Борисов обеща 360 милиона за учителски заплати

Поздрави учителите с международния им празник днес
5 окт 2019 11:14,
167
Борисов обеща 360 милиона за учителски заплати
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Честит празник на всички учители! Силно ценя Вашата работа и Ви благодаря за старанието и грижите, които полагате за децата на България. Това написа премиерът Бойко Борисов във Facebook по повод международния ден на учителя.

Още по темата

Брюксел: Образованието в България трябва да се подобри

"Майка ми беше учителка и добре знам как дълги години сте били с несправедливо малки заплати, но въпреки това винаги сте вършили Вашата работа професионално и с любов. Но времената се променят, а Вие заслужавате нещо повече от добри думи.

Като премиер на България и председател на най-голямата партия в Народното събрание, потвърждавам ангажимента на правителството и управляващото мнозинство, Вашите възнаграждения чувствително да растат и условията, в които работите да стават все по-добри.

Още в бюджетната прогноза за 2020 г. са разчетени допълнително 360 млн. лв. за по-високи учителски заплати, което е поредната стъпка към обещанието ни за двойно увеличение в рамките на мандата. Вярвам, че Вие го заслужавате и че всички българи подкрепят тези политики, оценявайки Вашата ключова роля в обществото", написа още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
3
 
15
 
! Отговори
КОЛОЕЗДАЧ преди 4 години
И на мен тате ми обеща колело , ама дру път
130
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без Бойко учителите загиват, ето виждате ще даде и лични пари ще се лиши за да учат децата ви! Народа вижда и ще гласува за Герб и Фандъкова. Всички други са *** и не трябва да се гласува за тях!
129
2
 
6
 
! Отговори
Dan dan преди 4 години
Обеща, Обеща..............
128
2
 
12
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Да не отидат и тези милиони при обещаните на медицинските сестри пари ?
127
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Патриот е, душа дава! Но не свойта душа брате, а душата на народа...Ботев
126
2
 
22
 
! Отговори
Joko преди 4 години
Борисов обеща 360 милиона от ...... личните си спестявания !
125
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъжи, характерни за един специален етнос!Няма срам това същество!
124
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще намалят ли цените на частните уроци вече ги вдигнаха от 30 лв на час на 50 лв на час ,без данъци в НАП
123
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен не 360 милиона,а 360 милиАРДА!Богат е баце и дава от устата си пари,колкото си искате.Как да не гласувате за такъв богат и ларж чичко!Чичко паричко раздава пари на всеки ,който поиска,както е преди сватба(падрон,избори,което е едно и също).И да не се забравя,ДАВА ВИ ГИ "лично Той,от собствения си джоб",подобно на турския си господар...Доган ефенди,който "раздава порциите"!ПОСЛЕ,КАК ДА НЕ ПОВЯРВАТЕ И СЕ ВЖИВЯВАТЕ,КАТО ЕДИН ПОРОДИСТ ОФФЧИИ МАТ'РЯЛ!!!Бе-е-е...........................
122
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко, ай бай и със здраве
121
1
 
21
 
! Отговори
Бойко! преди 4 години
Нищо не става от една държава, в която е потъпкана справедливостта!Щом като някой има пълен трудов стаж и се е осигурявал, неговата пенсия трябвада е НАД сумата, определена като "линия на бедността".Ако това не се направи, тогава всички останали, които не са в категорията трудови пенсионери, ще си кажат "Защо да работя?", или "Защо да се осигурявам?", или "Защо да спазвам законите на държава, която е ограбила старците, работили цял живот, обрекла ги е на мизерия и сега се подиграва с тях?"
120
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА НА ВСИЧКИ ИСКАТ ДА НИ ПРОБУТАТ ПОПЪЛНЕНИ БЮЛЕТИНИ ЗА ИЗБОРИТЕ
119
3
 
28
 
! Отговори
един глас повече преди 4 години
На 45 години съм и досега никога не съм гласувал.................но след 20 дни ще гласувам за да се премахне този индивид.
118
0
 
26
 
! Отговори
После става друго преди 4 години
На медицинските сестри също бяха обещани едни пари.После казаха, че ще им дадат много по-малко.
117
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идват избори, обещания валят на всички страни. После пак както си знаем.
116
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След толкова приказки заплатите на младите учители едвам стигнаха чисти 700 лв., но мераклии пак няма. Защо ли... Такъв батак е работата, че трудно се намират мераклии. А увеличените заплати не са от уважение към професията, а защото много възрастни колеги излизат в пенсия, и някой трябва да ги замести. Възрастните докато чакаха години да направят, бяха готови на всичко. Младите вече не са готови да пълзят по корем и да ги унижават от всички страни.
115
0
 
20
 
! Отговори
Няма такава държава преди 4 години
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ДАДЕ ТОВА ,КОЕТО ПОЖАРНИКАРЯ БОРИСОВ ЩЕ ВИ ОБЕЩАЕ ПРЕДИ ИЗБОРИ!!! НИКОЙ!!!
114
1
 
20
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Медицинските сестри и даскалите вече са с розови очила.Да се готвят пенсионерите ,инвалидите и онези, от малцинствата...Да живее н.в.Пинокио Методиев Борисов ,най-големия лъжец в 1300 годишната ни история!
113
0
 
16
 
! Отговори
Мошеници преди 4 години
Лъже не обещава , алооо ГЕРБ и Патерицата им в Германия селата имат канзлизация за оточните Фекални води Кога в България , никога няма да стане
112
0
 
22
 
! Отговори
уточнение преди 4 години
Само да ви кажа ,че Тиквата обеща в Ямбол нова спортна зала ,ремонт на Младежкия дом и пречиствателна станция преди 8 /осем/ години!И ...НИЩО. Ама гоУемо НИЩО! Тази пролет преди изборите за евроГаргамели същата Тиква обеща нова болница и даже бил превел 27 милиона.Е ,стана като със залата ,младежкия дом и пречиствателната станция-НИЩО!САМО ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ Е СПОСОБЕН НА ТАКИВА НАГЛИ ЛЪЖИ !ТИКВО ,ХОДИ СИ!ВТРЪСНАЛ СИ НА ВСИЧКИ!