Народно! Властта гърми шампанско за ЧНГ за 80 лв. на куверт

Цената включва всичко: Напитки, салати, ордьоври, основно...
27 дек 2016 07:00,
23
Народно! Властта гърми шампанско за ЧНГ за 80 лв. на куверт
Снимка: Монитор

Депутати и министри ще посрещнат новата 2017 година на купон в любимата им зимна база "Орлица" в Пампорово срещу куверт от 80 лв. Офертата е публикувана на сайта на правителствения портал с почивните станции на властта и включва богато меню и пълна програма с диджей. Тази година празникът на висшите чиновници ще им излезе по-евтино, като кувертът за посрещането на отиващата си 2016 година удари 93 лв.

Въпреки по-тънката сума сега празничната трапеза за министри и депутати ще бъде все така богата. Кувертът включва безалкохолни напитки, бяло и червено вино, евксиноградска млада ракия, няколко вида салати, пълнен родопски картоф, свински котлет, ордьовър и сладки изкушения, пише "Монитор".

Депутати, министри и чиновници ще могат да си изтеглят и новогодишни късмети от специално приготвената за тях гюзлеме баница.

За дошлите с наследниците си висши чиновници пък ще има и детско меню, цената на което е 42 лв. Наред с празнуването представителите на властта, които са запалени скиори, ще могат да се раздвижат и по пистите на курорта, тъй като базата е в близост до лифтовете.

Депутатите и министрите ще купонясват за Нова година за последно в рамките на този мандат, тъй като в края на януари ще освободят позициите, които заемат. След неуспешните преговори за съставяне на кабинет в рамките на това Народно събрание при встъпването си в длъжност на 22 януари новият президент Румен Радев ще разпусне парламента и ще назначи служебно правителство. След това политиците ще се стягат за тежки избори напролет
ГЕРБ ще потърси пак доверието на народа, като Бойко Борисов вече не скри амбициите си за бъдещо самостоятелно управление. В БСП пък се надяват на рекордно добри резултати след победата на подкрепения от червените Радев в президентските избори.

Примамливи зимни оферти има за поредна година и за военните по социалната програма на Министерството на отбраната. Една от най-атрактивните е за ски ваканция в германския курорт Гармиш-Партенкирхен през февруари. Цената за един човек е 1292 лв. и включва 7 нощувки в хотел на пъпа на курорта, хранене на полупансион, наем на ски, лифт карта и учител, самолетни билети и застраховка. В офертата за военните има и еднодневна екскурзия до Мюнхен с екскурзовод и обяд в местен ресторант. Самият зимен курорт пък е разположен в Баварските Алпи и е сред най-популярните ски дестинации в Европа.

Изгодни оферти за почивка през идната година за военнослужещите има още за Франция, Италия, Португалия, Чехия, Унгария и Белгия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА.ГЕРБ ЗА ПОСЛЕДНО ОПОСКВАТ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 19Нашите управляващи са клошари в сравнение с любимците ви Путин и Тръмп и техните обкражения.
15
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонименДругарю , твоя любимец др. Путин си е поръчал за Нова година обелки от картофи и чаша антифриз . Това ли ти е детската мечта *** .
14
8
 
9
 
! Отговори
смях преди 7 години
Някои станаха като биволици от плюскане.Ще хванат диабет.
13
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 23Такива клетви и псувни са наш патент. Сигурно властта в Германия , Франция или в Западна Европа ядат семки и пият вода на нова година . А иначе 90 % от Българите са готови за власт , ако има кой да ги покани .
12
11
 
19
 
! Отговори
Калашников преди 7 години
"Пир по време на чума".Дано се наядат най-накрая.!То не беше крадете,то не беше ядене! Вече 26години и все едни и същи - комутяги!Поне с нещо да бъдат запомнени !
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Продължавайте да гласувате телета, може и да намерите по-добри, хахаха
10
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До плюещите депутатите, винаги съм смятал че са една репрезентативна извадка от народа. Че са крадливи и мързеливи и обвиняват всеки друг за тяхната неспособност съм съгласен, но не мисля че се различават от масата български граждани( турци и *** вкл.).
9
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че 80 лева нищо не е бе... ние платихме 124лв на калпак за тази нова година
8
6
 
3
 
! Отговори
kiorsufra преди 7 години
Ako e samo sa 6apansko gore -dolu e normalno bes drugi ekstri.DRUGOT DA SI GO POLU4at V:BELENE;.
7
9
 
29
 
! Отговори
23 преди 7 години
да се задавят дано
6
5
 
16
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
Да апнат,да пийнат ,да ни поонодят като за последно...
5
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз имам оливие с кофи и водка в кашони и сьм се заредил с добро настроение хич не ме интересува кризис мризис важното е аз да сьм добре другите не ме интересуват
4
9
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ДАНО СЕ НАТРОВЯТ И ОСВОБОДЯТ ВЪЛГАРИЯ ОТ ПРЕСТЪПНОТО СЕ ПРИСЪСТВИЕ
3
17
 
40
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 7 години
Да си пожелаем безтиквено бъдеще !
2
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой търси под вола теле? От заглавието излиза че бутилка шампанско ще струва 80 лева. Цената е горе долу нормална за новогодишен банкет.
1
2
 
11
 
! Отговори
Shop преди 7 години
Чнг