Станишев към Борисов: Овладей си нервите!

Според премиера ГЕРБ трябва да представи възгледите си за развитието на страната
78
Станишев към Борисов: Овладей си нервите!
Според Станишев Бойко Борисов има проблеми с нервите. Снимка: БГНЕС

“За пореден път Бойко Борисов иска да струпа всички свои нерешени проблеми на главата на правителството”, обяви премиерът Сергей Станишев в поредната словесна престрелка между ГЕРБ и правителството.

“Дебатът, на който поканих столичния кмет, не е дебат за софийското управление. Аз го поканих на дискусия за бъдещето на страната, за икономическите виждания и програмите”, допълни още министър-председателят.

Според Станишев, тъй като ГЕРБ има претенцията да е алтернатива на управлението, трябва да представи възгледите си по отношение на икономическата, данъчната и външната политика на страната.

Премиерът не се ангажира със срок за провеждането на дебат между него и Бойко Борисов. Той препоръча на столичния кмет първо малко да се овладее, защото изпускането на нервите не говори добре нито за човек управленец, нито за политик.

Преди ден столичният кмет препоръча на бизнесмените, влизащи в новоорганизираната структура на ГЕРБ да поставят лозунг "Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
6 и ти ли си *** *** като ВОЛЕН-ПСИХОПАТА
16
0
 
0
 
! Отговори
PR преди 15 години
http:// .afera.bg/index.php?option=com_content&task=vi ew&id=2884&Itemid=31
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
..kakuv e otgovora na Bokluka BB!Tezi si igrajat na 'kazhi mi da ti kazha..'
14
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
п.едерас да не се занимава с нервите на Бойко, а да помисли малко кви ги върши, щото скоро няколко милиона ще си изпуснат нервите и тоя път без черва по жълтите павета няма да се размине.
13
0
 
0
 
! Отговори
Kolega.. преди 15 години
Lelee... Tc,tc,tc... DUGA film predstavq "BAKLAVA"...DEBATUT...
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
AUTSAIDERI - jalko za krasivata ni strana.
11
0
 
0
 
! Отговори
perekly преди 15 години
... и не Бойко ще трябва да си овладява нервите.Колко смятате ,че може да търпи глупостите и безхаберието Ви ,един нормален човек?
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ГосподиЕлаРазкарайБоклука
9
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
Бойко Борисов не си е изпускал нервите, но с това си изказване премиера цели точно това да се случи. Проблемите са общи на целият народ, а не на Станишев или на Борисов по отделно.
8
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Станишев кани Борисов на дебат.... Да не се вързваме...дебат се прави между единомишленици за детайлите..., ако го покани на диспут - тогава щяха да обсъждат същината на програмите си ...,но явно диктатурата "дали да е лява или дясна" е подробност и разлика за нормалния гражданин няма да има!!!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Помогнете да направим истински Футболен ФЕН отбор който да се включи в БГ парвеснтвото регистрирайте се тук и разпространете идеята МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН ! .myfootballclub-bg.com
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Волен президент!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Горкия човек, аз искрено го съжалявам, защото Станишев е нещо като Жан Виденов-2 - пак са ровили да намерят някоe младо, неопитно момче /Станишев няма и ден трудов стаж преди да стане министър-председател, дипломната му работа за завършване на висше образование е за униформите на Червената армия/, за да могат после да го използват както си искат и покрай него да крадат като за световно.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе,Станишев ти си бил по-бетер и от пубертет ,не ти приляга на ранга ,който заемаш да се държиш ,като първолак.Б.Борисов къде ,къде е по от теб,може би ти трябва да си успокоиш нервите.
3
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Това за дебата е хубаво, предлагам водещият да е прокурор, за спечелилия дебата - бонус две години по-малко.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дебатът, на който поканих столичния кмет, не е дебат за софийското управление. Аз го поканих на дискусия за бъдещето на страната, за икономическите виждания и програмитеТочно такава дискусия е характерна за предизборните дебати.Никой не може да го гледа вече, на него горкото му се дискутира.Няма ли с кой друг да си поговориш бе завалийка?
1
0
 
0
 
! Отговори
spiro преди 15 години
Батбойко е бита карта! тва е!