Прокуратурата бърка до дъното на супниците в МО

Възмутен съм!, избесня Борисов, след като надзърна в столовата
28 авг 2009 14:42,
168
Прокуратурата бърка до дъното на супниците в МО
Снимка: БГНЕС

 

"Сделки, направени по времето на двама военни министри, отиват в прокуратурата", обяви министърът на отбраната Николай Младенов.

Така на практика скандалният ремонт в столовата на министерството, за който са пръснати милиони левове, ще бъде ревизиран из основи.

Dnes.bg вече извади на бял свят покупките на Николай Цонев и Веселин Близнаков.

Маси за шест души – 1200 лв. бройката;

Още по темата

Поставка за сапун – 400 лева, поставката за тоалетна хартия – 200 лв.;

Резачка за салати – 8750 лева, супници за по 3250 лева всеки и много др.

"Възмутен съм, защото армията е устоят на държавата. Военните – нашите войници, офицери и генерали, са били превърнати в палячовци на няколко министри", отсече днес премиерът, който дойде в МО за среща с министър Младенов.

"Само с Министерството на отбраната прокуратурата има много работа", допълни той.

Премиерът поясни, че на прокуратурата ще бъдат дадени три папки с документи - договорът на Социалната агенция на министерството за забавните програми на хотелите и почивните домове на ведомството, документи за скрита приватизация на спортните имоти на МО, и за сделка, с която от бюджета на ВВС са отнети 10 млн. лева и е закупена машина за производство на хангари.

По думите на Борисов към днешна дата в министерството има над 50 млн. лв. пасив, а до края на годината се очаква той да достигне 250 млн. лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
0
 
! Отговори
SS преди 14 години
Бойко на България и трябват прокурори и то много за да могат всичкикрадци от бедния джоб на българина да си получат заслуженото а на теб паметник по-велик от Александър Невски ако направиш това. А всички комунистически гъзомийници вече трябва да са разбрали че хората немогат да им се промият мозъците толкова лесно- народа вече е дорасъл и вижда истината драги ми археологически изкопаеми от отминалата ера
161
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
Мухобойко, Мухобойкоооо... да си ни жив и здрав и ти, и руските ти партньори!ае со здраве
160
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако не бъркам,май в тая сграда беше и военната полиция.... да питам с какво са се занимавали до сега....и чии интереси са защитавали...
159
0
 
0
 
! Отговори
льольо преди 14 години
Да живее НДСВ и Негово Величество Симеон II!
158
0
 
0
 
! Отговори
стефан преди 14 години
позддрави от:ПИОНЕРИТЕ ОТ дкмс от бкп и останалите *** които обичаш.око си достатъчно дърт може и доста да си се пулил по разни "пленуми". тиква си ти тодор 151голяяяяяяма тиква
157
0
 
0
 
! Отговори
гого преди 14 години
Ще има пак,,ние ги хващаме,те ги пускат,,.
156
0
 
0
 
! Отговори
koki преди 14 години
do 151. Kolko ti plashtata komynyagite ta pishesh glyposti ? Ti opredeleno si maloymnik!V Sibir ima svobodni teritorii pravete si tam darzava ,tapanari takiva ! Yasno e zashto zagubixte vlasta ,shtoto ste kradlivi maloymnici !!!!!!!!! NIKOGA VECHE NJAMA DA UPRAVLAVATE BALGARIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
155
0
 
0
 
! Отговори
приятел преди 14 години
На фона цялата разсипия армията ни е гола и боса. Имам приятел които е войник, обувките дето им ги дават от военните магаизни са за погребения, носят ги една седница нищо не става от тях, същото е дереджето и с униформите им две пранета и става да си бършиш колата с тях. Хвърлиха луди пари за разработки на обувки и унмиформи то не беше комисионни не беше крадене голямо чудо. Много хора ще пътуват към затворите май - а дано.
154
0
 
0
 
! Отговори
РозоваПепел преди 14 години
BMW могат да копират цвета в някоя от сериите си.
153
0
 
0
 
! Отговори
Сергейчо преди 14 години
*** и *** НАРОД гласувайте пак за серГЕЯ и БЕЯ.
152
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 14 години
по принцип си прав,ама министрите на отбраната бяха все от НДСВ..така че не само комунистите са виновни...Дедо и той има голем принос...
151
0
 
0
 
! Отговори
Тодор преди 14 години
Това ГЕРБерчета ще излязат по-ортодоксални от комунистите. То такъв култ към личността не е имало и по времето на Вълко Червенков и Тодор Живков. Мислех че живеем в демократична държава, а то - кво излезе - ДС пак ни управлява, този път чрез мутро-милиционера Бойко Борисов. Разликата е че преди народът недоволсваше като го стрижат и доят, а сега ще се радва и ръкопляска. Медиите не случайно толкова години създаваха образа на "Героя". Жалко за България ...
150
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 14 години
Не очаквайте никакви присъди срещу МАФИОТИ, в държава където мафията вече си има и ПРЕМИЕР. На народа му дай само зрелища, а пък за хляба, някога по-късно.
149
0
 
0
 
! Отговори
Анализатор преди 14 години
Бойко и медиите имат обща задача - да промият мозъка и на без това ошашавения българин и да го накарат да повярва, че не е сгрешил като е избрал мутро-милиционер за премиер. Тъжната истина - конците на същия се дърпат от вездесъщата ДС, която не е спирала да управялва България вече 20 години. Няма да пропусне и следващите 4. Вервайте, че е така.
148
0
 
0
 
! Отговори
Тони преди 14 години
Тоя Бойко ни продъни ушите вече с празните си словоизлияние, ама като гледам не виждам нещо никой в панделата, дори заведено дело не виждам - САМО ПЛЯМПАНЕ.
147
0
 
0
 
! Отговори
Деси преди 14 години
Въпросните розовите BMW-та на МО бяха пребоядисани за да бъдат в тон с роклята на щерката на г-н Свинаров за абитуриентския й бал, която беше цвят "пепел от рози".
146
0
 
0
 
! Отговори
145 преди 14 години
Do 144 ,Boiko ima dobles i savest za razlika ot ostanalite ,,ministri na stranata.
145
0
 
0
 
! Отговори
boko преди 14 години
Чакам ефективни присъди а не само приказки.
144
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не ви ли писна да четете и слушате за това как бат бойко вади или ще вади кирливите ризи на този на онзи, като че ли не се знаем и познаваме. стига толкова! да покаже малко действие да свърши работа полезна за обикновения народ. а работа има колкото искаш, досега слушам едно и също " лов на вещици" и нищо друго. къде е смисъла от всичко това, като че ли незнаем какво става, та някой да ни го казва, като че сме хванати от гората. ровим като кокошики на едно място. стига толкова простотии!
143
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
da...da...da... vsqko chudo za 3 dni...kolko krajbi izlqzoha naqve ... nqkoi da e chul za Efektivna prisuda !? Boiko da prikazva nqma greshka...no tazi durjava ima nujda ot tvurda ruka i efektivna vlast !