Костов подхвана СДС: Няма коалиция, ако се заигравате с Атака

Командира оправда речта на Борисов в Чикаго и думите му за "човешкия материал" с "падане на задръжките"
11 фев 2009 09:23,
134
Костов подхвана СДС: Няма коалиция, ако се заигравате с Атака
Снимка: БГНЕС

"Единствената гаранция, че БСП и ДПС няма да бъдат в следващото управление, е, ако хората изберат и гласуват за ДСБ и за коалицията, която ние надявам се да успеем да направим", заяви пред bTV лидерът на тъмносините Иван Костов.

„При ГЕРБ има всякакви заигравания“, така Костов коментира твърденията на Бойко Борисов в Чикаго, че двамата ще работят съвместно по време на изборите и ще управляват страната.

Принципно вярно е, че ние поддържаме контакт от средата на миналата година, че действаме заедно. Имахме общи акции, имахме общи срещи с профсъюзи, с лекари.

Разговори за коалиция, за явяване на избори в никакъв случай не са водени и просто те са невъзможни. Ние се явяваме отделно на избори и ще бъдем конкуренти на избори. Освен това не са водени и разговори за бъдещето“, заяви бившият министър-председател.

Иван Костов определи като невъзможна коалицията на ДСБ със СДС, ако сините заиграват с партията на Волен Сидеров "Атака".

Той не отрече, че се водят разговори за съвместно сътрудничество с БНД.

Костов оправда речта на Борисов в Чикаго и думите му за "човешкия материал в България" с "падане на задръжките".

И аз съм бил в същото положение пред публиката. Някак си контролът върху него отслабва, той се влива в хората, те му влияят много силно. Това е едно общуване, както между артиста и публиката, заяви Иван Костов.

Според него не е тайна, че политикът трябва да се държи и като актьор.

Вие чувате ли се сега какво ми казвате? Кой съм аз да забраня на който каквото и да било?, отговори Костов на въпрос защо не поговори с Бойко Борисов и му се скара за изявленията му, които вече предизвикват и международни скандали.

Костов определи като абсолютни клевети твърденията на депутата от БСП Кирил Добрев, че съществува бизнес връзка между него и Бойко Борисов.

"Това са клевети, които БСП и ДПС използват като алиби за страшните неща, които вършат, включително за прикриването на крупни престъпления", категоричен бе той. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Kostov, ima tolkova festivali i konkursi za aktiorsko majstorstvo k'vi gi mudrish oste... hodi da se izqvqvash... Za teb nqma da glasuvam sus sigurnost.
52
0
 
0
 
! Отговори
liktor преди 15 години
Аз ще гласувам за ДСБ или за коалицията ДСБ/СДС !Тази коалиция има към момента около 15 %,даже и по отделно ако се явят на избори 2 партии ще влязат самостоятелно в Парламента !Много им се иска на червените дизели да го няма във властта Костов,но ...едно е да искаш ,друго е да можеш ,а трето и четвърто - да го направиш !Даже вота на недоверие ще мине ,защото има доста червени депутати,близки до Първанов,които ще гласуват против Правителството ,както и дедо Симе !
51
0
 
0
 
! Отговори
водач на МПС преди 15 години
С две думи-фасулска работа за селянче като мен!:-)))
50
0
 
0
 
! Отговори
водач на МПС преди 15 години
Никога не съм те познавал!Всичко ,което знам за теб ,го научих ОТ ТЕБ !Без дори да го СЪЗНАВАШ !Беше ми достатъчно само да го навържа !И се появи твоя милост-такъв какъвто си!без поздрави
49
0
 
0
 
! Отговори
водач на МПС преди 15 години
А ми стана ясен още преди около 10 месеца!Когато изрече едни много НЕТИПИЧНИ ЗА ДЕМОКРАТ думички:ВНИМАВАЙ КАК ЩЕ ГЛАСУВАШ !!!Един демократ НИКОГА не би си позволил такова отношение към друг !НИКОГА !И тази реплика стана причина за всичко последващо!Ако не беше я произнесъл,никога не бих се усъмнил!Никога!Но ТИ я произнесе и в този момент загрях,че някога ТИ си бил партиен член на БКП !Поне!Като партийният секретар на село,който не подхващаше работа и го биваше само да издава КОМАНДИ!Стана ли ти ясно?
48
0
 
0
 
! Отговори
e преди 15 години
Ей, много ги е страх това *** и депесетата от Костов, зададат ли се избори, все за него говорят, нищо, че му дават 1.5% платените социолози. Че ако беше вярно, нямаше смисъл да си губим времето в приказки.
47
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Пробвай 33 А аз ще пусна обява да ми съобщават за изгоряло дъно - теб ще те намерят по изгорялото дъно, това е по-сигурно от мапнато IP.
46
0
 
0
 
! Отговори
ER_Dr преди 15 години
Иван Костов си е прав за себе си. Веднаж вече видя колко бързо се изнасят плъховете от потъващия кораб и може би си е взел поука, че не всичко трябва да се прави от днес за утре. За какво му е да се коалира с разни кухи ***, ако след някоя година ще трябва да обира и техните негативи.
45
0
 
0
 
! Отговори
водач на МПС преди 15 години
Преди да продължим ще ви помоля да изясним никът ви от какво произлиза.Експерт.Експерт може да значи много.На мен ми звучи като експерт по мимикрията!От висша червена номенклатура да се преобразиш на син демократ.Не става!Вапцаното винаги личи!Както и да се обозначиш,на мен си ми ясен.От *** демократ НЕ СТАВА!По никакъв начин не можеш да ме убедиш в противното!А ти за да оцелееш ,мимикрираш.Не вървиш!Не на мене тия!
44
0
 
0
 
! Отговори
Марая преди 15 години
Тези хора-Костов и подобните му, не разбраха, че ни писна от техните мусури,да си вземат чукалата и да се махат от парламента.Сега треска ги тресе с кой да се коалират,само и само да се намърдат отново там, където вече не им е мястото.Те вместо да се замислят,какви дрешки да си вземат за панделата се занимават с глупости.Костов,този ***,цели 4 години имаше цялата икономическа и ;политическа власт и нищо не направи, а сега седнал да говори за силна България,той и неговото правителство поставиха началото на грабежа,така че да си избият от главите за коалиции и подобни глупости.така ли никой не разбра,че искаме нови лица, нови хора,писна ми 1
43
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Абе ..... , кой ти дава право да заплашваш хората по форума , и кой ти дава право да издирваш ip -та а ? Ти още малко ще ни забраниш и да говориме бе . Що не си провериш главата на скенер за наличие на мафиотски чип бе бо.... .
42
0
 
0
 
! Отговори
Gospodin преди 15 години
Слава богу след изборите тоя негодник няма да го има.Довиждане г-н Костов... и не бързайте да се връщате. Не ви искаме!
41
0
 
0
 
! Отговори
експерт преди 15 години
38, по леко с болшевишкия патос. Аз пък съм 100 процента убеден, че СДС няма да влезе. Всъщност има ли още такава партийка?
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само *** в тази България. Идват избори и с тях цирковете и промяна няма. свободно по4еши коня Костов и вси4ки в парламента.
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво на 12. Който е с чиста съвест ще гласува за АТАКА.Костов и др. работят по правилото" Раздерей и владей" В крайна сметка ще целуват краката на Доган,защото пак ще раздробят българските гласове.
38
0
 
0
 
! Отговори
водач на МПС преди 15 години
СДС няма начин да не влезе!Просто на 100 процента съм убеден,че продължава и в 41-ият парламент.Така че не сте познали за СДС.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Костов оправда речта на Борисов в Чикаго и думите му за "човешкия материал в България". От теб по-КОФТИ материал НЯМА! Защото си ГАД, която разграби България.
36
0
 
0
 
! Отговори
бивш седесар преди 15 години
Нито СДС, нито ДСБ ще минат бариера. Дори в коалиция, дори самостоятелно. Тия смешници отдавна са на бунището на историята като едни от най-големите лъжци на собствените си избиратели.
35
0
 
0
 
! Отговори
Стела преди 15 години
Съгласна съм с 3. Крайно време е да махнем тройната ламя от власт, защото тя почти закри държавата и е на път да я заличи от картата. Костов е доказал се професионалист - извади България от кризата два пъти, ще успее и трети!
34
0
 
0
 
! Отговори
тома неверни преди 15 години
и как точно разбра че са 30%.за този костов ли говори искарско ***,които с РМД разграбиха икономиката?с прословутите тричленки селското стопанство?от този ли,дето и до сега гледаме новини по БНТ на турски език бре?Човека бил единственото животно,което се спавало в 1 и сашти камк