Костов подхвана СДС: Няма коалиция, ако се заигравате с Атака

Командира оправда речта на Борисов в Чикаго и думите му за "човешкия материал" с "падане на задръжките"
11 фев 2009 09:23,
134
Костов подхвана СДС: Няма коалиция, ако се заигравате с Атака
Снимка: БГНЕС

"Единствената гаранция, че БСП и ДПС няма да бъдат в следващото управление, е, ако хората изберат и гласуват за ДСБ и за коалицията, която ние надявам се да успеем да направим", заяви пред bTV лидерът на тъмносините Иван Костов.

„При ГЕРБ има всякакви заигравания“, така Костов коментира твърденията на Бойко Борисов в Чикаго, че двамата ще работят съвместно по време на изборите и ще управляват страната.

Принципно вярно е, че ние поддържаме контакт от средата на миналата година, че действаме заедно. Имахме общи акции, имахме общи срещи с профсъюзи, с лекари.

Разговори за коалиция, за явяване на избори в никакъв случай не са водени и просто те са невъзможни. Ние се явяваме отделно на избори и ще бъдем конкуренти на избори. Освен това не са водени и разговори за бъдещето“, заяви бившият министър-председател.

Иван Костов определи като невъзможна коалицията на ДСБ със СДС, ако сините заиграват с партията на Волен Сидеров "Атака".

Той не отрече, че се водят разговори за съвместно сътрудничество с БНД.

Костов оправда речта на Борисов в Чикаго и думите му за "човешкия материал в България" с "падане на задръжките".

И аз съм бил в същото положение пред публиката. Някак си контролът върху него отслабва, той се влива в хората, те му влияят много силно. Това е едно общуване, както между артиста и публиката, заяви Иван Костов.

Според него не е тайна, че политикът трябва да се държи и като актьор.

Вие чувате ли се сега какво ми казвате? Кой съм аз да забраня на който каквото и да било?, отговори Костов на въпрос защо не поговори с Бойко Борисов и му се скара за изявленията му, които вече предизвикват и международни скандали.

Костов определи като абсолютни клевети твърденията на депутата от БСП Кирил Добрев, че съществува бизнес връзка между него и Бойко Борисов.

"Това са клевети, които БСП и ДПС използват като алиби за страшните неща, които вършат, включително за прикриването на крупни престъпления", категоричен бе той. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КОСТОВ ПРЕДАДЕ НЕФТОХИМ ЗА 100 МИЛИОНА,А РЕАЛНО НЕФТОХИМ ПЕЧЕЛИ 3,5 МИЛИАРДА ГОДИШНОКОСТОВ ЗАТВОРИ ДВАТА БЛОКА АЕЦКОСТОВ НАПРАВИ ЕДНА КРАЙНО НЕУСПЕШНА ПРИВАТИЗАЦИЯ,ПОДАРЯВАЙКИ ЦЕЛИ ЗАВОДИ И БАНКИ ЗА ЕДИН ЛЕВ,БЕЗ ТЪРГОВЕ,БЕЗ НИЩО.ДИРЕКТНО НА СВОИТЕ ХОРА.КОСТОВ Е ВИНОВЕН ЗА ФАЛИТА НА КРЕМИКОВЦИ,КОЙТО СТАНА СЕГА.ТРЯБВАХА МУ НЯКОЛКО ГОДИНИ ИНЕРЦИЯ,НО СЕ СЛУЧИ.КОСТОВ ЗАКРИ ТКЗС-ТАТА И СЕГА ТУРЦИТЕ ДВИЖАТ ТОЗИ СЕКТОР,ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ ФАЛИРАХА.КОСТОВ Е ВИНОВЕН!
112
0
 
0
 
! Отговори
Марс преди 15 години
Ако имаме късмет след няколко месеца ОБЕДИНЕНО ДЯСНО ПРАВИТЕЛСТВО С КОСТОВ НАЧЕЛО!!!
111
0
 
0
 
! Отговори
Марс преди 15 години
Забелязахте ли, че ченгетата във форума изчезнаха - свърши им работното време май...ОБЕДИНЕНА ДЯСНА ОПОЗИЦИЯ С КОСТОВ НАЧЕЛО!!!
110
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
Поздравления!Един млад човек, който разсъждава!с личности като Вас България има шанс.И аз не съм член на ДСБ , но гледам фактите, а не слушам това което медиите ми говорят!Медиите са платени и са основните манипулатуритук във форума полесно се ориентирашфакт е че Костов има смелостта да застане начело на една банкрутирала страна и да я изведе успешно от кризата!факт е и че подготви основите за влизането ни в ЕС...Не е ангел, има и грешки!Но като сложим на кантара плюсовете и минуситето несъмнено Костов е човека който ще ни извсде и този път от кризата!Точен, ерудиран..икономист !
109
0
 
0
 
! Отговори
Румяна преди 15 години
И аз съм съгласна, че Костов ни извади от кризата в онзи период. Не мога да кажа защо някои го наричаха Кръстника... Но какъв избор имаме все пак? И как червените ще изпуснат кокала... Тотално съм объркана, няма ли да се покаже светлина в тунела най-сетне?
108
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
Prisaedinjavam se kam vas i se radvam da sreshna misleshti hora va foruma.
107
0
 
0
 
! Отговори
един от многото преди 15 години
ДАВАЙТЕ СИ ГЛАСОВЕТЕ ЗА ТИЯ МОШЕНИЦИ ДА ВИ ЛЪЖАТ И УНИЩОЖАВАТ ДОКАТО СТЕ ЖИВИ, А ТЕ СИ ОПРАВИХА ПОКОЛЕНИЯТА. ТИЯ САМО СЪД И ЗАТВОР ГИ ОПРАВЯ, НИЩО ДРУГО. ДАНО БРЮКСЕЛ ГИ ПОДХВАНЕ ОТ ПЪРВИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ И ДА ИЗКАРА НАЯВЕ ВСИЧКИ ГРАБЕЖИ, КРАЖБИ И КОРУПЦИИ. ТОВА Е МИЛАТА НИ РОДНА КАРТИНКА. ВСИЧКИ ЛЪЖАТ И КРАДАТ.
106
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АКО СДС СЕ КОАЛИРА С АТАКА - НЯМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ,А ЩЕ ДАМ ВОТА СИ ЗА ДСБ!НАРОДА ИСКА ОБЕДИНЕНИЕ НА ОПОЗИЦИЯТА БЕЗ ЧЕНГЕТАТА ОТ АТАКА!
105
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 15 години
Костов е истинския политик и икономист,който ще се наеме да спаси България от некадърната червена мафия!
104
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
па и моите старци вече ще гласуват за Костовдобър лош, но човека има акъл и верно ни изведе от кризатаде беше бобо тогава?
103
0
 
0
 
! Отговори
демо преди 15 години
пак нахлуха във форума.Плюйте си колкото искяате по Костов,но ще ви кажа едно,че политика Костов има силата и знанията да спаси България от комунистическо -мафиозко потъване в тресавището на беднотията и смрадта. Той веднаж го доказа...Когато комунистическата мафия е на власт,България УМИРА,а после трябва някой истински политик и икономист,като Костов да я съживява! Костов никога не е бил комунист,а камо ли агент.Плюйте по истинските некадърни комунисти и агенти,които са във властта и които обрулиха родината ни до шушка и измъчиха народа от беднотия...
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Костов е единственият който като говори казва нещо. Не се хващайте на клеветите на Гоце за когото ЕС каза, че е крадец. Костов е високо ценен като политик и единстеният български политик след прехода, който е казвал "не" и на САЩ, когато искаха в Б-я да има лагер за бежанци от Косово и на Русия, когато искаха въздушно пространство над Б-я. Той показа, че Б-я може да е силна държава, ако устоява собствените си интереси, а не чужди.
101
0
 
0
 
! Отговори
тъжното ченге преди 15 години
Молим ти се бе, другарю Костов,мини я тая пуста бариера и влез в парламента,че тука всички се бъзикат!
100
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
в крайна сметка Костов печели повече симпатии отколкото негативизъм.Не е харизматична личност, но е доказан икономист!Мисля че това ме убеди да гласувам за ДСБ
99
0
 
0
 
! Отговори
Марс преди 15 години
Пише се шИзофрения, също така здравомислещ (заедно)! А колкото до това, дали аз съм здрав, го преценяват многото хората които работят с мен, общуват, живеят и т.н. Между другото, как така се намира винаги някой отворко, който да се заяжда. В крайна сметка не обиждам никой, а изказвам мнение. Като си против мнението ми, поне се аргументирай. Така с жълти книжки, лудост и други е много лесно. Ама то май точно комунизма е диагноза?
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МЛАДИТЕ ГО ПОДКРЕПЯТ,ЗАЩОТО НЕ ГО ПОЗНАВАТАЗ НЕГО ГО ЗНАМ,ПОМНЯ ГО,ПОМНЯ МУ МИЗЕРИИТЕ И САМО КАТО СИ ПОМИСЛЯ МИ СЕ ОТЩЯВА.
97
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
набират сила и има защо!Младите все повече го подкрепятима интересни визии за Българияне е краен политикпоследователен едоказал се е като икономиствярно бил е преподавател по со. икономика!Но това е плюс отколкото минус!така знае слабостите на соца и няма да повтаря техните грешки1И Бжежински е изучавал Капитала..за туй е и един от най-успешните критици на комунизма!Така че спасението ни и този път е Костов!Другото е да затъваме в кризата станишев
96
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КОСТОВ Е КЛОШАР И АГЕНТ НА ДС
95
0
 
0
 
! Отговори
rr преди 15 години
За първи път реших да надникна в тези дебати... Май ще е за последен... Мале, мале....наистина "кофти материял"... уверих се, че не е достатъчно само да боравиш и Интернет. Уж високо технологични хора, а каква пасмина???? Мъка-а-а, мъка...
94
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Откъде си сигурен,че си здраво мислещ?Всеки мисли,че е здрав,на това му викат шезофрения.Важното е да не се панираш ако го осъзнаеш.Има измислени хапчета и жълти книжки.