Костов подхвана СДС: Няма коалиция, ако се заигравате с Атака

Командира оправда речта на Борисов в Чикаго и думите му за "човешкия материал" с "падане на задръжките"
11 фев 2009 09:23,
134
Костов подхвана СДС: Няма коалиция, ако се заигравате с Атака
Снимка: БГНЕС

"Единствената гаранция, че БСП и ДПС няма да бъдат в следващото управление, е, ако хората изберат и гласуват за ДСБ и за коалицията, която ние надявам се да успеем да направим", заяви пред bTV лидерът на тъмносините Иван Костов.

„При ГЕРБ има всякакви заигравания“, така Костов коментира твърденията на Бойко Борисов в Чикаго, че двамата ще работят съвместно по време на изборите и ще управляват страната.

Принципно вярно е, че ние поддържаме контакт от средата на миналата година, че действаме заедно. Имахме общи акции, имахме общи срещи с профсъюзи, с лекари.

Разговори за коалиция, за явяване на избори в никакъв случай не са водени и просто те са невъзможни. Ние се явяваме отделно на избори и ще бъдем конкуренти на избори. Освен това не са водени и разговори за бъдещето“, заяви бившият министър-председател.

Иван Костов определи като невъзможна коалицията на ДСБ със СДС, ако сините заиграват с партията на Волен Сидеров "Атака".

Той не отрече, че се водят разговори за съвместно сътрудничество с БНД.

Костов оправда речта на Борисов в Чикаго и думите му за "човешкия материал в България" с "падане на задръжките".

И аз съм бил в същото положение пред публиката. Някак си контролът върху него отслабва, той се влива в хората, те му влияят много силно. Това е едно общуване, както между артиста и публиката, заяви Иван Костов.

Според него не е тайна, че политикът трябва да се държи и като актьор.

Вие чувате ли се сега какво ми казвате? Кой съм аз да забраня на който каквото и да било?, отговори Костов на въпрос защо не поговори с Бойко Борисов и му се скара за изявленията му, които вече предизвикват и международни скандали.

Костов определи като абсолютни клевети твърденията на депутата от БСП Кирил Добрев, че съществува бизнес връзка между него и Бойко Борисов.

"Това са клевети, които БСП и ДПС използват като алиби за страшните неща, които вършат, включително за прикриването на крупни престъпления", категоричен бе той. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Само СДС!Никаква атака!
72
0
 
0
 
! Отговори
САМО АТАКА преди 15 години
Не ще Атака,щото Сидеров не е по далаверите,затова!
71
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
АТАКА АТАКА АТАКА АТАКАГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕДИНСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ
70
0
 
0
 
! Отговори
бай Михал преди 15 години
Кое беше това момче? Не беше ли пипнат и арестуван за контрабанда? Защо не е в затвора, а във висшия съжет на БСП? А, да попитам и къде е автокрадеца - сина на Филип Боков? Дали и той не съветва президента Гоце? Ами приватизатора на Варна Кр. Премянов? Той съвсем се укри нещо.
69
0
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 15 години
И АЗ СЪМ *** И АЗ СЪЩО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДСБ И КОСТОВ
68
0
 
0
 
! Отговори
червения памперс преди 15 години
Продължавайте да търсите!:)))
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
че си тръгнал за още. Насищане нямаш, разбойнико черен!
66
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
ееее,не...няма такава пародия:)))почти сигурно и двете СДС-ета по прогнози са вън от парламента...а те нашите хора..тръгнали условия да си поставят с предупреждението,че еди кой си нямало да вземат в "управлението":)))))))))..какво управление,бе смешникслед 6 месеца тоя мазен крадец даже няма да бъде депутатно..като се замисля..може и да направи правителство..ако наредбите се променят и избори и мнозинство се печелят с 4-5 % гласове:)))))))))))))))))))))))голямо нещо е това страха значи:)))като чуят Атака и им става лошоистината е че Атака я има и ще я има и става все по-силна с всеки ден
65
0
 
0
 
! Отговори
liktor преди 15 години
Имаме ,имаме ,как да нямаме !!!Искахме Емил Кюлев да сложим,ама той пък ....После решихме и Манол Велев да го сложим да оглави нещата ,обаче и той се оказа в невъзможност ....Та сега търсим подходящия човек...Спрели сме се на Гергов от Пловдив,само да не го отстрелят и него,че тогава пак трябва да палим свещи....за да търсим като Диоген човека....
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Много хора ще подкрепят БСП"Не се и съмнявам, младежо, всъщност - на това се надявам. Много хора ще подкрепят БСП и пак много хора ще изпукат като скотове с мизернични пенсийки от има-няма стотина евро, че и отдолу, унизени, сгърчени докрай, някои ровещи из болкуците.. Но дали тия "хора" са заслужили по-добра съдба? Очеизвадно е, че не. Нека тогава легнат на каквото са постлали. По-харно от това - здраве. :)
63
0
 
0
 
! Отговори
интелектуалец преди 15 години
Цялата ми фамилия винаги е гласувала за Костов и ни е изненадвал ниският ,заниженият,или фалшифицираният резултат.Внимавайте ДСБ с преброяването.
62
0
 
0
 
! Отговори
kk преди 15 години
Добре, ще направим коалиция и ще бутнем БСП от власт... И какво, просто няма да са те... Как никой не заговори точно и ясно какво ще направи в създалата се ситуация. Каква политика ще предложи, която да обедини народа, да му вдъхне малко самочувствие... Разберете, господа Политици, ако Народа на България не стане съпричастен към това, което трябва да се направи, нищо няма да излезе! Народът не ви вярва! Аман от стари....! Всичките сметки за коалиране са само сметки за влизане във властта. И ти, Народе мой, ако продължаваш да им вярваш с проклетата мисъл "Ами няма кой!", нищо добро не те чака. Дайте да подкрепим призива за промяна в избирателната система и да изберем хора умни, можещи, честни... Има такива!!!
61
0
 
0
 
! Отговори
liktor преди 15 години
Ама прав си ,колега ,просто няма смисъл да има други партии !И най -добре да върнем член 1 на Конституцията - за ръководната роля на Партията и да гледаме нонстоп "На всеки километър "!!!
60
0
 
0
 
! Отговори
митю гипса преди 15 години
Толкова ли няма ЕДИН СВЕСТЕН ЧОВЕК бе,та само тикате гаргамел и дразните хората!?Недоимък или недостатък,а!?:))
59
0
 
0
 
! Отговори
Umen_Izbor преди 15 години
Много хора ще подкрепят БСП, защото какъв е смисълът да се избират други партии?? СДС, НДСВ и прочее Нещо да направиха за младите хора? Аз лично съм доволен в една малка държава да има една партия. Останалото е работа, и пак работа. Да де, ама няма работа за много младежи.
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
I v Totnam da otide NE E KRAL SIDEROV.Tuk e malkata podrobnost.Az na KRADCI VQRA nqmam.6te glasuvam za SIDEROV!
57
0
 
0
 
! Отговори
liktor преди 15 години
ИскДам да припомня само два безспорно доказани факта :1.Сидеров беше член на СДС и зам.главен редактор на в-к "Демокрация".2.През 2001 г. беше кандидат за депутат от листата на НДСВ.Сега е лидер на "Атака"...Питам се дали няма да отиде след време да играе в "Астън Вила "?
56
0
 
0
 
! Отговори
живия Илия Павлов преди 15 години
Ако има някой да изброи три започнати макар,да неговорим за завършени работи от правителствата на мадридския мошеник и ченгесарското правителство на Станишев аз ще му сваля шапка. Има един лаф на известен журналист "да ама не"-едва ли.Няма нито килиметър магистрала ,парите за земеделието съща се дадоха на техни хора и т.н.,списъка е доста дълъг.Пак ли" лошия "Костов е винове? По-здрав!
55
0
 
0
 
! Отговори
m37 преди 15 години
Ima6e edin politik SOFIANSKI se kazva6e...toi pateti4no ni razkazva6e prez 2005 godina 4e ATAKA bili nqkakvi ludi ekzoti4ni i te s prismeh 6te gledat na tqh v parlamenta 6te se zabvlqvat edin vid dokato si pravqt krajbite i red takiva.I tova s licimerno vazpitana usmivka ni go obqsnqva6e toq deto sega trqbva da gnie v zatvora no samo ATAKA moje da go sloji tam.Sega edin drug... KOSTOV se nari4a po sa6tiq mafiotski na4in ni obqsnava nedeite s ATAKA i red takiva.Vsi4ko tova pokazva edno STRAH gi TRESE za6toto idva 4asat na SPRAVEDLIVOSTA i ATAKA 6te stane parva politi4eska sila do lqtoto.SIDEROV BALGARSKIQ 4IST IZSTRADAL OT SINITE KAFEVITE 4ERVENITE JALTITE OLIGARSI NAROD E S TEB DO PALNA POBEDA!
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ле-ле докъде я докарахте.да се заплашвате с IP-тата.знаех си,че ще стане така.лоша работа,а къде е демокрацията, за простолюдието няма такава.яко газене ще става.