Станишев към Борисов: Овладей си нервите!

Според премиера ГЕРБ трябва да представи възгледите си за развитието на страната
78
Станишев към Борисов: Овладей си нервите!
Според Станишев Бойко Борисов има проблеми с нервите. Снимка: БГНЕС

“За пореден път Бойко Борисов иска да струпа всички свои нерешени проблеми на главата на правителството”, обяви премиерът Сергей Станишев в поредната словесна престрелка между ГЕРБ и правителството.

“Дебатът, на който поканих столичния кмет, не е дебат за софийското управление. Аз го поканих на дискусия за бъдещето на страната, за икономическите виждания и програмите”, допълни още министър-председателят.

Според Станишев, тъй като ГЕРБ има претенцията да е алтернатива на управлението, трябва да представи възгледите си по отношение на икономическата, данъчната и външната политика на страната.

Премиерът не се ангажира със срок за провеждането на дебат между него и Бойко Борисов. Той препоръча на столичния кмет първо малко да се овладее, защото изпускането на нервите не говори добре нито за човек управленец, нито за политик.

Преди ден столичният кмет препоръча на бизнесмените, влизащи в новоорганизираната структура на ГЕРБ да поставят лозунг "Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
психов преди 15 години
Проектира себе си премиерчето. Класическо незряло поведение на несамостоятелен и уплашен че баткото ще му вземе играчката хлапак. Проектира собствените си чувства и усещания нападателно срещу някого, от чието превъзходство се страхува. Затова скалъпва все нови и нови врели-некипели за качествата на омразния му човек. Просто го поставя на мястото на собственати си личност, която е прозрял вече че е той самият, перчи се и каканиже в опиянение неадекватни критики срещу евентуалния си съперник за поста. Шест вота не му стигнаха, за да се усети, че с гол житейски инфантилизъм държава не се ръководи.
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе лигльо, къде ти е здравеопазването бе, къде са ти детските за всички деца, нали от това ти се формира излишъка и го раздаде за предизборна цел, нещастника ти !!!!!!!!
35
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
да ти онодя майката - не се знае Бойко кво може да направи, а за БСП поне е сигурно - да лъжат, да крадат и да ни връщат в комунизма. гласувай си. после като те опъват турци и комунисти, да не ревеш. а нормалните българи ще избягат в нормални държави и оттам ше ви гледат сеира.
34
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
същества са се докопали до интернет, забелязвам.... Бойко бил ***, Бойко не знам си кво. А Станишката е много убав, дее.ба комуноидния п.едерунгел дее.ба. Първо - Бойко не е ***.бал цяла държава, и второ - дори и доказан олигофреен да беше, пак е по добре от сергейчо.
33
0
 
0
 
! Отговори
GEro преди 15 години
Станишев определно вече издиша! Този дебат в момента е един жалък опит да се отклони общественото мнение от всички останли скандали и ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА НЕКАДЪРНОСТ на това правителство. Тя Държавата България вече е пред разпад - не работи нито едно нещо в нея. Дали имаме съд, полиция, здравеопазване, образование, икономика , администрация, които да работят? НЕ, НЯМАМЕ! И защо? Ето по този въпрос искам да дебатира Станишев със БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!
32
0
 
0
 
! Отговори
somnaambula преди 15 години
и кво излезе ни единия ни другия стават а иначе са си у власта и хвърлят прах в медийното пространсво и се стига до страшно умния извод че костов е виновен за всичко .....е това го четем от 4 години нон стоп .дебати....салати и тем подобни глупости а иначе нищо на лице всичко си е по старому.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз ще си гласувам за БСП, защото не виждам какво по-добро може да направи лудия *** Бойко - "Не кради, вече само Бойко ще краде!"
30
0
 
0
 
! Отговори
Debora преди 15 години
TARIKAT, ... S GOLEMIA SKOK OT MINALOTO KAM BADESHTETO PESKACHASH GNILOTO NASTOIASHTE... NIE SME V NEGO...
29
0
 
0
 
! Отговори
spass преди 15 години
ДОЛУ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
Герберка преди 15 години
Вие бат Бойко за много умен ли го имате? В пожарникарска глава какъв акъл търсите?Не може с нищо да се справи и реве като вдовица за .
27
0
 
0
 
! Отговори
шошо преди 15 години
бойко леко да не те разберат и бабите що за стока си.айде по бързо на на избори че рейтинга отиде та се не виде
26
0
 
0
 
! Отговори
kolkoto po zle tolko преди 15 години
станишката на бесилото .... докато е на власт само по зле може да стане ще ни затрие кат 5 ст в попски ръкав
25
0
 
0
 
! Отговори
Daniel преди 15 години
комунето да си ходи, как не се преби на оня лифт... ***
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е гати албанския реотан - докато измисли как да замаже поредната си простотия са му трябвали два часа. ББ 12:30 СерГей 14:30. Той така реагира и за наводненията, и за пожарите, и за Евродоклада, за подслушването, за пребиването на журналистите. Човеко рече щъ си говорим за бъдещето и за проблемите на глобалното затопляне. Зао сегашните проблеми не му дреме и не чму се дебатира - щото сега пенсионери,ток, газ,повишаване на лихви,галопираща инфлация, Сергеьово-Виденова зима и т.н.престъпност, корупция по високите етажи на любимата му власт,пълен отказ от правораздавателна система, огромни кражби на еврофондове. И най-готиното - мъж на годината мистър Плугчиева, а жена на годинана госпожица СерГей.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Как не го е срам, видя се на какво прилича образованието, видя се в какви условия работят ченгетата, видя се какви далавери стават с корупцията по етажите на властта и вместо да се скрие от хората и да си подаде оставката, този наглец приказва врели- некипели, абе комуниста си е *** и това е !!!!!!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
pedro преди 15 години
Тоя *** наясно ли е, че половината народ иска да го линчува? Баси наглеците!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кофата до блока е празна. Всичко е наред с *** (за мен и моите съседи).
20
0
 
0
 
! Отговори
Rumi преди 15 години
този линк не работи, а искам да видя какво има там.....
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ГосподиЕлаРазкарайБСП
18
0
 
0
 
! Отговори
brigante преди 15 години
БасиСмешнитеПoлитици