Децата на Сугарев също започват гладна стачка

Не можем да те оставим сам, заявяват те в отворено писмо
Обновена: 17 юли 2013 09:21 | 17 юли 2013 09:21,
141
Децата на Сугарев също започват гладна стачка
Едвин Сугарев продължава да гладува. Снимка: архив, Булфото

Четирите от децата на Едвин Сугарев започват гладна стачка в подкрепа на баща си.

Преди 22 дни Едвин Сугарев, който е някогашен активен десен политик и дипломат, обяви, че започва гладна стачка и няма да я прекрати, докато Пламен Орешарски и неговото правителство не напуснат политическата сцена.

В отворено писмо, разпространено до медиите, децата му днес заявяват, че не могат да го оставят сам.

"Ние, Борис, Ела, Йоан, Кристиан, Стефан и Тея, се обръщаме към теб като твои деца с желанието да заявим своята съпричастност към безкористния ти жест и решителност. Въпреки молбите, които отправиха към тебе интелектуалци, общественици и граждани чрез множество писма, решението ти да продължиш беше твърдо.

Още по темата
Въпреки загрижеността и съветите на семейството ти и всички твои приятели решението да продължиш беше твърдо. Въпреки влошаващото ти се здраве, решението да продължиш беше твърдо. Разбираме тежестта на твоята дума, но отказваме да приемем факта, че тя остава нечута. Затова днес, на двадесет и втория ден от началото на протеста ти, ние, Йоан, Кристиан, Стефан и Тея, започваме гладна стачка в знак на съучастие в твоя граждански жест.

Не приемаме да живеем в общество, в което той – както и протестът на хилядите българи – не осъществява своето предназначение. Въпреки съвета ти никой да не те следва в това гладуване решихме, че не можем да те оставим сам, и се присъединяваме".

Писмото е подписано от Борис Сугарев, Ела Сугарева-Макгий, Йоан Сугарев, Кристиан Сугарев, Стефан Сугарев, Тея Сугарева.

Вчера Сугарев заяви, че не знае докога ще издържи, тъй като „от един момент нататък организмът започва да изяжда сам себе си“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
8
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Бог да пази и лудите от Сугарев!
120
2
 
5
 
! Отговори
+-+-+-+- преди 10 години
Честно казано, дреме ми на п а т а р о к а !!!
119
1
 
6
 
! Отговори
гладуран преди 10 години
Помня около 1995-1996 г.на пл. Ленин /сега незнам как му ъуриха името/имаше гладуващи и един от лозунгите беше:ПОСТРОИХМЕ ГРАД А УМИРАМЕ ОТ ГЛАД.Посетих моите приятели гладуващи през деня и ло късна доба в една от механит по Дондуков добре сипиинахме и обилно похапнахме до сутринта.На следващият ден те продължиха да си гладуват в палатковия лагер.Казват че СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА.Аз от първия ден в които видях по-горе снимания субект ама съвсем,ама съвсем и още веднъж ама съвсем на му вярвам62286
118
1
 
8
 
! Отговори
Адекватни коментари преди 10 години
Мислех да напиша коментар, ама като попрочетох, почти всики коментари написани тук, видях, че вече са казани доста от нещата, които мислех и аз. Браво! Доста адекватни коментари! Отдавна не бях виждал такова единодушие и близко мислене на толкова много хора /и то в такива размирни времена../, под една новина... Поздравления!
117
3
 
10
 
! Отговори
Bob преди 10 години
Ако не е ходил 20 дни по голяма нужда, сега ще роди и седмото си дете- 20 дневно ла*но. Да му дадат английска сол, да се улесни раждането, пардон, дефекацията.
116
1
 
5
 
! Отговори
ИЛКО преди 10 години
До АнонименЕто ти си един от хората които не бива да съществуват за да върви напред не България, а целия свят... прекалено много сте такива като теб отвратителни и нехуманни ***... Не говоря за Сугарев тук... самото ти изказване показва какъв човек си, отвратен съм!
115
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз съм на гладна стачка ,но не че не харесвам някого ,а защото до заплата ми останаха 70 лева, много обичам алкохола купих си алкохол с другите пари
114
5
 
18
 
! Отговори
Айде де...... преди 10 години
Не занимавайте хората с такива *** ! Едно време при първата гладна стачка се криеха по градските тоалетни да ядат като не виждали !
113
5
 
20
 
! Отговори
льольо преди 10 години
Това,какво си пишат деца и родители,не е обществен въпрос.Като искат гладна стачка-да стачкуват!Обществото би трябвало да се загрижи за онези,които гладуват не по свое желание-на са малко;и не малко от тях са деца.Сугарев няма друг начин да привлече внимание и да се опита да спечели дивиденти,освен по този начин.Веднъж вече успя,явно пак му е нужен посланически пост.Но,този път,е фарс и няма кой да се занимава с него.
112
7
 
4
 
! Отговори
Снежи преди 10 години
До гражданин: Май не гледате новините по телевизията. Иначе щяхте да сте информиран, че Сугарев е вече в болницата!...
111
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много платени комунистически *** съзирам във форума.Малко уважение *** правителсвото скоро ще бъде изметено но колко ли негативи ще донесе за България не е извесно
110
7
 
16
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
Крайно време е в гладната стачка на Сугарев да се включат не само децата му, но и всичките му братовчеди! Ако наистина беше на гладна стачка, Сугаревв досега да влязъл в болница. Явно всичко е пропаганден трик!
109
2
 
11
 
! Отговори
GRAJDANIN преди 10 години
DA DA GLADUVAT ZA DA ISKARAT PARI ZA MORETO TOZI CIRK SME GO GLEDALI APAK TOZI CIRKADJIY GO ZNAEM MNOGO DOBRE PAK ISKA DA STAVA NYKADE POSLANNIK ZATOVA NE MOJE DA SI NAMERI PARTIY SME6NIK
108
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цирк "Сугареви" е в акция. Явно безкористно ще получат пак някакви облаги като посланическо място или някаква друга изгода
107
10
 
23
 
! Отговори
У ЛЕВО преди 10 години
ПРЕД КАМЕРАТА ГЛАДУВАТ ЗАД КАМЕРАТА ПЛЮСКАТ .КАТО ИСКАТ ДА ГЛАДУВАТ , ДА ГЛАДУВАТ ,НО АНОНИМНО .КАТО СПРАТ ДА ГОВОРЯТ ЗА "ГЛАДУВАНЕТО ИМ " ЩЕ СПРАТ И ДА ГЛАДУВАТБЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ПОКАЗНО НА ПСИХИЧНО БОЛНИ ШМЕКЕРИ .
106
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много е интересно как е издържал на 23 - двадесет и три - дни глад. Ни ял, ни пил, а карал на фотосинтеза. Интересно, къде се е облекчавал. Сега вони, до него не може да се седи и за това вика децата си, които са му свикнали на вонята.Обикновено след 4-ият ден човек се обезводнява и започват необратими процеси в организма, което показва, че няма гладна стачка, а има рамазан (пред деня гладуваш , а нощем се натъпкваш с храна и вода за да ти държи влага за следващият ден)
105
5
 
24
 
! Отговори
Лудко преди 10 години
Тоя що не го приберат на топло за опит за самоубийство? Че може и за подбудителство и склоняване към групово самоубийство??? Егати погледа прсака, като масов сериен убиец е!***, земи се метни от високо, само гледай къде ше паднеш, да утрепеш и някой нормален.
104
9
 
16
 
! Отговори
ФЕС преди 10 години
Умирайте от глад !!! ПРОСТАЦИ !
103
6
 
28
 
! Отговори
не вервам преди 10 години
Този нема *** от глад , от наглост ще пукне !!!Какво направи този циркаджия за страната като беше в парламента ??? Всичко което направи беше за него и родата му . Ако ще рита камбаната да я рита ,избора си е лично негов ,аман от еврейски номерца ...
102
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Циркът продължава, включват се нови актьори, явно поръчителят е отделил добър фонд за още хонорари...Сега чакаме децата на децата да се включат в постановката и така тя постепенно да стане като сапунените сериали от латинска Америка.Някакъв *** с психични отклонения включва семейството си в цирка, който организира...А куп *** му обръщат внимание и му правят реклама всеки ден в медиите