откога са, и колко пари не са влезли от тях в държавата.
265
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене, как е, влиза ли ти готино, влиза ли ти?
264
19
 
9
 
! Отговори
Р.Кипърлиев преди 10 години
Каквото и да си говорим Волен им бръкна в *** с боксова ръкавица...
263
8
 
19
 
! Отговори
До 302 преди 10 години
Болен не питаше президента а го провокираше и се завиждаше но това е нормално за социален психопат. Такива хора обичат да са в центъра на социалното внимание а пък хора като тебе го мислят за герои. Тои така превлича внимание и се катери към власта. Без да има доказателства Болен няма право да обвинява. Също така Плевневлиев щеше да бъде съден от немската фирма а те напротив на компроматите го защитават. И това е факт а не гледна точка ..,,
262
23
 
12
 
! Отговори
анонимен111 преди 10 години
Никой освен Волен не би се усмелил да пита президента за офшорните му сметки.
261
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
mai ne samo toi e bolen ot va6ki si4ki sa va6lasali
260
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Партия "юруш" е ясна ... тя донесе милиони в джоба на психопатаСега дори и да изчезне, болен се е оправил финансово, а вие?
259
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ama za6to volen da pla6ta samo a MUTRITE kade gi propuskate GORT GERB KOSTOV KUNEVA i vsi4ki kadeto ne vzeha mesta i te davat ot 40l do 50l ot 19h do 02h a zabravih nai vajnite HFSB
258
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо ли в другите сайтове пише, че това се прави от Румен Пашата?
257
7
 
19
 
! Отговори
Купена любов преди 10 години
Каква е разликата между хората на сидеров и труженичките на околовръстното?-Едно парче пица
256
6
 
21
 
! Отговори
До 295 преди 10 години
Моляте не сравняваи Болен с Левски. Виж с Хитлер може. Горкия Левски ако можеше да чуе че Болен приличал на него би се обесил сам. Не прави такива коварни лъжи а ходи при Болен за 30 лева и парчето пица.
255
27
 
10
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Стига с хулите и лъжите за Атака от 2005 година се опитвате да я унищожите сега и физически!!! Атака победа тя проби крепостта на мафията 2005 и всички ги е страх че разбива сценария за колонизирането на България да живее втория Левски Волен Сидеров!!! Какъв е този Георги Флоров слуга маша за заличаване и физическо отсраняване на Атака и Волен!! Всички предатели и крадци са против Атака!!!
254
8
 
8
 
! Отговори
До 292 преди 10 години
Или страдаш от параноя но не се учудвам нали защитаваш Болен или имаш богата фантазия. Мисля че от тебе може да стане много добър фантастичен или криминален писател.
253
11
 
16
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
РАЗБРАХМЕ ОТ ВСИЧКО НАПИСАНО ТУК,ЧЕ ВОЖДА НА *** БОЛЕН СИДЕРОВ ПЛАЩА НЕ САМО ЗА ПРОВОКАТОРИ НА МИТИНГА С ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ С НИСКА СТОЙНОСТ И ПАРЧЕ ПИЦА,НО ПЛАЩА И ЗА ПИСАЧИ ТУК С НИСКА КУЛТУРА НО ПЪК С ТЕГЛО НАД 95 КГ. КАТО ИМ ГЛЕДАМ СЛАНИНИТЕ ИСКАМ ДА ИМ КАЖА:"ЛУМПЕНЧЕТА МУСКУЛИ НЕ СЕ ПРАВЯТ С ПИЦА А С ППРОТЕИНИ И ТРЕНИРОВКИ!!!
252
10
 
10
 
! Отговори
анонимен111 преди 10 години
До До 283Много, ама много си заблудена. Костов не трябва да се забравя, той е част от така наречения преход, който спомогна да сме в това положение, Костов затвори 1 и 2 блок на АЕЦ Козлодуй. Герб не стои на страна, просто се опитват да заблудят такива кукувици като теб. Герб дирижират всичко, организират протести, уговарят се с Доган за издигането на Пеевски за шеф на ДАНС и кротко чакат да свалят правителството и да се качат на трона. Да, ама забравят за фактора Сидеров.