Кристалина ще съди тези, които разпространяват лъжи за нея

Оттук нататък ще защитавам името си в съда, отсече тя
19 окт 2016 14:22, Елка Василева
164
Кристалина ще съди тези, които разпространяват лъжи за нея
Кристалина Георгиева. Снимка: архив, Reuters

Заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина Георгиева ще съди онези, които продължават да разпространяват лъжи по неин адрес. Тя заяви това в страницата си във Facebook.

В отговор на последните медийни атаки срещу нея Георгиева пише, че досега в повечето случаи е замълчавала въпреки постоянните спекулации и откровени лъжи, целящи да дискредитират както нея, така и институцията, в която работи.

"Не мога да продължавам да търпя тази кампания за разрушаването на образа ми, водена срещу мен в продължение на много месеци. Търпението ми се изчерпа", допълва Георгиева.

Тя отбелязва, че досега се е въздържала да предприема правни действия. "Тази страница е затворена, заявява Георгиева. Оттук нататък ще защитавам името си в съда. Много лъжи бяха разпространени за мен. Ще дам на съд онези, които продължат да разпространяват лъжи", добавя еврокомисарят.

По-рано тази седмица в сайта на американския Институт за външнополитически изследвания се появи статия, в която се твърди, че Георгиева "има тъмни страници в биографията си". Представени са твърдения за връзки на нейното семейство с "Мултигруп", както и че Георгиева била информатор на комунистическите тайни служби.

"Това са стари твърдения, които с течение на времето бяха оборени едно по едно, се посочва в позиция на ЕК, разпространена снощи по този повод. Те бяха неверни, когато бяха отправени за първи път, те остават неверни и днес, когато биват повторени в пореден опит да се опетни името на госпожа Кристалина Георгиева", се добавя в позицията. 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: Кристалина Георгиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха-ха, Сталинке, а от чии компютри валяха доносите срещу Бокова, я си освежи малко паметта. И това не са слухове, а ФАКТИ - бяха проследени IP-тата. Така, че айде моля. Най-добре слез от политическата сцена, че колкото повече стоиш, толкова по-жалка ставаш.
21
2
 
17
 
! Отговори
светнат до бармак преди 7 години
Очевидно институтът ми е познат щом го цитирам, ама ти да не си някое от слагачите на Сталинка? Вместо да се червиш заради нея по-добре си намери работа :)
20
9
 
1
 
! Отговори
брамак преди 7 години
До умрялотсмяхТи не знаеш какво е Foreign Policy,но пишеш врели некипели.
19
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Информатор на комунистическите тайни служби." Това го вярвам. Че кой можеше преди демокрацията да го изпратят в чужбина, освен ако не е от ДС?!?! Сталинке, кажи си!
18
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност най-много лъжи за Кристалина са разпространени от Бойко Борисов и Росен Плевнелиев. Да ги осъди някой най-накрая.
17
2
 
29
 
! Отговори
умрял–от–смях преди 7 години
Сталинке, много искам да видя как ще заведеш дело срещу Foreign Policy :)И да не забравиш да ни информираш в кой съд ще заведеш делото :)
16
13
 
1
 
! Отговори
Николова преди 7 години
Поразена съм от коментарите на "Анонимен":1. НЕГРАМОТЕН;2. ЗЛОБЕН;3. МИЖИТУРКА (то затова и е анонимен - сам си е поставил етикета)БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!
15
5
 
31
 
! Отговори
... преди 7 години
Георгиева и Борисов опозориха България с кандидатурата и за ООН.Кого ще съди? Ние трябва да я съдим.
14
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така! Осъди фекалометите!
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А щом разни английски депутати се изказват неподготвени, ясно.
12
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Кристалина ще съди тези, които разпространяват лъжи за нея"Тоест, целия интерент? Ами ще й стискаме палци, понеже ще се наложи денонощно да виси в съдебни заседания и пак няма да й стигне целия живот да осъди и 1% от хората...
11
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес, моля, правете селекция, не само жълтото е интересно, давате така на "кучетата" непроверени информации от аматьори.
10
1
 
32
 
! Отговори
George Soros преди 7 години
Безродния чичо Кристалин Георгиев като едно истинско евроатлантическо и Со-ро-со-идно гюбре щяло да съди народа за това ,че истината излязла наяве,а откъм патурите и вони на л.на та се не трае.
9
1
 
18
 
! Отговори
kiko преди 7 години
То пък едно име. Кво ша защитаваш ***.
8
1
 
27
 
! Отговори
Матей, 7:20 преди 7 години
По делата им ще ги познаете
7
2
 
32
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Тази ще трябва да съди сама себе си като за начало.Интересно, тази защо продължава да се излага? Малко ли й беше резила при избора на нов Генерален секретар на ООН?!
6
1
 
36
 
! Отговори
Неда преди 7 години
Гледахте ли го това елементарно същество как сричаше по време на изслушването в ООН. Срам и позор ни навлече, нищо друго.
5
4
 
2
 
! Отговори
Дане преди 7 години
До АнонименПак забрави да си вземеш хапчетата.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте съдебните решения които опровергават де .... явно ги няма....защо ги няма????? Хм!!!
3
37
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така, г-жо Георгиева! Съд до дупка за русофилистицитее-путинофилии!