Доц. Мангъров все пак си направи тест - отрицателен е

Днес той написа, че сме близо до стадния имунитет
Обновена: 19 окт 2020 14:58 | 19 окт 2020 14:58, Нели Христова
123
Доц. Мангъров все пак си направи тест - отрицателен е
Снимка: БГНЕС

Отрицателен е тестът за COVID-19 на доц. Атанас Мангъров. Причина да провери дали се е заразил с коронавирус бе гостуването му в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ миналия уикенд.

Още по темата

От "Труд" са се свързали с него да го питат дали действително се е тествал и какъв е резултатът, а Мангъров казал, че е добре сами да видят и е изпратил копие от лабораторния документ.

Доцентът си е направил назофарингеален антигенен тест.

Във вторник (13 октомври) от пост в социалните мрежи на самия Георги Любенов се разбра, че водещият е дал положителна проба за коронавирус.

Той заяви, че няма симптоми и се чувства добре, но остава вкъщи за най-малко 14 дни, както изискват противоепидемичните мерки. Освен това лично призова хората, с които е бил в контакт в изминалите 5-7 дни, да си направят тест, за да бъдат спокойни.

Първоначално д-р Мангъров каза, че няма да си прави тест.

Днес, заради високият процент заразени, той бе обнадежден, че сме близо до стадния имунитет. 

"19.10.2020... 25% заразени - наближаваме постигането на "стадния" имунитет...", написа той във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
7
 
8
 
! Отговори
Кога преди 3 години
КОГА ДОЦЕНТЪТ ЩЕ СИ СКЪСА ДИПЛОМАТА В ЕФИР?
64
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 69.На мангъров вярвам повече отколкото на всички генерал-плешивци заедно.
63
6
 
12
 
! Отговори
999 преди 3 години
Мангърчо излъга много пъти. А и още не си е скъсал дипломата. Питам - колко излекувани от ковид има д- р Мангърчов и защо лъже за колективен имунитет от мутиращ вирус като грипа???? Защо Факти дават трибуна на този псевдоучен? Дали защото има винаги много коментари под неговите измишльотини , а точно за броя коментари им се заплаща??
62
4
 
17
 
! Отговори
joe преди 3 години
Най-добре спазвайте мерките, пък нека всеки да вярва във всевъзможни конспирации и теории. Вирус има и умират хора от него. Нека сме съпричастни към хората с компрометирана имунна система и най-вече да бъдем Човеци.
61
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
маНГЪРОВ, ЩО ИМ ПЪЛНИШ ГУШИТЕ НА ТИЯ?НЕ СЕ НАЯДОХА С ТИЯ ТЕСТОВЕ!
60
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГерасимТози *** за който говориш и на мен ми излезе във фийда, по-лошото е, че има доста като него . На мен ми се иска, от ГДБОП вместо да ходят да търсят лихвари на грешните локации, да вземат да млатят до пръсване всеки един ***. Иначе няма оправия. Колкото и минуси да ми нацъкате, това са фактите - интелигентните хора спазват мерките. Не до фанатизъм, но до изискуемия минимум. Пък вие си лайте.
59
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОбективенНе разбра ли, че конспираторите си изпяхте песента и единствените, които изглежда да се хващат са други като теб, които се опитват да зарибяват? Егати АЛО-измамниците.
58
6
 
9
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Вирусът НИКОГА няма да изчезне, защото лесно метира. Колкото грипът е изчезнал - толкова и ковид. Мангърчо да си скъса дипломата - както ОБЕЩА. НО ВИНАГИ ЛЪЖЕ. ТОЙ Е ЛЪЖЕЦ.
57
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никакъв имунитет не наближаваме. Мангъров не разбра, че може да преболедуваш болестта и пак да се заразиш. Ама какво искате - той е педиатър, ве вирусолог или имунолог.
56
7
 
11
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Кой не знай доцент Мангъров , кой не е слушал за него??? Пълни глупости говори, а и че сам си вярва... Колективен имунитет при ковид е невъзможен, но не признава това доцентът. О, вримена, о, медицина!
55
11
 
13
 
! Отговори
воевода преди 3 години
Българският д-р Менгеле. Заради него и подобни епидемията и смъртните случаи се увеличават лавинообразно.
54
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До ???Интересно тази ваксина дето още я няма, но сме я спазарили, а може и да сме я платили срещу коя от мутациите точно ще да е! Щото едрата шарка дето ни ваксинират в детска възраст още няма мутанти! Дифтерия, коклюш, тетанус също нямат! Туберкулозата също няма! А това пандемично чудо дето до края на юли месец има регистрирани 1234 броя мутации по данни на СЗО и продължава да мутира каква ще му е ваксината!?Заяждането ми не е към тебе лично, колега! Просто бих искал да знам!
53
18
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Доц. Мангъров е абсолютно прав за стадния имунитет при наличието на вирус. Но в случая не става въпрос за вирус, а за световна измама и манипулация с тестовете! Справка - положителните тестове на овцата, козата, папаята и пилешките бутчета. Измамата Ковид-19 ще продължи до края на света или до пробуждане на зомбитата.
52
1
 
7
 
! Отговори
Тестът преди 3 години
на вода ча е отрицателен и за IQи за лекар-скаети-ка.Айде не ме трийте пак, моля ви! Нищо цинично не казвам!
51
2
 
6
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Нали са дуеше, че няма да си прави :D
50
1
 
6
 
! Отговори
Вода преди 3 години
чът на ста дото наковидиотитеси направи тест..........
49
7
 
15
 
! Отговори
само да кажа на преди 3 години
доцента, че ВСИЧКИ от Китай до Швеция признаха, че няма стаден имунитет при ковид. Но нашия вероятно се е прицелил в междугалактическата лекарска лига, там може и да го признаят кухавела:)))))))))))))))))))))))))))))))
48
4
 
7
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 3 години
Самият той не е близо, а вътре в стадото.В онова стадо, където няма проблеми с вируса, а с психиката.
47
5
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Говорете и...пишете за тестове и...вируси,Боко Кюлчето точно това му...требе.Нали не говорят за...него и шкаффчетта пълни до...откат.
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Вчера един склададжия философства във фейса, че не можело една лаборатория да направи 400 теста за един ден."И аз видях нещо подобно, от фитнес маниак. Добър човек иначе. Те не са виждали лаборатория от вътре. От къде знаеш колко служители има, какво оборудване има там? Ами ако са привлекли външни специалисти за тази седмица конкретно? Не 40, не 400, може и 4000 теста да опукат. Все едно да ми кажеш "не можеш да опечеш 20 кекса". Ами ако купя 10 печки и извикам бабите пред блока на помощ?