Лечков съгласувал с Борисов "Сините камъни"

Еколози вече алармираха за ски мераците в Сливен
2 мар 2010 07:00,
110
Лечков съгласувал с Борисов "Сините камъни"
Сините камъни. Снимка: Булфото

Искането, което община Сливен отправи към Министерски съвет - да получи от държавата природен парк "Сините камъни", е съгласувано с премиера, твърди в декларация до медиите кметът Йордан Лечков.

В петък от коалиция "За да остане природа в България" съобщиха, че сливенският градоначалник е задвижил незаконна процедура за приватизацията на природния парк с цел да се превърне в ски курорт.

Още по темата

Според еколозите там Лечков смята да гради вилно селище "Карандила", както и ски център "Даулите".

"Навъртял съм километри повече, отколкото поне 100 души от тези зелени организации точно по Карандила и не виждам нищо опасно в едно искане на общината", отвръща им в писмото си бившият футболист.

В обръщението си той припомня, че на Карандила има хора, които живеят там.

"Защо да не стане като Сливенските минерални бани - селище с кметски наместник, който да отговаря за него", заявява Йордан Лечков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
0
 
! Отговори
uha преди 14 години
този герберски лакомник-типичен представител на партията.Що не приватизираш и БГ,*** сливенски
94
0
 
1
 
! Отговори
извинявам се преди 14 години
Не сидурно а сигурно.
93
0
 
0
 
! Отговори
dokolkoto chuh преди 14 години
В Сливен има проекти японска фирма да прави вятърни електростанции, сега сидурно осигуряват терен.
92
0
 
8
 
! Отговори
МНЕНИЕ ОТ СЛИВЕН преди 14 години
ЛЕЧКОВ ЗАПОЧВА ДА ВЪРШИ ОГРОМНИ ГЛУПОСТИ ЗА ГРАДА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА МУ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ, НО КОЙ ЩЕ ГО НАПРАВИ ТОВА АЗ НЕ ВИЖДАМ, СЛЕД КАТО И ТАЗИ ГЛУПОСТ Е СЪГЛАСУВАНА С БОЙКО БОРИСОВ. ЗА СВЕДЕНИЕ НА ВСИЧКИ СКИ ЦЕНТЪР СЕ ПРАВИ ТАМ КЪДЕТО ИМА ТРАЙНО СНЯГ, А УВЕРЯВАМ ВИ ЧЕ НА КАРАНДИЛА И ДАУЛИТЕ ТАКОВА НЕЩО НЯМА - ИМА СЛИВЕНСКИ ВЯТЪР В ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО. ВСИЧКО Е ЕДНА ДОБРЕ И ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБМИСЛЕНА ДАЛАВЕРА ОТ КОЕТО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ НЯКОЛКО ЧОВЕКА.
91
0
 
4
 
! Отговори
ЦЦ преди 14 години
При Масларова и двамата.
90
1
 
6
 
! Отговори
до 97 преди 14 години
Илиянчо,мамин сладък,ти колко курорта искаш,драги.Те нашите планини да не са Алпите или Кордилерите.Ти ако искаш цялата планинска система в България дя я оголим и настроим хотели,ски писти и механи.Я питай чичко Гугъл,колко квадрата планина е покрила ***,и колко са Алпите.
89
0
 
12
 
! Отговори
бивш сливналия преди 14 години
типично в негов стил..пак е намислило нещо момчето..то нищо не прави току така ако няма далавера както приватизацията на стадион Хаджи Димитър и какво ли не още...много е наивен българина когато трябва да гласува ...много..
88
0
 
0
 
! Отговори
joro преди 14 години
mnogo si zle....
87
0
 
3
 
! Отговори
анонимка преди 14 години
пфффф и това остана да стане не стуига че улиците ни на град сливен вече са разбити човеека ще ни прави селище :d
86
18
 
4
 
! Отговори
Илиян Милушев преди 14 години
Докато всички мислим така, ще си стоим с Витоша, Боровец и Банско ще плюем по нашите спортисти, че не вземали медали. Места с голям потенциал като Карандила, Мальовица, Добринище, Витоша, да не говорим за Стара планина, ще си останат само с порутените хижи оцеляващи на фотосинтеза. Мутра или не, чисти или мръсни пари - тези понятия ( не само в България ) отдавна са се слели. Да не мислите че големите курорти в Алпите или Доломитите са направени с пари от спестоевни влогове.
85
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Преди 12 година заминах за Търново да уча.Сливен и Търново бяха долу-горе на едно ниво.С времето обаче се появи разлика,която се задълбочаваше.Особено се вбесявах от дочутото говорене на "***" по улиците на Сливен.Страшна селяния.Сега и улици няма.Ни тротоари,ни шосета.Само кметският маршрут е асфалтиран.Приликите с Търново са само във високите цени-на кое отгоре,не знам.Явно на мръсните пари,идващи от Белгия и Холандия.Сливен-частен град-факт.
84
1
 
3
 
! Отговори
nikoleta преди 14 години
той един кметски наместник е поставил на Сливенските бани-мафиот от класа-да питат в с.Самуилово за него
83
3
 
9
 
! Отговори
КМЕТА преди 14 години
И тоя много порасна и почна да гледа като всички останали, ДЕТО са ги избирали. Ще направи ски център там с Общинските ПАРИ , ще го отдаде на концесия или ще го приватизира като неефективен и ще спечелят фирмите дето си ГИ ИМА ТОЙ или от фирмите дето ще си сгане комисионната за управление, поддържка или закупуване чрез търг или чрез преговори с потенциални купувачи. ОБЩИНАТА няма пари да поддържа такова съоръжение и ще го продаде на самият КМЕТ или неговата фирма. ДОКАТО КМЕТОВЕТЕ ги избират
82
3
 
15
 
! Отговори
CH преди 14 години
И плешивия, и Гагаузовия, и други мутренски организации Йосковци-московци, Рада-мада и разни попове, още и още всички да си построят един мизерен затвор с откраднатите пари, да влязат доброволно (по заслуги) вътре) и да дадат ключа от затвора на гражданите! Ако не стане доброволно, ще стане на сила. И Лечков да не се успокоява с фразата " мен 100 000 са ме псували по стадионите, че 100 човека протест на площада ли ще ме уплашат", ами да си събира парцалките и да се маха, докато е време!
81
3
 
5
 
! Отговори
Мечков преди 14 години
Тази сливинска мутра е също един от октоподите, но е толкова проста, че докато не се оака и я приберат на топло, няма да спре да се прави на много, ама много разбиращ...Прилича ми по начин на поведение на Альошката,който е голям специялист по всичко, и сега пише ли пише...
80
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нямат насита .Да има как и въздуха да прилапат.
79
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
абе няма ли кой да му удари една пръчка през ръцете на това ***
78
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тез нашите фудболисти по алчни от мутрите бе.Края на мандата взе да се вижда и лечков отвори уста да погълне Сините Камани барабар с Карандила.Сливналии не го опставяите!!
77
4
 
5
 
! Отговори
Фудболист преди 14 години
Мале . . . мале, кото гледам какво става с град Сливен и всичките далавери на Лецата . . . започнах да се съмнявам вече и в качествата му като футболист!!! :))
76
6
 
4
 
! Отговори
ЯЯЯ преди 14 години
Що псувате само по Лечков? Шубе ви е от Тиквата, а? Нали знаете за зелника...